Μόνιμες Στήλες eSports Το Αμερικανικό Ναυτικό μπαίνει στα eSports

Το Αμερικανικό Ναυτικό μπαίνει στα eSports

Tuesday, 11 Feb 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/72/6c/0e/americas-navy-49-1581452733.jpg
 

Το Αμερικανικό Ναυτικό μπαίνει στα eSports

Συγκεκριμένα στο ESL και στο Dreamhack.

 

Το Ναυτικό της Αμερικής είχε ανακοινώσει το 2018 ότι θα μπει στα eSports με δικιά του ομάδα.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση επέλεξε να συμμετάσχει στα eSports ως χορηγός, καθώς θα σπονσοράρει περίπτερα στα events ESL Βόρειας Αμερικής και Dreamhack (στο Dallas). Αυτές οι συνεργασίες είναι μόνο η αρχή, καθώς στο εξής το Ναυτικό της Αμερικής θα είναι πιο ενεργό.

Σε επίσημη ανακοίνωση, ο ναύαρχος Brendan R. McLane, δήλωσε: "Το Ναυτικό είναι χαρούμενο που θα αποτελέσει συνεργάτη των Dreamhack και ESL, καθώς εισέρχεται στα eSports. Όπως συμβαίνει με το Ναυτικό, έτσι και τα eSports θέλουν να έχετε skills και ρόλους, αλλά και δέσμευση για μια διαρκή βελτίωση. Η συνεργασία μας θα μας βοηθήσει να μεταφέρουμε στους eSports fans το πάθος του ανταγωνισμού που έχουμε στο Ναυτικό

Το Dreamhack Anaheim θα διεξαχθεί το διάστημα 21-23 Φεβρουαρίου και το Dreamhack Dallas 22-24 Μαϊου.

Διαβάστε για τα Xbox controllers που χρησιμοποιεί το Ναυτικό της Αμερικής. Συζητήστε για την gaming επικαιρότητα στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification