Μόνιμες Στήλες eSports H Ford ανοίξε τμήμα gaming και συγκεκριμένα eSports

H Ford ανοίξε τμήμα gaming και συγκεκριμένα eSports

Thursday, 15 Aug 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/32/eb/78/ford-gaming-esports-53-1565895983.jpg
 

H Ford ανοίξε τμήμα gaming και συγκεκριμένα eSports

Θα ανακοινώσει λεπτομέρειες στην Gamescom.

H αυτοκινητοβιομηχανία Ford ετοιμάζεται να μπει στην αγορά του gaming και πιο συγκεκριμένα στα eSports.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στην έκθεση Gamescom που ξεκινάει από αυτή την Δευτέρα στη Γερμανία, με δημοσιογραφική κάλυψη από το GameWorld.gr. Θα φροντίσουμε να επισκεφθούμε το περίπτερο της Ford για να μάθουμε περισσότερα. Η Ford χρηματοδοτεί την Gamescom ως χορηγός από το 2018, ενώ έχει και συνεργασία με την Microsoft στη σειρά Forza Motorsport, καθώς έδινε την δυνατότητα καταγραφής ταχύτερου γύρου με ένα Ford Focus RS στην πίστα Spa-Francorchamps στο Βέλγιο.

Η Ford έβαλε αγγελία ζητώντας άτομο με γνώσεις eSports που θα καθορίσει την στρατηγική της εταιρείας στον συγκεκριμένο τομέα.

Άλλες εταιρείες με ομάδες eSports είναι οι Coca-Cola, Red Bull, McDonald's, Audi, and Mercedes-Benz, ενώ εδώ και χρόνια έχουν μπει στο παιχνίδι και ποδοσφαιρικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification