Μόνιμες Στήλες eSports Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Friday, 24 Jan 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/a3/48/fortnite-at-school-67-1579901397.jpg
 

Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Στο Duos mode.

 

Η Epic Games και η εταιρεία eSports PlayVS ανακοίνωσαν συνεργασία η οποία θα φέρει πρωταθλήματα Fortnite σε Λύκεια και Κολέγια της Αμερικής. Το Fortnite πλέον θα παίζεται σε τουρνουά, ως άθλημα, όπως αντίστοιχα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο τουρνουά οποιαδήποτε συσκευή, ενώ οι συμμετέχοντες από κάθε τάξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους και προπονητή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της PlayVS, η πρώτη σεζόν θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου για τα Λύκεια και μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου για τα Κολέγια και τα Πανεπιστήμια. Οι παίκτες θα συμμετάσχουν στο Duos mode και οι κορυφαίες ομάδες θα κερδίσουν μια θέση στα playoffs και μια ευκαιρία να πάρουν μια θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fortnite που ξεκινάει τον Μάιο. Ευτυχώς θα ολοκληρωθεί πριν από την εξεταστική.

 

 

Ο Delane Parnel, διευθύνων σύμβουλος της PlayVS, δήλωσε: "Το Fortnite παίζεται από εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο και έχει γίνει μέρος της κουλτούρας μας. Ελπίζουμε η προσθήκη του παιχνιδιού στα games μας και η επέκταση της πλατφόρμας μας στα κολέγια να αποτελέσει πηγή έμπνευσης ώστε όλοι να γίνουν gamers και να συμμετάσχουν στα σχολικά προγράμματά τους. Η Epic Games έγινε σημαντικός συνεργάτης μας και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι publishers.

Διαβάστε για το dating site Bumble που δημιούργησε γυναικεία ομάδα Fortnite και δείτε τις αλλαγές κανονισμών στα τουρνουά Fortnite και την άποψη του Ninja για αυτούς.

Διαβάστε για το τελευταίο update του Fortnite και συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification