Press Start: Ποια games θα παίξετε στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές;

Hot
Press Start: Ποια games θα παίξετε στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές;

Press Start: Ποια games θα παίξετε στις φετινές σας καλοκαιρινές διακοπές;

Θα αγοράσετε ή τα έχετε ήδη και περιμένουν;

Οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν μια περίοδο ξεκουράσεις για όλους μας, και τίποτα άλλο δεν θα τις συμπλήρωνε καλύτερα από ένα καλό game.

Βεβαια το καλό ερμηνεύετε με διαφορετική έννοια για τον κάθε άνθρωπο. Κάποιοι χαλαρώνουν με μια καλογραμμένη και συναρπαστική ιστορία, απολαμβάνοντας ένα ακόμη ταξίδι, ενώ άλλοι προτιμούν κάτι πιο διασκεδαστικό και χωρίς πολλές απαιτήσεις. Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν, εάν δηλαδή έχετε και το χρονικό περιθώριο, να παίξετε κάτι το οποιο θα το απολύσετε εσείς προσωπικά, αλλά να βρείτε και κάτι που να διασκεδάσετε μαζί με την παρέα ή την οικογένεια σας. Τα sports και τα racing games είναι οι κυριότερες κατηγορίες με τις οποίες μπορεί να διασκέδαση μια παρέα, ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα, ενώ ας μην ξεχνάμε τα fighting, που βάζουν λίγο περισσότερο αλατοπίπερο στις μονομαχίες με τον αντίπαλο.

Επιπλέον, πολύ σημαντική είναι και η τοποθεσία που θα παίξετε τα games σας το καλοκαίρι. Όσοι έχουν βγάλει τηλεόραση – μόνιτορ στο μπαλκόνι ή στην αυλή με PC ή κονσόλα θα με καταλάβουν. Ωστόσο είναι πολύ πιο εύκολο ένα τέτοιο σκηνικό να γίνει με κονσόλα παρά με PC, αλλά αν έχετε όρεξη όλα γίνονται. Το διαφορετικό περιβάλλον θα σας κάνει καλό. Κακά τα ψέματα όμως, τι καλύτερο από ένα παγωμένο καφέ, κλιματιστικό και ένα game να σας περιμένει να το ξεκινήσετε;

Τέλος θα θέλαμε να μας πείτε εάν προτιμήσατε να αγοράσετε κάτι με τις καλοκαιρινές προσφορές που ισχύουν, που το είχατε βάλει στο μάτι καιρό, ή εάν αποφασίσατε να ασχοληθείτε με games που ήδη είχατε στην κατοχή σας και είτε δεν είχατε χρόνο είτε είναι διασκεδαστικά και θέλετε να περάσετε πολλές ώρες ακομα με αυτά. Ποια games θα παίξετε στις φετινές καλοκαιρινές διακοπές σας; Τα αγοράσατε στις καλοκαιρινές προσφορές ή τα είχατε ήδη; Και μην ξεχάσετε να μας πείτε που θα τα "κάψετε", μπαλκόνι ή κλασσικό σαλόνι; Απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start: Τι genre παιχνιδιών σας αρέσει να παρακολουθείτε από τους streamers;
Press Start: Ποια games σας απαγορευόταν να παίξετε όταν ήσασταν μικροί;

Τελευταίο User Blog
Θεωρία του Χάους

Τελευταίο User Review
Irony Curtain: From Matryoshka with Love

Καλή εβδομάδα σε όλους!

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 DimutriKs (Level 16) 22/07/2019 21:21
Εννοείται προτιμώ ερκοντίσιον, κρύα καφεδάρα και gaming!
Να κάτσω να μπω σε οποιαδήποτε διαδικασία να βγω έξω, να με φάνε τα κουνούπια και να φάω ζέστη-υγρασία στην μάπα
Ας είναι έξω από το παράθυρο να υπάρχει ωραίο φόντο και μέχρι εκεί
Όσο για τα games αυτή την περίοδο παίζω κυρίως overwatch με λίγο 2k19 και fifa 19.
Τώρα φυσικά με την αναβάθμιση που σκοπεύω να κάνω στο pc ίσως ασχοληθώ και με κάποιο παιχνίδι να χαζέψω λίγο γραφικά!
Notification