Μόνιμες Στήλες Critical Hit Red Dead Redemption 2: Τα όπλα

Red Dead Redemption 2: Τα όπλα

Sunday, 28 Oct 2018  | in Critical Hit | Γράφτηκε από τον Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος  
Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος

Κωνσταντίνος Αντωναρόπουλος  

Δε σταματάμε να παίζουμε επειδή μεγαλώνουμε, μεγαλώνουμε επειδή σταματάμε να παίζουμε...
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/a0/43/red-dead-redemption-2-weapons-customization-1-1540676253.jpg
 

Red Dead Redemption 2: Τα όπλα

Customization και νέες επιλογές.

Το Red Dead Redemption 2 για το PS4 και το Xbox One είναι εδώ και σας προσφέρει μια ποικιλία από όπλα για να χρησιμοποιήσετε. Είτε πρόκειται για κυνήγι για επιβίωση, είτε για να υπερασπιστείτε την τιμή σας σε μια μάχη, είτε για να ληστέψετε ένα κινούμενο τρένο, θα έχετε μια πληθώρα επιλογών στο ενεργητικό σας που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Παρόλα αυτά, το game επιτρέπει παράλληλα στα weapons να γίνουν customized έτσι ώστε όχι μόνο να δουλεύουν όπως πρέπει μα και να δείχνουν όπως ακριβώς θέλετε.

Πριν εξηγήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές για customization, σας δίνουμε μια μικρή συμβουλή: προσπαθήστε να μην αγοράζετε όπλα πολύ νωρίς. Τα χρήματα δεν συλλέγονται εύκολα στο Red Dead Redemption 2 και τα fireamrs είναι ακριβά. Αντί να ξοδέψετε γρήγορα τα κερδισμένα ή τα κλοπιμαία σας, επικεντρωθείτε στο να ολοκληρώνετε main missions, καθώς εκείνες είναι που θα σας εξοπλίσουν με κάτι νέο. Τα καλύτερα όπλα θα τα βρείτε αργότερα στο game κι αυτό είναι καλό να το έχετε στο μυαλό σας.

Το customization επιτρέπεται μέσω των Gunsmiths που βρίσκονται διάσπαρτοι στο map. Επισκεφτείτε τους και θα μπορέσετε να καθαρίσετε τα όπλα σας καθώς και να τα συντηρήσετε, να αλλάξετε τα εξαρτήματα ή το στυλ τους και να πάρετε ammo. Κάποια εξαρτήματα επηρεάζουν την κατάσταση ενός όπλου, όπως για παράδειγμα, ένα longer barrel θα βελτιώσει τη σταθερότητα μιας σφαίρας και επιπλέον την ακρίβεια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε Scopes για μακρινούς στόχους. Ωστόσο, κάποια εξαρτήματα δεν αλλάζουν τα stats. Τα Stock για παράδειγμα, σας επιτρέπουν να παίρνετε διαφορετικά grains για τα ξύλινα μέρη των όπλων σας, ενώ τυλίγονται γύρω τους και τα προστατεύουν.

Το Style παράλληλα, θα αλλάξει τα όπλα σας οπτικά. Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε το μέταλλο του όπλου σας από το οποίο είναι κατασκευασμένο, το χρώμα του ή ακόμη και να σκαλίσετε ένα σχέδιο για να του για να το κάνετε ξεχωριστό. Μπορείτε να επιλέξετε αν θα σκαλίσετε ολόκληρο το όπλο ή συγκεκριμένα μέρη του προσθέτοντας ακόμη και μια εικόνα ενός ζώου. Τέλος μπορείτε να περάσετε με βερνίκι τα όπλα σας και να προσθέσετε δερμάτινες επενδύσεις πάνω τους.

Όσο αφορά το ammunition εμφανίζεται σε πολλές εκδοχές με κάποιες να βελτιώνουν τα range stats ενώ άλλα κάνουν damage. Είναι σημαντικό να πειραματιστείτε με ammo types, ειδικά αφού μπορεί κάποια να αποβούν εξαιρετικά χρήσιμα στο αποτελεσματικότερο κυνήγι. Σιγουρευτείτε πως διαβάζετε για τα ζώα όταν τα κυνηγάτε, καθώς κάποιες φορές θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες όσο αφορά το τι είναι πιο αποτελεσματικό ώστε να τα εξοντώσετε.

Διαβάστε περισσότερα για το Red Dead Redemption 2 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification