Μόνιμες Στήλες eSports Τα σχολεία που διδάσκουν eSports έχουν περισσότερες παρουσίες από μαθητές

Τα σχολεία που διδάσκουν eSports έχουν περισσότερες παρουσίες από μαθητές

Tuesday, 03 Sep 2019  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/44/69/64/playing-47-1567543161.jpg
 

Τα σχολεία που διδάσκουν eSports έχουν περισσότερες παρουσίες από μαθητές

Σύμφωνα με έρευνες.

Η μόδα των σχολείων που δίνουν υποτροφίες eSports στους μαθητές τους είναι αρκετά πρόσφατη.

Σε έρευνες που δημοσιεύθηκαν από τις Extreme Networks και eCampus News, ανακαλύφθηκε ότι τα σχολεία που έχουν σχέσ ημε τα eSports, όχι μόνο έχουν περισσότερες παρουσίες, αλλά έχουν και καλύτερο μέσο όρο βαθμών. Σε 281 έρευνες που έγιναν σε Ευρώπη, Νότια και Βόρεια Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή, τα αποτελέσματα για τα σχολεία που είχαν πρόγραμμα eSports ήταν πολύ καλύτερα. Από τα σχολεία που συμμετείχαν στην έρευνα, το 71% όσων δεν έχουν τμήμα eSports, σκοπεύουν να εισάγουν στο μέλλον.

Οι έρευνες έδειξαν ότι τα προγράμματα eSports αναπτύσσουν τις επαγγελματικές δεξιότητες των μαθητών, όπως για παράδειγμα το να δουλεύουν ως ομάδα, να παίρνουν πρωτοβουλίες και να κερδίζουν την εμπιστοσύνη των άλλων. Εννοείται ότι βοηθούν στο μέγιστο βαθμό σε όσους μαθητές θέλουν να γίνουν game developers ή να ασχοληθούν με την ασφάλεια δικτύων.

Το High School ESports League (HSEL) είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός για eSports gaming που υπάρχει στα Λύκεια αυτή τη στιγμή. Το μάθημα που έχει εισάγει ονομάζεται HSEL Gaming Concepts και βοηθάει επιτυχώς τους μαθητές να επιτύχουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία, εκμεταλλευόμενο το πάθος τους για τα games. Η διδακτέα ύλη αναπτύσσεται μαζί με την Microsoft. Το πρόγραμμα διευθύνουν οι Dr. Kristy Custer και Michael Russel του Kansas. Εξετάζονται μεταξύ άλλων η αυτοπροστασία, προσωπικές και κοινωνικές συμπεριφορές, η διαπροσωπική επικοινωνία, η ευχέρεια στην τεχνολογία και η ανάπτυξη στρατηγικής.

Τα αποτελέσματα του προγράμματος είναι ότι από τότε που εφαρμόστηκε στα σχολεία, οι μαθητές είχαν καλύτερους μέσους όρους κατά 1,4 βαθμούς και 95% περισσότερες παρουσίες στα μαθήματα.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification