Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Ποια PlayStation exclusives θα θέλατε να δείτε στα PC;

Press Start: Ποια PlayStation exclusives θα θέλατε να δείτε στα PC;

Sunday, 06 Sep 2020  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/eb/3f/80-71-1599388167.jpg
 

Press Start: Ποια PlayStation exclusives θα θέλατε να δείτε στα PC;

Ένα από τα αμφιλεγόμενα θέματα όσον αφορά τις κονσόλες.

Τα τελευταία χρόνια η Sony μεταφέρει κάποια από τα exclusives της στα PC και αυτό έχει θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις.

Ένας από τους βασικούς λόγους για την αγορά μίας κονσόλας στο σήμερα, πέραν των τεχνικών χαρακτηριστικών της και των όσων άλλων προσφέρει, είναι τα exclusives, τα video games δηλαδή τα οποία δεν θα μπορούσατε να παίξετε αν δεν είχατε στην διάθεση σας την εν λόγω κονσόλα. Η Sony έχει στηρίξει την εμπορική της επιτυχία κατά ένα μεγάλο ποσοστό επάνω στα PlayStation exclusives, καθώς έχει καταφέρει να συνεργαστεί και να έχει στην κατοχή της, εταιρείες ανάπτυξης οι οποίες έχουν καταφέρει να καθηλώσουν το κοινό με τις δημιουργίες τους. Διάφορα video games όπως τα God of War, The Last of Us, Street Fighter, Shadow of Colossus, Horizon Zero Dawn και πολλά ακόμα, έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν έναν σημαντικό αριθμό υποστηρικτών και κατά συνέπεια να βοηθήσουν την Sony στις πωλήσεις των κονσόλων της.

Πρόσφατα η Sony μετέφερε μερικά PlayStation exclusives στα PC με τις αντιδράσεις να ποικίλουν και με χαρακτηριστικό παράδειγμα την viral είδηση κάποιου gamer ο οποίος κομμάτιασε το PC του όταν έμαθε για την μεταφορά του Horizon Zero Dawn στα PC, αν και αργότερα ακούστηκε ότι το έκανε για πλάκα. Πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι θεωρούν ότι η Sony μεταφέροντας τα exclusives της στα PC χάνει τον μοναδικό λόγο για τον οποίο θα αγόραζε κάποιος κονσόλα της, όμως φυσικά υπάρχουν και όσοι χαίρονται με τις εν λόγω μεταφορές και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους κατόχους PC οι οποίοι θέλαν να δοκιμάσουν τα PlayStation exclusives, όμως δεν ήθελαν να αγοράσουν την κονσόλα μόνο για αυτόν τον λόγο. Την προηγούμενη εβδομάδα η Sony ανακοίνωσε ότι μπορούμε να αναμένουμε ακόμα περισσότερα PlayStation exclusives στα PC, αφήνοντας πολλά ενδεχόμενα ανοικτά. Προσωπικά θα ήθελα να δω τα God of War να έρχονται στα PC όσο και αν πειράξει κάποιους αυτό, καθώς θα ήθελα να τα τερματίσω με την ησυχία μου. Εσείς ποια PlayStation exclusives θα θέλατε να δείτε στα PC; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να κουβεντιάσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Ποια video games θα θέλατε να διατεθούν δωρεάν;

Ο ράπερ Post Malone αγόρασε την εταιρεία eSports Envy Gaming

Η eSports Integrity Commision θα αναλύσει 25.000 CS GΟ matches για cheating

Το πιο πρόσφατο user Blog

Το Νοέμβριο η κυκλοφορία του PS5 και Xbox Series X γράφει ο Axilleas Loizidis

Το πιο πρόσφατο user Review

Fall Guys: Ultimate Knockout γράφει ο Giorgos Tsolaridis

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 06/09/2020 16:59
Εννοείται πως τα θέλω όλα τα exclusives σε pc και περισσότερο god of war, uncharted 4.
Συμφωνώ πως τα exclusives είναι από τους σημαντικότερους λόγους αγοράς μιας κονσόλας και ο λόγος που πήρα και ps4.
Φυσικά στο τέλος της ημέρας πήρα και κάποια multiplatform είτε λόγο κακών port στις pc εκδόσεις είτε λόγω πολύ καλών τιμών σε κάποια έκπτωση (nfs rivals ce και nfs 15 de στα 10€ πακέτο δεν το βρίσκεις πουθενά στο pc αν και γενικά στο pc βρίσκεις καλύτερες και συχνότερες εκπτώσεις).
Πάντως θα ήταν όνειρο τα περισσότερα ps4 exclusives σε 60+ fps (κάτι που θεωρητικά θα το δούμε σε ps5 αν πάρουν enchanced εκδόσεις).
Notification