Μόνιμες Στήλες Editorial Editorial 15: Τα νέα League of Legends

Editorial 15: Τα νέα League of Legends

Sunday, 20 Oct 2019  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (6 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3f/3f/af/league-of-legends-5-spinoffs-71-1571584658.jpg
 

Editorial 15: Τα νέα League of Legends

Η Riot Games κάνει μαζική ανακοίνωση spin-offs!

Το League of Legends έκλεισε 10 χρόνια ζωής και προς έκπληξη όλων, η Riot Games ανακοίνωσε...πέντε games μαζί, animated σειρά και την έκδοση του παιχνιδιού για κονσόλες και κινητά!

Η κίνηση αυτή της Riot Games ήταν μια μεγάλη έκπληξη για τους περισσότερους, αφού το μόνο παιχνίδι που γνωρίζαμε -έστω και ως φήμη- ήταν το Card game Legends of Runeterra.

Δείτε το νέο Editorial, στο οποίο αναλύουμε τα games που ανακοινώθηκαν.

Αναλυτικά τα νέα League of Legends games:
- Legends of Runeterra (Card game)
- League of Legends FPS
- League of Legends Fighting
- League of Legends RPG
- League of Legends eSports Simulator

Με τις παραπάνω κινήσεις, η Riot Games σπάει κάθε ρεκόρ ταυτόχρονων ανακοινώσεων νέων games από την ίδια σειρά και πλέον δείχνει την διάθεσή της να κοντράρει στα ίσια την Blizzard, ειδικά στο Card game, το FPS (που μοιάζει με το Overwatch) και το RPG (που επίσης θα μοιάζει με το Diablo). Από εκεί και πέρα, έχοντας ήδη μια μεγάλη βάση χρηστών, η επιτυχία ή όχι του κάθε παιχνιδιού είναι στα χέρια της Riot και των developers της.

Διαβάστε ακόμη για την αναβάθμιση του χάρτη, τα Elemental Drakes και την νέα champion Senna.

 

Διαβάστε περισσότερα για το League of Legends και ελάτε να συζητήσουμε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Δείτε τα προηγούμενα Editorial και συζητήστε για την μόνιμη στήλη στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ThanP (Level 11) 20/10/2019 18:39
Καλά κάνει η Rito και ασχολείται με νέα games γιατί το League of Legends τον έχει κάνει τον κύκλο του. Από τα 5 τα 2 άμα της βγουν και μαζι με το lol που εχει κοινό κουτσα στραβα, καλά θα την βγάλει.
#2 CoCodemosh (Level 4) 20/10/2019 18:49
Έπρεπε να γίνει αλλά θεωρώ υπερβολικό να ανακοινώσει πέντε games ταυτόχρονα. Δεν θα έχουν όλα την δέουσα προσοχή.
#3 BigGreekGamer (Level 29) 20/10/2019 18:54
Πολλές ανακοινώσεις μαζεμένες! Δεν νομίζω να έχουν όλα τα παιχνίδια που ανακοινώθηκαν τόσο πολλούς παίκτες. Από την άλλη παίζω LoL από το 2011 νομίζω και θα ήταν καλό να γίνει μια αναβάθμιση στο game. Τέλος θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω το FPS που μας ετοιμάζει η Riot
#4 Revelation (Level 17) 20/10/2019 21:31
ΜOBA, Card game, FPS και RPG, η Riot μπορεί πλέον σε όλα τα είδη παιχνιδιών να ανταγωνιστεί την Βlizzard.Αναμφί βολα μία απο τις μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερε ς ανακοινώσεις που έχουν γίνει.
#5 JaGuAr (Level 30) 21/10/2019 02:12
Νιώθω πως όλα άπατα θα πάνε. Θα παιχτούν όλα για κανέναν μήνα και μετά είχαμε... Μόνο στο Card Game θα πόνταρα λίγα περισσότερα, αλλά γενικά δεν νομίζω να έχει μέλλον η φάση
#6 Smoses (Level 25) 21/10/2019 12:55
Το παιδάκι μέσα μου ενθουσιάστηκε για κάποιο λόγο με το LoL για mobile, αν και έχω να παίξω LoL πάνω από 2 χρόνια... Το RPG ελπίζω να μην το λούσουν και το card game πιστεύω θα έχει ενδιαφέρον.
Notification