Μόνιμες Στήλες Editorial Editorial 24: Αν είσαι βιαστής στα games είσαι και στην πραγματικότητα;

Editorial 24: Αν είσαι βιαστής στα games είσαι και στην πραγματικότητα;

Friday, 08 Jan 2021  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b2/ce/7c/biasmos-games-news-79-1610133336.jpg
 

Editorial 24: Αν είσαι βιαστής στα games είσαι και στην πραγματικότητα;

Το Judy Alvarez mod στο Cyberpunk 2077 βάζει...φωτιές.

Με αφορμή την συζητήση που έγινε στη Facebook page του GameWorld.gr σχετικά με το mod του Cyberpunk 2077 που επιτρέπει σε ανδρικό χαρακτήρα V να κάνει σεξ με την Judy Alvarez, το νέο μας βίντεο στο YouTube έχει να κάνει με τα σχόλιά σας.

Ένα μήνυμα ενός αναγνώστη υποστήριζε ότι το να χρησιμοποιήσει κάποιος το mod που επαναπρογραμματίζει την Judy και μας επιτρέπει να κάνουμε σεξ μαζί της σημαίνει ότι θα...έκανε το ίδιο και στην πραγματική ζωή σε κάποια ομοφυλόφιλη γυναίκα! Καιρός λοιπόν για το νέο Editorial.

Το τι κάνουμε στα games, ακόμα και μέσω mods και cheats, όπως το να πάρουμε υπό τον έλεγχό μας τανκς και ελικόπτερα στο Grand Theft Auto και να σκοτώσουμε εκατοντάδες κόσμο ή να χρησιμοποιήσουμε ένα mod για να γδύσουμε τα κορίτσια του Dead or Alive στην παραλία σημαίνει ότι όντως θα το κάναμε αυτό στην πραγματική μας ζωή ή μήπως...κάποιοι ακτιβιστές θέλουν να βλέπουν μόνο την δική τους πλευρά στα video games και τελικά "χαλιούνται" από την πλειοψηφία τους;

Δείτε ακόμη το Editorial μας με τους Social Justice Warriors του gaming και το Editorial για τον Εθισμό στα games και το Internet που προβάλει η ελληνική τηλεόραση.

Συζητήστε για την μόνιμη στήλη στο παρακάτω forum topic. Επίσης ψηφίστε για το δίλημμα PS5 ή Xbox Series X στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 09/01/2021 13:20
Διάβασα τα σχόλια του συγκεκριμένου τύπου στο fb και πραγματικά είναι για γέλια .Ωραίο βίντεο απο το Μάνο.
Notification