Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Με ποιο game ασχοληθήκατε το φετινό Πάσχα;

Press Start: Με ποιο game ασχοληθήκατε το φετινό Πάσχα;

Monday, 29 Apr 2019  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (4 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/93/23/37/mario-easter-27-1556526662.jpg
 

Press Start: Με ποιο game ασχοληθήκατε το φετινό Πάσχα;

Όλοι βρίσκουμε την ευκαιρία να "καούμε" μέσα στις γιορτές.

Ελάτε παραδεχτείτε το, δεν περιμένατε το Πάσχα ούτε για την νηστεία ούτε για την Ανάσταση ούτε για το ψήσιμο της Κυριακής. Εντάξει για το τελευταίο έχω κάποιες αμφιβολίες.

Ψάχνατε μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε από την δουλεία, την σχολή ή ότι άλλο σας απασχολεί καθημερινά ώστε να απολαύσετε με τις ώρες τα αγαπημένα σας games. Τις περισσότερες φόρες στις γιορτές εγώ προσωπικά προτιμώ να αρχίζω ότι έχω αφήσει στην άκρη ή το έχω αποκτήσει πολύ πρόσφατα και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Κατά κύριο λόγο πιστεύω ότι οι γιορτές είναι κατάλληλες να αγχωθούμε με ένα κλασσικό single play game που θα βασίζεται σε μια βαθυστόχαστη ιστορία ή κάτι παρόμοιο από το οποίο θα αποκομίσουμε αρκετές εμπειρίες.

Όταν δεν υπάρχουν υποχρεώσεις οι περισσότεροι νομίζω ότι μπορούν να απορροφήσουν περισσότερες πληροφορίες και εμπειρίες από ένα game, καθώς το μυαλό είναι πιο ξεκούραστο και δεν σκέφτεται αλλά πράγματα. Αν προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο σε μια κανονική εβδομάδα, πολλοί θα έχετε προσέξει ότι το μυαλό πολλές φόρες ταξιδεύει σε υποχρεώσεις και προβλήματα και κοιτάξει να ξεπετάξει το game για να "ξεμπερδεύομαι και με αυτό". To gaming πρέπει να το βλέπουμε σαν διασκέδαση και όχι σαν υποχρέωση και γι αυτό πιστεύω ότι η κατάλληλες εποχές για σωστό gaming είναι οι γιορτές, εκτός και αν είσαι φοιτητής, οπότε είναι κάθε μέρα.

Απαντήστε εντός του άρθρου και πείτε μας με ποιά games "καήκατε" μέσα στο Πάσχα.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Θα πρέπει να υπάρχει το easy mode στα games;

Press Start: Ποιά Super Heroes ταινία θα θέλατε να μεταφερθεί σε video game;

 

Τελευταίο User Blog

Data Science courses in Marathahalli

 

Τελευταίο User Review

Life is Strange: Episode 2 - Rules

 

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 akiszax (Level 21) 29/04/2019 14:14
Εδω και κάποιες μέρες έχω βρει ενδιαφέρων το until dawn blood rush. Τεράστια διάφορα να το παρακολουθεί κάποιος σε οθόνη με να το "ζει" στα VR Headset.
#2 +1 Efane (Level 24) 29/04/2019 15:27
Είχα αφήσει στην άκρη το Vampyr και βρήκα χρόνο να ασχοληθώ μαζί του, ωραίο περιβάλλον, πολυ ενδιαφέρον σενάριο έως τώρα αλλά οι εχθροί και τα bosses επαναλαμβανόμεν α.
#3 +1 BigGreekGamer (Level 27) 01/05/2019 11:20
Επειδή υπήρχε παρέα, το game που ήταν μονίμως στην κονσόλα ήταν Pro Evolution. Όταν ήμουν μόνος έβαζα και λίγο WRC για να χαλάσω κάποιο αμάξι :D . Γενικά αυτό το Πάσχα δεν έπαιξα κάτι σε Campaign. (Και φυσικά μην ξεχνάμε τα Lanακια με LoL.)
#4 Blood Prince (Level 28) 07/05/2019 13:04
Quote:
εκτός και αν είσαι φοιτητής, οπότε είναι κάθε μέρα
Δεν είναι πάντα σωστό αυτό εκτός αν πρόκειται για Φοιτητή που αναιρεί τις υποχρεώσεις του.Επίσης όταν είσαι Φοιτητής σε εξεταστικές περιόδους δεν μπορείς να παίξεις καθόλου.Εγώ βέβαια έχω υπάρξει και Φοιτητής και Εργαζόμενος και μια χαρά έπαιζα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Είναι φορές που ως Μεταπτυχιακός Φοιτητής ζορίζομαι τόσο πολύ που σκέφτομαι να τα παρατήσω.Δεν είναι ρόδινα τα πράγματα.

Το κυρίως πρόβλημα το έχουν συνήθως οι εργαζόμενοι οι οποίοι δουλεύουν Πρωϊ-Απόγευμα.Ο σοι δουλεύουν 8 ωρο πρωϊνές όπως δούλευα παλιότερα μια χαρά απολαμβάνουν τα games.

btw με AC Odyssey την έβγαλα στις γιορτές.Το έκαψα 75 ώρες και μετά το βαρέθηκα,ευτυχώ ς γιατί τώρα μπαίνουμε σε εξεταστική περίοδο και ως Φοιτητής δεν μπορώ να παίζω πλέον πέρα από μια ώρα την ημέρα για ξεκούραση κάποια στιγμή.
Notification