Σημάδια που μαρτυρούν ότι είστε εθισμένοι στο World of Warcraft

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Σημάδια που μαρτυρούν ότι είστε εθισμένοι στο World of Warcraft

Σημάδια που μαρτυρούν ότι είστε εθισμένοι στο World of Warcraft

The Wow factor.

Ο ίδιος ο τίτλος του σημερινού άρθρου δείχνει από μόνος του τον ενθουσιασμό σε βάθος χρόνου. Το WoW διατηρεί μέχρι σήμερα αναλλοίωτα πάρα πολλά σημαντικά στοιχεία που το έκαναν επιτυχημένο και που λόγω του μειωμένου πλέον ανταγωνισμού των MMORPG στην αγορά συνεχίζουν να το αναδεικνύουν σε πρωτοπόρο του είδους. Είναι συναρπαστικό, εντυπωσιακό και αρκετά εθιστικό.

Αυτό είναι και το κύριο πρόβλημά του. Το World of Warcraft μπορεί να είναι αρκετά εθιστικό κατά καιρούς. Οι παίκτες του έχουν την τάση κατά κάποιο τρόπο να τους “ρουφάει μια τρύπα” και να αγνοούν εντελώς τον χρόνο και όσα συμβαίνουν γύρω τους. Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει διάφορα πράγματα στα οποία εθίζεται, απλά κάποιες φορές…ας μην το παρακάνουμε τόσο. Δείτε ορισμένα σημάδια που δείχνουν ότι είστε εθισμένοι στο WoW.

Το…health ενός RPG παίκτη
Μιλάτε στους φίλους σας με ορολογίες RPG; Χρησιμοποιείτε ατάκες του στυλ “Δεν μεγάλωσα σήμερα στα γενέθλιά μου, έκανα level up”, “Πρέπει να ανεβάσεις Charisma πριν μιλήσεις στη γκόμενα” ή “Πάω να farmάρω gold ζητώντας χαρτζιλίκι από τους γονείς γιατί ξέμεινα”; Οκ, πάρτε το πιο χαλαρά. Παίξτε και κανένα άλλο παιχνίδι ρε αδερφέ. Όταν υπάρχουν τόσα άλλα online games σήμερα στην αγορά, είτε του ίδιου είδους, είτε από νέα είδη που έχουν προκύψει, αφιερώστε χρόνο και σε αυτά και θα δείτε ότι θα βρείτε την ίδια ή ακόμα και μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Άλλωστε, όταν έχεις φτάσει τον χαρακτήρα σου στο μέγιστο level και δεν έχουν μείνει και πολλά πράγματα να κάνεις, δεν μπορεί, θα βαρεθείς. Πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι το διαφορετικό.

Άλλωστε το gaming είναι πάνω από όλα διασκέδαση. Η εμπειρία που προσφέρει το WoW είναι σίγουρα καλή. Αλλά όταν χτυπάς πάνω από οκτάωρο σερί επειδή το guild σου στο ζητάει και αγνοείς άλλα σημαντικά θέματα της καθημερινότητας, όπως δουλειά, φίλους ή διάβασμα μάλλον έρχεται η ώρα να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Πόσο μάλλον όταν τα Battle Royale games διαρκούν λίγα λεπτά και σας επιτρέπουν να κάνετε ελεύθερα διαλείμματα.

Να θυμάστε ότι ένα σημαντικό πλεονέκτημα των games είναι ο ενθουσιασμός που σας δίνουν. Όταν παίζετε λιγότερο τότε η ανυπομονησία για το επόμενο gaming session είναι μεγαλύτερη. Για να παραμένει και ο…“wow factor” και να μην καταντάει η όλη υπόθεση ρουτίνα.

Θέμα κατανομής χρόνου
Η αλήθεια είναι ότι στα MMORPG οι πολύ μεγάλες ομάδες παικτών παρασέρνουν η μία την άλλη. Όταν αντί να παίζεις για λίγα λεπτά ένα ματς πρέπει να είσαι online με τις ώρες επειδή άλλοι στο ζήτησαν, τότε ξεχνάς την αίσθηση του ήλιου ή ακόμα και το να βγεις με φίλους ή ακόμα και ραντεβού.

Γενικά ελέγχοντας τον ίδιο χαρακτήρα για μεγάλο χρονικό διάστημα κοινωνικοποιείσαι μέσα από το παιχνίδι, αντί να κοινωνικοποιείσαι στην πραγματική ζωή. Αυτό είναι και η βασικότερη διαφορά του συγκεκριμένου είδους παιχνιδιών με τα άλλα online παιχνίδια που διαρκούν πολύ λιγότερο. Και αυτό είναι κατανοητό. Το World of Warcraft Gold -World of Warcraft Gold δεν φυτρώνει στα δέντρα. Απλά καλό είναι να κάνετε καλή κατανομή χρόνου στο πόσο θα παίξετε. Πλέον, τα σύγχρονα online games (όπως τα Battle Royale, Fighting ή Sports) εστιάζουν στο να προσφέρουν διασκέδαση που δεν βασίζεται τόσο σε πολύωρο grinding.

Κρίνεις τον κόσμο ανάλογα με το αγαπημένο του faction
Εντάξει, χαλάρωσε. Είτε παίζεις Horde, είτε Alliance, στην τελική δεν έχει σημασία. Ο καθένας έχει επιλέξει ένα faction επειδή του άρεσε, όπως αντίστοιχα του αρέσει και μια ποδοσφαιρική ομάδα. Τέτοιου είδους επιλογές ανάλογα με το γούστο είναι τυχαίες.

Αν είστε ένας hardcore WoW fan, τότε σίγουρα θα ξοδεύετε πολύ χρόνο με το guild σας και καθότι το WoW community είναι τεράστιο, έχετε σίγουρα πολλά κοινά με τους άλλους παίκτες. Ο καλύτερος γιατρός βέβαια είναι ο χρόνος. Κάποια στιγμή στο level cap μπαίνει ένα “ταβάνι” και η πόρτα της εξόδου πλησιάζει, όταν υπάρχουν εκατοντάδες άλλες επιλογές εκεί έξω που ταιριάζουν στα γούστα σας. Άλλωστε κανένας gamer δεν είναι φτιαγμένος για ένα μόνο είδος παιχνιδιού. Εδώ που τα λέμε, με κάθε expansion, ο κόσμος του Azeroth και ο χαρακτήρας σας θα είναι εκεί να σας περιμένουν.

Χωρίς αμφιβολία, το World of Warcraft World of Warcraft μπορεί να προσφέρει πολύ έντονες συγκινήσεις όσο ελάχιστα games. Εξιτάρει την φαντασία σας με gameplay που εντυπωσιάζει. Αλλά αν το παρακάνετε, τότε το WoW factor θα πάψει να υπάρχει. Σκεφτείτε πόσες άλλες single-player και online εμπειρίες υπάρχουν εκεί έξω και τις χάνετε αν παίζετε διαρκώς το ίδιο παιχνίδι. Χάνετε επικές ιστορίες τις οποίες αξίζει να συζητάτε με φίλους. Φυσικά αν ξεχνιέστε με οποιοδήποτε MMORPG χάνετε και real-life εμπειρίες, αλλά αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα!

Διαβάστε ακόμη τις βασικές πληροφορίες για τα Hunter Pets του World of Warcraft.

Διαβάστε τα reviews όλων των World of Warcraft. Αν ψάχνετε για συμπαίκτες online τότε ελάτε να ανταλλάξουμε IDs.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification