Μόνιμες Στήλες eSports Η VKLiooon έγινε η πρώτη γυναίκα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Hearthstone

Η VKLiooon έγινε η πρώτη γυναίκα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Hearthstone

Sunday, 03 Nov 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/07/ab/ec/hearthstone-Grand-Champion-Blizzcon-2019-68-1572817967.jpg
 

Η VKLiooon έγινε η πρώτη γυναίκα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Hearthstone

Κέρδισε 200.000 δολάρια.

Η VKLiooon έγινε η πρώτη γυναίκα παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Hearthstone.

Η Κινέζα Xiaomeng Li κέρδισε 3-0 στον τελικό και γύρισε στη χώρα της με το βραβείο των 200.000 δολαρίων. Ήταν ήδη η πρώτη γυναίκα που πέρασε στους τελικούς του Hearthstone, καθώς είχε κερδίσει το Gold Open Tianjin Master Group Season 1 Playoffs. Έφτασε στους τελικούς της Blizzard αήττητη!

Η παίκτρια ευχαρίστησε τους fans της για την υποστήριξη. Επίσης δήλωσε -σαν ανέκδοτο- ότι πριν από μερικά χρόνια, ένας παίκτης της είπε "Το Hearthstone δεν είναι για σένα", ενώ δήλωσε: "Θέλω να πω σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω που έχουν όνειρο να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό eSports για την νίκη, αν θέλετε να το κάνετε και πιστεύετε στον εαυτό σας, τότε ξεχάστε το φύλο σας και κάντε το".

Διαβάστε περισσότερα για τις διαμαρτυρίες στη BlizzCon για τα Hearthstone bans.

Διαβάστε για το εν λόγω ban της Blizzard στον παίκτη του Hearthstone και συζητήστε για το συμβάν σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification