Μόνιμες Στήλες eSports Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Wednesday, 14 Nov 2018  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/17/e1/71/USA-Esports-team-2-1542221687.jpg
 

Ο Αμερικανικός στρατός θα αποκτήσει ομάδα eSports

Ένα εκατομμύριο στρατιωτικοί είναι ήδη gamers.

 

Ο Αμερικανικός στρατός αποφάσισε να δημιουργήσει μια ομάδα eSports στην οποία θα μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε στρατιωτικός της χώρας, μέσω προκριματικών τουρνουά που πραγματοποιούνται.

Στη φωτογραφία που βλέπετε αγωνίζονται δύο λοχίες. Ο Kalyntae Williams (πάνω) κέρδισε τον Deveon Landfair (κάτω) στο Street Fighter V και προκτίθηκε στην έκθεση PAX West για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Αμερικανικού στρατού.

15 χρόνια μετά το FPS America's Army, το οποίο πραγματευόταν πραγματικούς στρατιώτες, ο στρατός της χώρας βάζει τους στρατιώτες σε διεθνή τουρνουά σε δημοφιλή games. Μάλιστα σκοπεύει να αυξηθεί κατά 500.000 μέλη μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια, οπότε ένας καλός τρόπος διαφήμισης προς την νεολαία είναι τα eSports.

Υπάρχει επίσης το Military Gaming League, ένας οργανισμός eSports ειδικά για τους μόνιμους και τους βετεράνους του στρατού της Αμερικής, ο οποίος άρχισε να λειτουργεί τον Μάρτιο. Έκτοτε προστίθενται σε αυτόν 100 μέλη/μήνα. Από τους 23 εκατομμύρια παίκτες των eSports, το ένα εκατομμύριο είναι στρατιωτικοί ή βετεράνοι στον Αμερικανικό στρατό.

Συζητήστε για τα eSports στο παρακάτω forum topic. Δείτε ακόμη γιατί οι Virtus Pro απέλυσαν τους Social Media Managers τους για σεξιστικό tweet.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification