Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Ποιο από τα νέα League of Legends της Riot Games θα παίξετε;

Press Start: Ποιο από τα νέα League of Legends της Riot Games θα παίξετε;

Monday, 21 Oct 2019  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/63/c6/ca/LoL-spinsoffs-GameWorld-94-1571657205.jpg
 

Press Start: Ποιο από τα νέα League of Legends της Riot Games θα παίξετε;

Καταιγισμός ανακοινώσεων και νέων ιδεών.

Τις τελευταίες ημέρες θα λέγαμε ότι η Riot Games έχει πάρει φωτιά όσον αφορά τις ανακοινώσεις νέων League of Legends games.

Το θετικό στο όλο θέμα είναι ότι η εταιρία επενδύει σε διαφορετικούς χώρους της βιομηχανίας αλλά με τον ίδιο παρονομαστή. Η βάση όλων των νέων παιχνιδιών είναι το στα stories των Champions του League of Legends. Με την σειρά λοιπόν με την οποία ανακοινώσε η Riot τα LoL spin offs θα έχουμε LoL για όλες τις πλατφόρμες, το League of Runeterra (card game), League of Legends FPS game, League of Legends fighting game (project L), to League of Legends RPG game (project F) και το League of Legends eSports Simulator. Όπως θα παρατηρήσατε τα περισσότερα από τα παιχνίδια που ανακοινωθήκαν δεν έχουν ακόμα κάποια επίσημη ονομασία.

Επίσης η εταιρία θα κυκλοφορήσει LoL football game και LoL kart game, τα οποία ήταν και τα μόνα που δεν ανακοινώσε κατά την διάρκεια του live stream που έκανε με αφορμή τα 10 χρόνια λειτουργίας της. Ωστόσο οι fans των MOBA δεν πιστεύουμε ότι θα ασχοληθούν και τόσο με το ποδοσφαιράκι αλλά και το τύπου Manager Simulator, καθώς τα συγκεκριμένα βασίζονται κυρίως σε χαρακτηριστικά που βρίσκουμε περισσότερο σε αθλήματα και γενικά απασχολούν ένα διαφορετικό κομμάτι της gaming κοινότητας. Παρ΄όλα αυτά η Riot δείχνει φιλόδοξη με την προσπάθεια της να αφομοιώσει τα κλασσικά skills και abilities των χαρακτήρων του LoL ώστε να προσεγγίσει με έναν πιο ομαλό τρόπο το κοινό της και στις υπόλοιπες προσπάθειες της.

Οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις δεν είχαν πολυδιαφημιστεί και λογικό ήταν να προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη στον περισσότερο κόσμο. Το να κυκλοφορήσεις το ίδιο παιχνίδι σε ότι είδος game υπάρχει και μάλιστα με ακριβώς το ίδιο σκεπτικό και χαρακτήρες, αποτελεί ένα πολύ μεγάλο ρίσκο που θα φανεί εάν θα αποδώσει, σε βάθος χρόνου.

Ποια είναι η άποψη σας για τις ανακοινώσεις της Riot Games; Ποιο από τα επερχόμενα League of Legends spin offs θέλετε να δοκιμάσετε πρώτο και πως σας φάνηκε η απόφαση της εταιρίας να προχωρήσει στις συγκεκριμένες προσπάθειες; Πείτε μας την άποψη και απαντήστε μας εντός του άρθρου.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να είχε η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας
Press Start : eFootball PES20 vs. FIFA20eFootball PES20 vs. FIFA20

Press Start:Τι πιστεύετε για τις αλλαγές του Steam το 2019;Τι πιστεύετε για τις αλλαγές του Steam το 2019;

 
Τελευταίο User Review

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification