Μόνιμες Στήλες eSports Ο επικεφαλής του ESL είπε στους εργαζόμενούς του να μην αναφέρονται στο Χονγκ Κονγκ

Ο επικεφαλής του ESL είπε στους εργαζόμενούς του να μην αναφέρονται στο Χονγκ Κονγκ

Monday, 14 Oct 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/88/aa/1f/Ralf20Reichert20ESL-67-1571031600.jpg
 

Ο επικεφαλής του ESL είπε στους εργαζόμενούς του να μην αναφέρονται στο Χονγκ Κονγκ

Ειδικά στα social media.

Ο Ralf Reichert, επικεφαλής του ESL, δήλωσε προς τους εργαζόμενούς του "να μην συζητούν για τα γεγονότα του Χονγκ Κονγκ, ειδικά στα social media".

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Όπως θα έχετε ακούσει, σχετικά με τις πολιτικές συζητήσεις για την κατάσταση στο Χονγκ Κονγκ της Κίνας, ως παγκόσμια εταιρεία που είμαστε ενεργή σε πολλές χώρες, πρέπει να απέχουμε από πολιτικές συζητήσεις, θέτοντας το καλύτερο παράδειγμα κρατώντας τις αξίες μας. Επομένως, σας προτείνω να μην συζητάτε για τα γεγονότα του Χονγκ Κονγκ, ειδικά στα social media".

 

Η πολιτική της εταιρείας για μη συζήτηση σχετικά με πολιτικά, ισχύει εδώ και χρόνια και η ανακοίνωση έγινε "με σεβασμό προς τους συναδέλφους που μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Συζητήστε τις με προσωπικά μηνύματα στα social media".

Δείτε τις δηλώσεις του παίκτη Blitzchung.

Δείτε ακόμη όλο το χρονικό των γεγονότων αποκλεισμού του και συζητήστε για το Hearsthstone στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification