Μόνιμες Στήλες Editorial WTF News 17: Γυναίκες παίζουν games με το αιδοίο τους

WTF News 17: Γυναίκες παίζουν games με το αιδοίο τους

Sunday, 05 Apr 2020  | in Editorial | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/thumbnail/320x180s/71/6a/27/wtf-news-17-3-67-1586095714.jpg
 

WTF News 17: Γυναίκες παίζουν games με το αιδοίο τους

Μαζί με άφθονες κλοπές.

Στο σημερινό WTF News σας έχουμε για άλλη μια φορά απίστευτες ειδήσεις από την gaming βιομηχανία.

Καταρχήν έχουμε ρεκόρ ειδήσεων με κλοπές, αφού τέσσερις στις εννέα ειδήσεις αφορούν παράνομες ενέργειες. Στη συνέχεια θα μάθετε περισσότερα για τον παππού από την Ταϊβάν που παίζει Pokemon Go με...45 κινητά (σ.σ. πλέον μπορεί να έχει ξεπεράσει και τα 50), το Perifit, με το οποίο οι γυναίκες παίζουν games με το αιδοίο τους και πολλά άλλα απίστευτα.

Δείτε το σημερινό βίντεο:

Δείτε όλα τα προηγούμενα WTF News και συζητήστε για αυτά στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification