Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Τι genre παιχνιδιών σας αρέσει να παρακολουθείτε από τους streamers;

Press Start: Τι genre παιχνιδιών σας αρέσει να παρακολουθείτε από τους streamers;

Monday, 15 Jul 2019  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://www.gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/3e/4c/Press-Start-Streamers-GamWorld-42-1563174280.jpg
 

Press Start: Τι genre παιχνιδιών σας αρέσει να παρακολουθείτε από τους streamers;

Διασκεδάζετε με το game ή με τον content creator;

Όλοι στο μυαλό μας έχουμε χωρισμένα σε κουτιά τα πράγματα που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν, όμως μια καλή ατμόσφαιρα και παρουσίαση ενός περιεχομένου ίσως μας αλλάξει γνώμη.

Ένας streamer ι ως στόχο να φέρνει όσο το δυνατό καλύτερα games για το κοινό του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα είναι top σε πωλήσεις και κριτικές τίτλοι. Κυρίως ο στόχος των content creators είναι να διασκεδάζουν το κοινό με τις αντιδράσεις και τον σχολιασμό τους για τα games. Δεν δίνουν τόσο πολύ βάση στην ιστορία αλλά και στο να έχουν εξαιρετική απόδοση στο παιχνίδι. Με αυτό τον τρόπο πιστεύω ότι μπορεί να επηρεάσουν την γνώμη μας όσον αναφορά το γούστο μας στα είδη των games. Αρκετός κόσμος δεν θα έπαιζε μόνος του στο δωμάτιό του στη 01:00 τα ξημερώματα VR τον Εξορκιστή. Ωστόσο όλο αυτό αντιστρέφετε εάν κάτσεις και παρακολουθήσεις, ανθρώπους να τρομάζουν και να διακωμωδούν το παιχνίδι σαν αντίδραση στον φόβο που νιώθουν αλλά και με σκοπό να διασκεδάσουν το κοινό τους. Τότε το horror γίνετε διασκέδαση, το RPG μια ταινία που παρακολουθείτε όλοι μαζί στο chat, παρέα με τον streamer.

Εν ολίγης περισσότερο δενόμαστε με το πρόσωπο παρά με το game και κατ επέκταση με το genre του. Όπως και μια κανονική παρέα εκτός video games, μπορεί να σε πείσει να δοκιμάσεις πράγματα που φοβόσουν ή δεν είχες σκεφτεί έτσι κάνει σήμερα και το internet. Εάν διασκεδάζεις με κάτι, τότε το βλέπεις με μια άλλη ματιά, ανοίγεις τους ορίζοντες σου και σκάφτεσαι πιο "ανοιχτά". Προσωπικά δεν προτιμούσα τα horror,τα battle royale και τα zombie games. Με την διασκέδαση που βίωσα βλέποντας κάποιους streamers, Έλληνες και ξένους , απελευθέρωσα την σκέψη και την διστακτικότητα μου και διασκέδασα με το περιεχόμενο αλλά και τον άνθρωπο που μου παρουσίασε αυτά τα games.

Εσείς πιστεύετε ότι ένας streamer μπορεί να επηρεάσει το γούστο σας στα games μέσα από την διασκέδαση και την φιλική ατμόσφαιρα που σας προσφέρει κάνοντας σας να βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από ότι πριν; Πείτε μας την άποψή σας για το θέμα αυτό, αλλά και για το πώς βλέπετε την δουλεία ενός streamer. Απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Ποια games σας απαγορευόταν να παίξετε όταν ήσασταν μικροί;
Press Start: Παίζουν ρόλο τα exclusives στις πωλήσεις μιας κονσόλας ή υπηρεσίας;

Τελευταίο User Blog
Θεωρία του Χάους

Τελευταίο User Review
Judgment

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 DimutriKs (Level 16) 15/07/2019 18:50
Κατά καιρούς έχω πετύχει και παίξει διαμαντάκια από streamers τα οποία αλλιώς μάλλον δεν θα μάθαινα (indie, παλαιότερα games).
Δεν είναι όλα τα παιχνίδια για stream. Για παράδειγμα παιχνίδια όπως το football manager είναι ορισμός του αντί-stream.
Οπότε πρωτίστως πρέπει το ίδιο το παιχνίδι να μου τραβήξει την προσοχή. Ύστερα αν ο σχολιασμός είναι ευχάριστος θα δω και άλλα από κάποιον streamer
Και φυσικά υπάρχουν πάντα και τα παιχνίδια που απλά χαζεύεις για να δεις αντιδράσεις όπως τα multiplayer.
Πάντως θα πάρω πάσα από το συγκεκριμένο άρθρο για να πω πως τα live streams έχουν λείψει από το site. Μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψουν σταθερά και δυναμικά
Notification