Press Start: Ποια video games παίζετε φέτος το καλοκαίρι;

Hot
Press Start: Ποια video games παίζετε φέτος το καλοκαίρι;

Press Start: Ποια video games παίζετε φέτος το καλοκαίρι;

Είναι νέες κυκλοφορίες ή παλαιότερες;

Το φετινό καλοκαίρι θα μας μείνει αξέχαστο με τα όσα συμβαίνουν στο παγκόσμιο γίγνεσθαι όσον αφορά την πανδημία, τα μέτρα προστασίας και γενικότερα τα πρωτοφανή γεγονότα που αντιμετωπίζουμε. Η βιομηχανία των video games μπορεί αρχικά να είδε το παραγωγικό κομμάτι να αντιμετωπίζει δυσκολίες, όμως μέσα σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκαν λύσεις για τις περισσότερες και πλέον καλπάζει ακμάζουσα και χωρίς να πτοείται ιδιαίτερα από τα γεγονότα. Είδαμε μεγάλες διοργανώσεις να ακυρώνονται ενώ άλλες πραγματοποιήθηκαν ηλεκτρονικά, με τον κόσμο να δίνει το παρόν από το σπίτι του, στηρίζοντας τις αγαπημένες του εταιρείες και αναμένοντας τις νέες κυκλοφορίες ευλαβικά.

Οι κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσουν στην ώρα τους, σύμφωνα με τους αρμόδιους φορείς, παρά τις όσες φήμες που θέλανε την καθυστερημένη κυκλοφορία τους λόγω του κορωνοϊού, σε αντίθεση με μερικούς AAA τίτλους οι οποίοι θα έχουν κάποια καθυστέρηση. Η κυκλοφορία του The Last of Us: Part II μας απασχόλησε αρκετά μέσα στους μήνες που περάσανε, με θετική αλλά και αρνητική ανταπόκριση από το κοινό, κάτι το οποίο σίγουρα επηρέασε τις πωλήσεις και την απήχηση του. Η δωρεάν προσφορά του Grand Theft Auto V στο Epic Games Store, το επανάφερε στο επίκεντρο, με πολλούς gamers να στρέφονται στο διάσημο παιχνίδι της Rockstar Games μέσα στο καλοκαίρι. Τα F1 2020 και Animal Crossing: New Horizons βρέθηκαν επίσης σε καλές θέσεις στα charts των πωλήσεων μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες όπως επίσης το Minecraft και το Ghost of Tsushima. Μεγάλη απήχηση είχε φυσικά το Call of Duty: Warzone με την Activision να συνεχίζει να μοιράζει ογκώδη updates ενώ οι ποδοσφαιρόφιλοι παίζουν τα τελευταία τους match στο Ultimate Team του FIFA 20 καθώς η σεζόν έχει φτάσει στο τέλος της και η EA Sports προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες απασχολημένους με τα τελευταία promos.

Προσωπικά λόγω του λιγοστού χρόνου και του ότι δεν έχω πρόσβαση σε κονσόλα ή υπολογιστή, έδωσα μερικές ώρες στο Oldschool Runescape, σε φορητή συσκευή, ένα παιχνίδι το οποίο είχα να παίξω τουλάχιστον 20 χρόνια και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με τα πρωτοποριακά στοιχεία και την πληθώρα επιλογών που έδινε το τότε browser παιχνίδι. Εσείς ποια video games παίζετε φέτος το καλοκαίρι; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω για να κουβεντιάσουμε. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

Διαβάστε τα προηγούμενα άρθρα της στήλης Press Start. Μπορείτε να προτείνετε τα επόμενα θέματα που θα θέλατε να έχει η στήλη στο αντίστοιχο forum topic.

Μόνιμες στήλες της τελευταίας εβδομάδας

Press Start: Σκέφτεστε να αγοράσετε το Xbox Series X;

Editorial 20: PS5 vs Xbox Series X (Προβλέψεις)

Το πιο πρόσφατο user Blog

Stop στην πειρατεία γράφει ο Axilleas Loizidis

Το πιο πρόσφατο user Review

Batman: Arkham City γράφει ο Christodoulos Zarogiannis

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Kame-nos (Level 4) 03/08/2020 16:36
Half-Life 2 (καιρός να το τερματίσω) και Stardew Valley.
Ότι πρέπει για μετά την δουλειά.