Vlogs: Ελλαδίτες στην Κύπρο

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Vlogs: Ελλαδίτες στην Κύπρο

Vlogs: Ελλαδίτες στην Κύπρο

Χριστούγεννα στην Κύπρο! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 27/1/19] Το σημερινό Editorial είναι αρκετά διαφορετικό καθώς σας ανακοινώνω την μόνιμη μετακόμισή μου στην Κύπρο και παράλληλα την δεύτερη έδρα που θα στηθεί για το GameWorld στη Λευκωσία.

Από αυτή την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου θα βρίσκομαι στην Κύπρο για λογαριασμό εταιρείας Game & Software development. Ασφαλώς τα άρθρα και τα βίντεο για το GameWorld.gr θα συνεχίσουν κανονικά. Επίσης, το GameWorld ανοίγει με αυτό τον τρόπο παράρτημα και στην Κύπρο όπου θα καλύπτουμε τα νέα gaming events. Αξίζιε να αναφέρω ότι σκοπεύω να στήσω ένα στούντιο στο νέο μου σπίτι, ενώ έχουμε ήδη γυρίσει άφθονα βίντεο για τον ερχόμενο μήνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό μου κανάλι όπου εξηγώ αναλυτικά για ποιο λόγο πήρα την συγκεκριμένη απόφαση:

Το στούντιο του GameWorld θα χρησιμοποιείται από τους συντάκτες για gameplay videos και παρουσιάσεις περιφερειακών, ενώ κάθε μήνα θα έρχομαι για ένα τριήμερο ώστε να γυρνάμε τις νέες κυκλοφορίες μαζί με την Χριστιάνα, συν επιπλέον βίντεο όπως Users και co-lab με άλλους YouTubers (Gaming Bar, Battle κτλ).

Παράλληλα, στο στούντιο που θα στήσω στο νέο μου σπίτι, το οποίο είναι αρκετά ευρύχωρο, θα ανεβαίνουν βίντεο Best of και gameplay videos από το δυνατό ASUS ROG Strix laptop μου και τις κονσόλες, τις οποίες θα πάρω μαζί μου.

[UPDATE: 10/2/19 - Τα πρώτα vlogs] Στα δύο πρώτα μας βίντεο στην Κύπρο επισκεπτόμαστε την Λευκωσία, κάνουμε τα πρώτα ψώνια, βγαίνουμε για ποτό και στη συνέχεια πηγαίνουμε για να δούμε την Λεμεσό και συγκεκριμένα την νέα μαρίνα που έχει χτιστεί.

Γενικά η Κύπρος βρίσκεται σε μεγάλη επιχειρηματική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Μαζί μου για παρέα ήρθε τις πρώτες τέσσερις ημέρες και η Χριστιάνα Θάνου. Δεν κρατηθήκαμε και κάναμε επίσκεψη στο POW Shop όπου γυρίσαμε ένα...μίνι Game Maniacs.

[UPDATE 2: 17/2/19 - Η πρώτη εβδομάδα] Κλείσαμε μία εβδομάδα στην Κύπρο. Δείτε πως περάσαμε στο νέο βίντεο της σειράς Ελλαδίτες στην Κύπρο.

[UPDATE 3: 25/2/19 - Συνέντευξη με τον Axel] Στο νέο βίντεο της σειράς Ελλαδίτες στην Κύπρο σας έχουμε συνέντευξη με τον Axel ο οποίος μένει στη Λεμεσό.

Δείτε την παρακάτω:

[UPDATE 4: 9/3/19 - Δεξιοτίμονο από τα αριστερά] Στο νέο βίντεο της σειράς Ελλαδίτες στην Κύπρο οδηγάμε δεξιοτίμονο αυτοκίνητο και βέβαια στα αριστερά του δρόμου.

Η Κύπρος έχει το Βρετανικό σύστημα, τόσο στην οδήγηση όσο και...στις πρίζες των σπιτιών.

Διαβάστε επίσης το Editorial για την εργατικότητα στο game development.

[UPDATE 5: 11/3/19 - Το καρναβάλι της Λεμεσού] Στο νέο βίντεο της σειράς Ελλαδίτες στην Κύπρο πηγαίνουμε στο καρναβάλι της Λεμεσού.

Είδαμε άρματα με Fortnite, Street Fighter, αρχαία Ελλάδα, μέχρι και πολιτική σάτιρα. Ακούσαμε το Despacito της Λεμεσού και μπήκαμε στο Piratiko Resto Bar.

[UPDATE 6: 17/3/19 - Ο πρώτος μήνας] Δείτε πως περάσαμε στην Κύπρο τον πρώτο μας μήνα στο νέο βίντεο.

[UPDATE 7: 23/3/19 - Η Κύπρος παίζει μπάλα] Πήγαμε στον αγώνα Κύπρος - Σαν Μαρίνο, τον πρώτο για την προκριματική φάση του Euro 2020.

Η ομάδα της Μεγαλονήσου έπαιξε εκπληκτικό ποδόσφαιρο και εμείς περάσαμε τέλεια στο Γ.Σ.Π. Δείτε το σχετικό βίντεο:

[UPDATE 8: 7/4/19 - Cyprus Salsa Congress 2019] Βρεθήκαμε στο Cyprus Salsa Congress 2019, το οποίο διεξήχθη το τετραήμερο 22-25 Μαρτίου.

Δείτε την εμπειρία μας υπό τους ήχους των Latin ακουσμάτων. Παρακολουθήσαμε μαθήματα Salsa, Bachata και Kizomba.

[UPDATE 9: 22/4/19 - Η Χριστιάνα ξανά στην Κύπρο] Στο νέο μας βίντεο δείτε πως περάσαμε μετά από ένα μήνα στην Κύπρο.

Βόλτες στη Λευκωσία με την Χριστιάνα, ψώνια και άλλα πολλά.

[UPDATE 10: 25/4/19 - Retro games στην Cyprus ComicCon] Πήγαμε στην Cyprus ComicCon και είδαμε ένα δείγμα από το Retro μουσείο υπολογιστών και κονσολών.

[UPDATE 11: 2/5/19 - Πάσχα στην Κύπρο] Περάσαμε το πρώτο μας Πάσχα στην Κύπρο, τρώγοντας αρνί, κοκορέτσι, αλλά και μερικούς special Κυπριακούς μεζέδες!

[UPDATE 12: 11/5/19 - Πολιτική συζήτηση στη Λεμεσό] Βγαίνουμε βράδυ στη Λεμεσό και κάνουμε πολιτική συζήτηση για όλο το πανελλήνιο.

[UPDATE 13: 25/5/19 - Βόλτες στη Λάρνακα] Στο νέο μας επεισόδιο κάνουμε τις πρώτες μας βόλτες στη Λάρνακα.

[UPDATE 14: 3/8/19 - Βόλτες στην Αγία Νάπα] Καλοκαιράκι σημαίνει παραλία. Αρχίσαμε τις βόλτες μας στην Αγία Νάπα. Δείτε το Nissi Beach και την βραδινή ζωή στην πόλη όπου έχει κυρίως τουριστικά μπαρ.


[UPDATE 15: 5/10/19 - Ο Πρωταράς] Συνεχίζουμε τα μπάνια μας στην Κύπρο. Σειρά έχει το Konnos Beach που βρίσκεται στα σύνορα Αγίας Νάπας - Πρωταρά. Στον Πρωταρά έχουμε και το Fig Tree Bay, την πιο πολυσύχναστη παραλία της Κύπρου, για όσους θέλουν να δουν...πολύ κόσμο. Στο τρίτο βίντεο του σημερινού μας update, η Λουμπαρδή μπορεί να μην είναι κάποια ιδιαίτερη παραλία, ωστόσο οι πισίνες του Cavo Maris και το Latin party που γίνεται κάθε Κυριακή σίγουρα τραβάνε τα βλέμματα. 



[UPDATE 16: 23/12/19 - Christmas specials] Στα νέα μας επεισόδια, πηγαίνουμε στο MyMall Λεμεσού με την Χριστιάνα. Επίσης, πήγαμε και στο Mall της Έγκωμης, ενώ στα δύο επόμενα βίντεο θα δείτε ένα Χριστουγεννιάτικο Director's Cut video και την βόλτα μας στο Nicosia Mall.

Συζητήστε περισσότερα για την ζωή στην Κύπρο στο παρακάτω forum topic και για το προσωπικό μου κανάλι σε αυτό το topic.

Δείτε τα προηγούμενα Editorial και συζητήστε για την στήλη Editorial στο παρακάτω forum topic. 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +2 akiszax (Level 21) 27/01/2019 20:28
Πάμε να κατακτήσουμε και την κυπρο. :D
#2 +1 Astro (Level 19) 27/01/2019 22:58
Πάμε για παράρτημα στην Κύπρο, να τους μάθουμε τι σημαίνει gamer και γύπας :lol: :lol: :D :D
#3 Geonick (Level 30) 28/01/2019 02:17
Καλή τύχη Μάνο. Την καλύτερη επιλογή κάνεις.Εδώ που έχουμε φτάσει και εγώ το έχω σκεφτεί να φύγω.
#4 elefsis13 (Level 13) 28/01/2019 17:06
φίλε Μάνο καλή τύχη σου εύχομαι. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει. Είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος.Mακάρι να σε δω από κοντά σε κάποια μελλοντική εκδήλωση.
Notification