FIFA 21 Ultimate Team Livestreams

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
FIFA 21 Ultimate Team Livestreams

FIFA 21 Ultimate Team Livestreams

Η συνέχεια απόψε το βράδυ. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 2/10/20] Στο σημερινό μας livestream θα παίξουμε για πρώτη φορά το FIFA 21.

Συντονιστείτε στο Youtube.com/gameworldgr απόψε στις 22:00. Θα παίξουμε Ultimate Team και θα ανοίξουμε ομάδα GameWorld στο Pro Clubs για να συμμετάσχετε.

Θυμίζουμε ότι τα livestream μας πλέον γίνονται με την capture card Elgato 4K60S+ την οποία αποκτήσαμε από την Msystems.gr.


[UPDATE: 5/10/20 - 2η αγωνιστική ημέρα με προβλήματα] Κατά την δεύτερη εβδομάδα, η ομάδα του GameWorld στο Ultimate Team είχε αρκετά θεματάκια. Προς το τέλος του livestream όμως καταλήξαμε στο να διορθώσουμε τα μεγάλα κενά στην άμυνα με νέο τερματοφύλακα και στόπερ, αλλά και σύστημα 4-2-3-1.

[UPDATE 2: 12/10/20 - 3η αγωνιστική ημέρα] Απόψε στις 22:00 πάμε δυνατά για το τρίτο FIFA 21 Ultimate Team Live. Αναμένουμε την στήριξή σας στα σχόλια ώστε η ομάδα μας να ανέβει κατηγορία. Δεν αποκλείεται να παίξουμε και Pro Clubs. Συντονιστε στο www.youtube.com/gameworldgr

[UPDATE 3: 19/10/20 - 4ο live] Σήμερα στις 22:00 συνεχίζουμε το Ultimate Team Live με την ομάδα του GameWorld. Η Division 8 μας δυσκόλεψε λίγο αλλά τελικά "πετσοκόψαμε" τους αντιπάλους μας και ανεβήκαμε.

[UPDATE 4: 26/10/20 - Παράγκα] Στο νέο μας livestream βιώσαμε την απόλυτη παράγκα διαιτησίας. Δείτε εδώ τα πέναλτι και τις άκυρες αποφάσεις να πέφτουν βροχή.

[UPDATE 5: 2/11/20 - 14 γκολ σε ένα ματς] Στο πρώτο Live του Νοεμβρίου και παράλληλα το πρώτο της...δεύτερης καραντίνας, παίζουμε ξανά κόντρα στη διαιτησία, ενώ βλέπουμε τα τρομερά υψηλά σκορ επιπέδου water polo! Ένα ματς έληξε 8-6!

 

[UPDATE 6: 23/11/20 - Η συνέχεια απόψε το βράδυ] Σήμερα στις 22:00 ο Μάνος επιστρέφει με FIFA 21 Ultimate Team Live. Συντονιστείτε στo:

http://youtube.com/Gameworldgr

Διαβάστε το review του FIFA 21 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Δείτε τα νέα games του EA Play και συζητήστε για την υπηρεσία στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification