Πιστεύετε ότι η Respawn θα ξεπεράσει σε έσοδα την Epic Games λόγω του Apex;

Hot
Πιστεύετε ότι η Respawn θα ξεπεράσει σε έσοδα την Epic Games λόγω του Apex;

Πιστεύετε ότι η Respawn θα ξεπεράσει σε έσοδα την Epic Games λόγω του Apex;

Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος.

Όσο και να θέλουν να το κρύψουν, οι δυο εταιρίες αναπτυξης των συγκεκριμένων Battle Royale games έχουν τεράστιο ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Το Apex Legends αποτελεί μια συνεργασία της ΕΑ με την Respawn. Μια συνεργασία πολύ ισχυρή που δημιουργήθηκε για να κάνει θόρυβο στον κόσμο των Battle Royale games και να σπάσει το δίπολο μεταξύ PUBG και Fortnite. Η αλήθεια είναι ότι το κατάφερε σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό, κάνοντας ένα πολύ ισχυρότερο ντεμπούτο από αυτό του Fortnite. Το βασικό πρόβλημα ή προτέρημα όμως που έχει το Apex Legends είναι ότι θυμίζει αλλά και απαιτεί skills από κλασσικά FPS games.

Γενικότερα, το περιβάλλον και οι απαιτήσεις των skills που πρέπει να έχει ένας παίκτης του Apex προσεγγίζουν συγκεκριμένου τύπου FPS, όπως το Titanfall και το Call of Duty. Αντίθετα το Fortnite είναι ένα Third-Person Shooter που έδωσε κάτι διαφορετικό στον κόσμο των Shooters, με αποτέλεσμα να κερδίσει αμέσως τις νεότερες ηλικίες. Επίσης η Epic ανανεώνει τον χάρτη του παιχνιδιού τακτικά, ενώ προσθέτει συνεχώς νέες δυνατότητες στους παίκτες κάτι που δεν κάνουν τα υπόλοιπα Battle Royal games. Κάπου εδώ ερχεται και ο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των εταιριών που ανέφερα νωρίτερα, αφού πρόσφατα είδαμε την Epic να προσθέτει στο Fortnite όλα τα στοιχεία που έφερε η Respawn με το Apex Legends.

Ας μην ξεχνάμε ότι παρόλο που στην κορυφή βρίσκονται δύο free to play games, τα έσοδα των εταιριών είναι τεράστια και αυτό παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην εξέλιξή τους.

Ποιό πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Battle Royale game αυτό τον καιρό; Πείτε μας στα σχόλια!

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας:

Press Start: Ποιο είναι το τρέιλερ παιχνιδιού που σας έμεινε αξέχαστο;

Press Start: Είναι το streaming το επόμενο βήμα στη βιομηχανία των video games;

 

Τελευταίο User Blog

Είναι το PUBG χάσιμο χρόνου;

 

Τελευταίο User Review

Dirt Rally 2.0

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 08/04/2019 18:31
Αποψη μου, εξυπακούεται αυτο, και ειναι θεμα χρονου. το APEX ειναι πιο "σοβαρό" και γενικα πιο ώριμο, ώστε νε προσελκύσει και gamers μεγαλύτερης ηλικίας