Μόνιμες Στήλες eSports Πατέρας 16χρονου τον απέσυρε από το σχολείο για να παίζει όλη μέρα Fortnite

Πατέρας 16χρονου τον απέσυρε από το σχολείο για να παίζει όλη μέρα Fortnite

Wednesday, 17 Jul 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/7e/ff/6e/jordan-herzog-crimz-14-1563388724.jpg
 

Πατέρας 16χρονου τον απέσυρε από το σχολείο για να παίζει όλη μέρα Fortnite

Από 3 ετών ανέθρεψε τον Crimz με τα games για αυτό τον σκοπό.

Ο Dave Herzog, πατέρας του 16χρονου Jordan (γνωστός στο Fortnite community ως "Crimz"), αποφάσισε να αποσύρει τον γιο του από το σχολείο, με σκοπό να εστιάσει στο να κάνει καριέρα στα eSports.

Ο Jordan παίζει Fortnite σε ένα gaming PC αξίας...30.000 δολαρίων, 8-14 ώρες την ημέρα. Ο πατέρας δήλωσε ότι ο γιος του χρησιμοποιεί τα καλύτερα εξαρτήματα στο Gaming PC του και μάλιστα σκοπεύει να πάει με την σύζυγο και την κόρη του διακοπές για μην διακόψουν την προπόνηση του γιου τους. Ο Jordan Herzog δήλωσε: "Θέλω να βγάλω τόσα χρήματα ώστε να μην χρειαστεί να δουλέψω για την υπόλοιπη ζωή μου".

Ο πατέρας του τον απέσυρε από το σχολείο ενώ δήλωσε "Τον ανέθτρεψα για αυτό τον σκοπό κι ελπίζω να καταφέρει κάτι. Ο Dave έχει αυτοκίνητα Tesla και επιχειρηματικές ικανότητες αλλά θεωρεί ότι τα eSports μπορούν να αποφέρουν στην οικογένεια πολλά χρήματα. "Έδωσα gamepad στον Jordan από τότε που ήταν 3 χρονών γιατί πρόβλεψα όλο αυτό με τα eSports πριν από οποιονδήποτε άλλο".

Ο μικρός παραδέχεται ότι "έχει καεί"
Ο Jordan Herzog προκρίθηκε στο Fortnite World Cup και έχει ένα σκληρό πρόγραμμα προπόνησης από τον πατέρα του. Μπορεί ακόμα και να απουσιάζει από οικογενειακές επισκέψεις, κάτι που δεν ισχύει για την αδερφή του η οποία τρώει με τους γονείς της και πηγαίνει οικογενειακές επισκέψεις σε κανονικούς ρυθμούς. Ο Jordan όμως τις περισσότερες φορές τρώει μόνος στο PC με φαγητό που του δίνει ο πατέρας του. "Έχω καεί αλλά έχω κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω. Αν κάνεις κάτι για πολύ καιρό και για πολλές μέρες σερί ή μήνες σερί, στο τέλος "καίγεσαι" αν δεν κάνεις άλλα πράγματα".

Διαβάστε για το Fortnite Save the World και την free-to-play διάθεση.

Διαβάστε το review του Fortnite και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification