Ποια games ανυπομονείτε να παίξετε το 2019;

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Ποια games ανυπομονείτε να παίξετε το 2019;

Ποια games ανυπομονείτε να παίξετε το 2019;

Και ποια ελπίζετε ότι θα κυκλοφορήσουν.

 

To 2018 ήταν μία ιστορική χρονιά για το gaming. Ποτέ ξανά στη ζωή μου δεν έχω επαναλάβει τη φράση "ok, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα games που έχω παίξει ποτέ" τόσες φορές, μέσα σε ένα χρόνο. Άραγε μας ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο το νέο έτος;

Ανάμεσα στο να σχεδιάζω πώς θα παγιδεύσουμε γιγαντιαία τέρατα με τους φίλους μου στο Monster Hunter: World, και στο να σχεδιάζω πώς θα παγιδεύσω τους φίλους μου στο Super Smash Bros. Ultimate, στις περιπλανήσεις μου στην πανέμορφη Άγρια Δύση του Red Dead Redemption 2 και την έκπληξή μου ανακαλύπτοντας τη συγκινητική αφήγηση του Celeste, μου είναι αδύνατον να διαλέξω μία αγαπημένη στιγμή. Πόσο μάλλον δεδομένου του πόσες ακόμη ξεχωριστές εμπειρίες θα μπορούσα να περιλάβω σε έναν αξιοπρεπή απολογισμό.

Όλες οι φανταστικές στιγμές του περασμένου έτους, κατάφεραν να εκτοξεύσουν τις προσδοκίες μου για όσα μας επιφυλάσσει η νέα χρονιά. Ίσα, ίσα που πατήσαμε το πόδι στο 2019 και ήδη πλησιάζει η ιστορική κυκλοφορία του Kingdom Hearts III στις 29 Ιανουαρίου, καθώς και η ευκαιρία μου να επισκεφθώ μια κλασική σειρά με το remake του Resident Evil 2 (25 Ιανουαρίου), για το οποίο υπάρχει και διαθέσιμο demo. Τον μεθεπόμενο μήνα, στις 8 Μαρτίου, καταφθάνει το Devil May Cry 5, ενώ στις 22 Μαρτίου το τελευταίο δημιούργημα της From Software, Sekiro: Shadows Die Twice δίνει μια πιο action κατεύθυνση στη Souls-borne συνταγή του Miyazaki, αποτελώντας έτσι την τέλεια ευκαιρία για όσους από εσάς έχετε αποθαρρυνθεί από την ιδιοτροπία των μέχρι τώρα games.

Φυσικά, εκτός από τις ήδη επιβεβαιωμένες κυκλοφορίες ο ενθουσιασμός μας επεκτείνεται και στις πιθανές ανακοινώσεις των παιχνιδιών που ελπίζουμε να δούμε εντός του 2019. Δυστυχώς ο Hideo Kojima δεν έχει απαντήσει ακόμη στα 142 emails μου σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Death Stranding. Είμαι σίγουρος ότι είναι απασχολημένος, καθώς και το κινητό του είναι συνεχώς κατειλημμένο. Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι μένει να μάθουμε ακόμη τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τα πολυαναμενόμενα The Last of Us Part II και Ghost of Tsushima. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας.

 

Μόνιμες στήλες των τελευταίων εβδομάδων:
10 χρόνια μετά 2: Συνέντευξη στην Ψηφιακή Ελλάδα
Top 5: Οι κορυφαίες ειδήσεις για το 2018
Game Maniacs 27A: Νίκος Τζαβάρας (Tzavarasn)
FIFA 10 vs Pro Evolution Soccer 19

User reviews της τελευταίας εβδομάδας:
Vampyr (του Christodoulos)

Εσείς ποια games περιμένετε περισσότερο το 2019; Πείτε μας την άποψή σας στο κάτω μέρος του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 paoki (Level 6) 15/01/2019 13:19
Τα games που ανυπομονώ να παίξω φέτος είναι το kh3(το έχω κάνει pre-order) και βέβαια αν βγει φέτος το ghost of tsushima.
#2 Parou (Level 20) 15/01/2019 20:41
Σίγουρα τα remake του Resident Evil 2, Devil May Cry 5, The Last of Us Part II και Ghost of Tsushima.
#3 akiszax (Level 21) 16/01/2019 21:20
Resident evil 2 το ειδα στο demo είναι υπέροχο, Jump Force, Anthem και τέλος το πολυαναμενομενο Cyberpunk 2077
Notification