Μόνιμες Στήλες Editorial WTF News 15: Γιορτή σε VR Στριπτιτζάδικο

WTF News 15: Γιορτή σε VR Στριπτιτζάδικο

Sunday, 29 Dec 2019  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/00/6e/94/wtf-news-15-news-31-1577640629.jpg
 

WTF News 15: Γιορτή σε VR Στριπτιτζάδικο

Μαζί με μηνύσεις της Nintendo!

Στο τελευταίο WTF News της δεκαετίας, συνεχίζουμε με ειδήσεις...κονσέρβα και αυτή τη φορά παρουσιάζουμε το VR Στριπτιτζάδικο από Έλληνα επιχειρηματία, τις μηνύσεις της Nintendo, τις κονσόλες του Soulja Boy και άλλες ειδήσεις που άφησαν εποχή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το επόμενο WTF News θα περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες ειδήσεις των τελευταίων μηνών.

 

Δείτε όλα τα προηγούμενα WTF News και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification