Μόνιμες Στήλες Press Start Press Start: Σε ποιo παιχνίδι έχετε επενδύσει τις περισσότερες ώρες;

Press Start: Σε ποιo παιχνίδι έχετε επενδύσει τις περισσότερες ώρες;

Monday, 25 May 2020  | in Press Start  | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8a/30/91/pop20eye20gamer-24-1590367711.jpg
 

Press Start: Σε ποιo παιχνίδι έχετε επενδύσει τις περισσότερες ώρες;

Άξιζε ο χρόνος σας τελικά;

Όλοι όσοι μεγαλώσαμε με τα video games, αλλά ακόμη και αυτοί που ξεκίνησαν να παίζουν σε μεγαλύτερη ηλικία, έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή να αφιερώνουμε πολλές ώρες μπροστά από την κονσόλα ή το PC μας, για χάρη κάποιου καλοφτιαγμένου τίτλου. Μπορώ να θυμηθώ χαρακτηριστικά την παρανοϊκή μετάβαση στα MMORPGs πριν από 15 χρόνια περίπου, όπου τα Internet Cafe ήταν γεμάτα, καθώς οι περισσότεροι δεν είχαν ούτε τον εξοπλισμό, ούτε και την απαιτούμενη σύνδεση στο internet για να μπορέσουν να παίξουν τα τότε Lineage 2, World of Warcraft, Diablo και ούτω καθεξής.

Προσωπικά τις περισσότερες ώρες τις έχω ρίξει στο FIFA τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση την φετινή χρονιά, στην οποία αποφάσισα να απέχω. Στο FIFA 19 βέβαια, το κοντέρ έγραψε 1400 ώρες gameplay, μέσα σε 9 μήνες, κάτι που μπορεί για κάποιους να είναι καθημερινότητα, για εμένα όμως αποδείχτηκε υπερβολή. Με αντίστοιχο τρόπο αποχωρίστηκα και τον κόσμο του World of Warcraft, όταν μετά από δύο μέρες σερί και άυπνος, αποκοιμήθηκα στο γραφείο. Όταν ξύπνησα πιασμένος και χαράματα, με την οθόνη ανοιχτή και το αίσθημα της αηδίας, σιχάθηκα την υπερβολή μου. Έκανα απεγκατάσταση το παιχνίδι, μάζεψα ότι είχε σχέση με αυτό και έφυγαν όλα μία και καλή. Φυσικά δεν μου φταίει κανένα παιχνίδι, παρά μόνο η υπερβολή μου. Εσείς σε ποιο παιχνίδι έχετε επενδύσει της περισσότερες ώρες; Παίζετε ακόμα; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να κουβεντιάσουμε. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

 

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας 

Press Start: Σε ποιο παιχνίδι έχετε συναντήσει τα πιο απολαυστικά mechanics;

Υπάρχει εθισμός στα games και το Internet;

Το πιο πρόσφατο user Blog 

FANNY FLUTTERS. E.RACING γράφει ο teo123stouf

Το πιο πρόσφατο user Review

Blair Witch γράφει ο Μανώλης Σαρικλώγλου

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Leiter71 (Level 1) 25/05/2020 09:26
Χωρίς να μετρήσω, νομίζω στο SKYRIM.
Καλημέρα.
#2 +1 DimutriKs (Level 16) 25/05/2020 15:18
Στα sport games κυρίως με πρώτο την σειρά pro, περισσότερες ώρες με το pes6 Από άλλα sport games ακολουθεί το nba 2k14 και το fifa 16.
Σε άλλη κατηγορία παιχνιδιών στο overwatch έχω ξοδέψει εκατοντάδες ώρες
Για το αν άξιζε? Αν δεν μου άρεσαν δεν θα έπαιζα όσο έπαιξα, πολύ απλά τα πράγματα
Υπήρξαν σημεία κορεσμού, εκνευρισμού αλλά στο τέλος είναι σαν τις σχέσεις, μένουν τα ωραία αν αντέξεις...
Notification