Press Start: Ποιο είναι το τρέιλερ παιχνιδιού που σας έμεινε αξέχαστο;

Hot
Γιώργος Δρίτσας

Γιώργος Δρίτσας  

περιμένοντας το Death Stranding
 
0.0 ()
1
Press Start: Ποιο είναι το τρέιλερ παιχνιδιού που σας έμεινε αξέχαστο;

Press Start: Ποιο είναι το τρέιλερ παιχνιδιού που σας έμεινε αξέχαστο;

Το hype είναι ένα παιχνίδι από μόνο του.

Ως γνωστόν, οι πρώτες εντυπώσεις είναι κρίσιμες και αυτό δεν παύει να ισχύει στα video games.

Θυμάμαι πεντακάθαρα την πρώτη φορά που είδα το τρέιλερ για το Elder Scrolls V: Skyrim. Θυμάμαι μάλιστα και το αμέσως επόμενο πράγμα που έκανα αφού το είδα. Το ξαναείδα, ξανά και ξανά. Είχα περάσει ελάχιστο χρόνο με τον προκάτοχό του Oblivion, οπότε δεν ήξερα ακριβώς τι να περιμένω, αλλά ήξερα αρκετά. Ήμουν απολύτως πεπεισμένος ότι το να φωνάξω μαγικές κραυγές στα μούτρα πανάρχαιων ιπτάμενων ερπετών ήταν μια εμπειρία που απλά έπρεπε να βιώσω.

Όταν τελικά το παιχνίδι κυκλοφόρησε, ο κόσμος του Skyrim με απορρόφησε για εκατοντάδες ώρες. Ακόμη όμως κι αν το παιχνίδι δεν κατέληγε αντάξιο των προσδοκιών που γέννησε το τρέιλερ του, το ίδιο το τρέιλερ μου θα μου έμενε αξέχαστο. Είτε το τελικό προϊόν είναι ένα αριστούργημα του επιπέδου του Skyrim, είτε τελικά μαςε αφήσει την πικρή απόγευση μιας απογοητευτικής εμπειρίας, δεν μπορούμε να παρακάμψουμε τη σημασία ενός καλού τρέιλερ, όχι μόνο για την εμπορική επιτυχία ενός παιχνιδιού, αλλά και για τη νοσταλγική σχέση που τελικά θα αποκτήσουμε μαζί του.

Η παρακολούθηση ενός εξαιρετικού τρέιλερ ισοδυναμεί με το λάγνο βλέμμα σε ένα δυνητικό παρτενέρ, που προμηνύει μια περιπετειώδη γνωριμία. Με το ρίσκο της απογοήτευσης και την πιθανότητα της απόλαυσης. Υπό αυτή την έννοια, η αναμονή για ένα game είναι κι αυτή το δικό της παιχνίδι.

Ποιο είναι το πιο αξέχαστο τρέιλερ για εσάς; Πείτε μας στα σχόλια!

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας:
Press Start: Είναι το streaming το επόμενο βήμα στη βιομηχανία των video games;
Press Start: Ποιο είναι το πιο παλιό game που έχετε στο PC σας;

Τελευταίο User Blog
Αξίζουν τα Battle Royale games;

Τελευταίο User Review
Red Dead Redemption 2

Καλή εβδομάδα σε όλους!

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Insane (Level 22) 01/04/2019 10:00
Assassin's Creed 3 και Unity https://www.youtube.com/watch?v=-pUhraVG7Ow , https://www.youtube.com/watch?v=xzCEdSKMkdU τα μαύρα πρόβατα της σειράς έχουν και τα καλύτερα trailer...
#2 Blood Prince (Level 30) 01/04/2019 22:17
Το trailer του Dragon Age Origins ήταν φοβερό αλλά το παιχνίδι δεν μου αρέσει όπως περίμενα με βάση το trailer.Το The Witcher 3 επίσης είχε φοβερό trailer και το παιχνίδι ήταν αντάξιο.Θα το παίξω δεύτερη φορά κάποια στιγμή σε μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας.
#3 Blood Prince (Level 30) 01/04/2019 22:18
Το trailer του Dragon Age Origins ήταν φοβερό αλλά το παιχνίδι δεν μου αρέσει όπως θα περίμενα.
Notification