Μόνιμες Στήλες Editorial Εγώ Ξέρω 2: Ο μεγαλύτερος αντιδραστήρας

Εγώ Ξέρω 2: Ο μεγαλύτερος αντιδραστήρας

Monday, 19 Mar 2018  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/a1/55/66/ego-ksero-2-news-1-1521481931.jpg
 

Εγώ Ξέρω 2: Ο μεγαλύτερος αντιδραστήρας

Το PS Vita και οι εκπρόσωποι τύπου της Nintendo που δίνουν πόνο.

Στο σημερινό "Εγώ Ξέρω" συνεχίζουμε να σχολιάσουμε μηνύματα στη Facebook page του GameWorld.gr, από φίλους που πιάστηκαν...αδιάβαστοι.

Μέσα σε όλα τα μηνύματα, ξεχωριστή θέση έχουν οι...εκπρόσωποι τύπου της Nintendo, που άλλοτε αμφισβητούν το Top 10 της Gfk και άλλοτε θεωρούν την ανάλυση του Switch ένα και το αυτό με τις υπόλοιπες κονσόλες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Απολαύστε επίσης το πρώτο Εγώ Ξέρω, στο οποίο κολλάμε μπρίκια. Συζητήστε για την σειρά στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Rania Sp (Level 2) 20/03/2018 01:53
Ότι καλύτερο για να μαθαίνουν μερικά trolls! :lol:
Notification