Μόνιμες Στήλες Critical Hit PlayerUnknown’s Battlegrounds: Τα σημεία με το καλύτερο loot

PlayerUnknown’s Battlegrounds: Τα σημεία με το καλύτερο loot

Sunday, 25 Feb 2018  | in Critical Hit | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4a/07/d5/PUBG-best-loot-15-1519564014.jpg
 

PlayerUnknown’s Battlegrounds: Τα σημεία με το καλύτερο loot

Πόσο μπορείτε να ρισκάρετε;

Όσοι παίζετε ή σκοπεύετε να παίξετε PUBG πάντοτε μελετάτε τα ιδανικά σημεία που μπορείτε να πέσετε με αλεξίπτωτο, προκειμένου να έχετε το καλύτερο δυνατό loot. Οι πόλεις ή οι οικισμοί που θα πέσετε είναι συχνό αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των παικτών.

Στο σημερινό μας άρθρο θα αναλύσουμε τα καλύτερα σημεία για loot και τον κίνδυνο που περιέχουν.

Τακτικές και βασικές συμβουλές
Κάποιοι προτιμούν την τακτική yolo και πέφτουν σε σημεία με πολύ καλό loot, στα οποία ωστόσο γίνεται σφαγή μεταξύ παικτών, με κίνδυνο θανάτου από τα πρώτα λεπτά. Κάποιοι άλλοι επιλέγουν πιο ήσυχα μέρη με μέτριο loot. Στο σημερινό μας άρθρο θα εξετάσουμε τα σημεία των δύο maps του PUBG που αξίζει να πέσετε, το loot που έχει το καθένα και τον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβουν.

Πριν μελετήσετε τα παρακάτω σημεία θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας δύο παράγοντες. Πρώτον ότι στην αρχική πτώση με αλεξίπτωτο θα πρέπει να επιλέξετε ένα μέρος που προσαρμόζεται, ανάλογα με το σημείο όπου ξεκινάει το αεροπλάνο σας στο χάρτη. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε το κοντινότερο δυνατό σημείο από όπου θα περάσει το αεροπλάνο παρά ένα και μόνο προσωπικό αγαπημένο σας, το οποίο έχει απόσταση και μέχρι να φτάσετε θα απειλείστε ήδη από άλλους παίκτες. Δεύτερον, όταν θα αρχίσετε να πέφτετε, υπάρχει περιθώριο να μετακινηθείτε για κανένα χιλιόμετρο πιο πέρα, τόσο κατά την ελεύθερη πτώση, όσο και αφού ανοίξει το αλεξίπτωτο. Συνεπώς δεν χρειάζεται να περάσετε ακριβώς πάνω από το εκάστοτε σημείο της επιλογής σας.

Προτάσεις για loot
Για να μελετήσετε και οι ίδιοι τα σημεία κάθε χάρτη χωρίς να είστε απαραίτητα μέσα στο παιχνίδι, μπείτε στο site Pubgmap.io. Το site περιέχει τις τοποθεσίες, μαζί με πληροφορίες για οχήματα, loot και σκάφη.

Χάρτης: Erangel

1. Georgopol – North, South, Containers και Hospital .
Ρίσκο: Μέτριο προς υψηλό.
Loot: Πολύ καλό.

2)Στρατιωτικό νησί στα νότια.
Ρίσκο: Υψηλότατο.
Loot: Άριστο.

3)Rozhok, σχολείο και διαμερίσματα.
Ρίσκο: Μέτριο προς υψηλό (στο σχολείο υψηλότατο).
Loot: Εξαιρετικό

4)Υπόγεια bunkers.
Ρίσκο: Υψηλότατο.
Loot: Πολύ καλό

5)Novorepnoye.
Ρίσκο: Υψηλό.
Loot: Πολύ καλό

6)Crater of Doom.
Ρίσκο: Υψηλό.
Loot: Μέτριο

7)The Villa. 
Ρίσκο: Χαμηλό.
Loot: Μέτριο.

Χάρτης: Miramar

1) Pecado
Loot: Πάρα πολύ καλό
Ρίσκο: Πολύ υψηλό

2) Campo Militar
Loot: Πάρα πολύ καλό
Ρίσκο: Υψηλότατο

3) Water treatment, στα βουνά του San Martin
Loot: Καλό
Ρίσκο: Μέτριο
(Σημείωση: Έχει πολύ loot σε δεξαμενές νερού. Λείπουν βέβαια τα πολλά οχήματα).

4) Hacienda Del Patron
Loot: Άριστο
Ρίσκο: Πολύ υψηλό

5) The prison
Loot: Καλό
Ρίσκο: Υψηλό

6) Δυτικό Los Leones
Loot: Πολύ υψηλό
Ρίσκο: Υψηλό

Το Los Leones αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη του χάρτη Miramar, ωστόσο το καλύτερο σημείο για loot είναι η δυτική πλευρά της πόλης.


Συμπερασματικά
Το PUBG έχει το μεγαλύτερο κοινό αυτή τη στιγμή από κάθε άλλο online game, επομένως ενδέχεται στο σημερινό άρθρο να υπάρχουν παρατηρήσεις ή ενστάσεις για περισσότερα σημεία ή αλλαγές στα ήδη υπάρχοντα. Συζητήστε για το καλύτερο loot και τον βαθμό επικινδυνότητας στο παρακάτω forum topic. Τρελό loot έχει και το Paddy Power Μπόνους καλωσορίσματος για όσους κάνουν εγγραφή. Για προσθήκες ή αλλαγές στο παρόν άρθρο απαντώντας στο forum topic μπορούμε να διαμορφώσουμε την τελική λίστα, με βάση την εμπειρία του καθενός.

 

Διαβάστε το review του PlayerUnknown's Battlegrounds.

Παίξτε μαζί μας PUBG. Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

 

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 25/02/2018 16:01
Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για όσους θέλουν να παίξουν PUBG.
Notification