Press Start: Ποια είναι τα μεγαλύτερα achievements που καταφέρατε με την καραντίνα του κορωνοϊού;

Hot
Press Start: Ποια είναι τα μεγαλύτερα achievements που καταφέρατε με την καραντίνα του κορωνοϊού;

Press Start: Ποια είναι τα μεγαλύτερα achievements που καταφέρατε με την καραντίνα του κορωνοϊού;

 

Γράψτε τα κατορθώματα σας.

 

 

Με τόσες μέρες μέσα στο σπίτι το σίγουρο είναι ότι οι gamers έχουν πάρει φωτιά. Όσοι είχαν έτσι κ αλλιώς στη ρουτίνα τους κάποιο video game τότε βρήκαν τον χρόνο για να κάνουν όσα δεν προλάβαιναν μέσα στην καθημερινότητα, όπως το γνωστό κυνήγι των achievements. Άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν καινούρια games που είχανε στα προσεχώς καιρό και όλο κάτι συνέβαινε με αποτέλεσμα ποτέ να μην τα καταφέρνανε να τα παίξουνε, ενώ οι άλλοι είπαν να φρεσκάρουν λίγο τις αναμνήσεις τους.

Εμένα με έπιασε η νοσταλγία και κατέβασα πέραν των υπολοίπων (Sekiro, Call of Duty: Warzone) και το Age of Mythology για να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια αλλά και το FIFA 19 για να θυμηθώ την ομάδα. Είδα άλλους να συνδέουν τα χειριστήρια του PS1, άλλους να βρίσκουν το παλιό τους GameBoy Color ή οτιδήποτε άλλο ξέθαψαν για να σκοτώσουν τον χρόνο τους. Με αφορμή το λοιπόν αυτά θέλω να ρωτήσω, ποια είναι τα μεγαλύτερα achievements που καταφέρατε μέσα στην καραντίνα;

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποια AAA games με υψηλές πωλήσεις δεν σας αρέσουν καθόλου; 

Best of 22: Τα 10 καλύτερα ελληνικά games 

Best of: Τα 10 καλύτερα games με πανδημίες 

Το πιο πρόσφατο user Blog 

Καινούργιο Expansion στο Guild Wars 2 ανακοίνωσε η ArenaNet 

Το πιο πρόσφατο user user Review 

Resident Evil 3 γράφει Axilleas Loizidis

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification