Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση – αποκάλυψη στην φετινή E3;

Hot
Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση – αποκάλυψη στην φετινή E3;

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η μεγαλύτερη ανακοίνωση – αποκάλυψη στην φετινή E3;

Πολλές προσδοκίες αλλά και μεγάλες απουσίες.

Η στην φωτεινή E3 περιμένουμε να προταγονηστησουν εταιρίες όπως η Square Enix, Ubisoft, και η Microsoft, ενώ games όπως το Death Stranding και το Marvel’s Avengers έχουν αυξήσει το φετινό ενδιαφέρον της έκθεσης. Η αλήθεια είναι ότι ο Hideo Kojima έχει φτάσει το hype του κόσμου στα ύψη, ενώ το Avengers το οποίο ανακοινώθηκε ότι θα συμμετέχει στην έκθεση πρόσφατα είναι μια δυνατή κίνηση της Square Enix αφού ο χαμός από το τελευταίο κεφάλαιο των Εκδικητών δεν έχει καταλαγιάσει ακόμα.

Η Microsoft θα έχει και φέτος την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου την οποία περιμένουμε να εκμεταλλευτεί πολύ παραπάνω λόγο απουσίας της Sony ανακοινώνοντας και 14 νέα Xbox games. H Sony έχει ανακοινώσει ότι θα απουσιάζει από οποιαδήποτε εκδήλωση της φετινής έκθεσης. Όμως οι φήμες ότι μπορεί να κάνει το μπαμ και να ανακοινώσει το sequel του The Last of Us έχουν αρχίσει να οργιάζουν τις τελευταίες εβδομάδες. Πολύ σημαντικές ανακοινώσεις περιμένουμε από την Activision για το νέο Call of Duty Modern Warfare, καθώς επίσης δεν θα μπορούσε να μην προκαλέσει σεισμό η παρουσίαση του Cyberpunk 2077. Ας μην ξεχνάμε την συνέντευξη που θα δώσει και η Nintendo από την όποια περιμένουμε αρκετά θρυλικά games όπως το νέο Pokémon και το Mario Maker.

Αρκετά αινιγματική είναι γενικότερα η συμπεριφορά των περισσότερων εταιριών, πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι θα ακολοθησει μια καταιγίδα ανακοινώσεων από τις περισσότερες οι οποίες θέλουν να κρατήσουν την αγωνιά του κόσμου μέχρι τέλους.
Ποια λοιπόν είναι τα games που εσείς περιμένετε να ανακοινωθούν ή περιμένετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτά στην φετινή έκθεση; Περιμένετε κάποια ανακοίνωση – έκπληξη; Απαντήστε μας εντός του άρθρου και πείτε μας την άποψη σας για την φετινή E3.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Πόσες ώρες είναι το όριο που πρέπει να δουλεύει ένας developer;
Press Start: Τι games πιστεύετε πρέπει να δίνονται δωρεάν στις συνδρομητικές υπηρεσίες gaming;

Τελευταίο User Blog
Σχέδιο Ζ

Τελευταίο User Review
Dauntless

Καλή εβδομάδα σε όλους!

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 the_prophet1987 (Level 22) 03/06/2019 22:18
Αυτό που περιμένω περισσότερο να δω στην Ε3 είναι λεπτομέρειες για το S.T.A.L.K.E.R. 2.Μετά το teaser wallpaper και το soundtrack στη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook επικρατεί σιγή ιχθύος.Ούτε ένα post εδώ και εβδομάδες.Άρα θέλω να πιστεύω οτι κάτι ετοιμάζουν για την Ε3.Αυτή είναι και η πρόβλεψη μου.
Θα περίμενα επίσης να δω gameplay απο το Death Stranding αλλά το είδαμε ήδη και η Sony δεν θα έχει παρουσία στην Ε3.Και κάτι για το Ghost of Tsusima αλλά όπως είπα μάλλον το κόβω δύσκολο.
Περιμένω να δω και κάποιο demo για το Cyberpunk 2077.Για τα υπόλοιπα θα τα πούμε αφού ανακοινωθούν. ;-)
Notification