Μόνιμες Στήλες eSports Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Friday, 24 Jan 2020  | in eSports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/5d/a3/48/fortnite-at-school-67-1579901397.jpg
 

Το Fortnite είναι και επίσημα άθλημα σε Λύκεια και σχολές της Αμερικής

Στο Duos mode.

 

Η Epic Games και η εταιρεία eSports PlayVS ανακοίνωσαν συνεργασία η οποία θα φέρει πρωταθλήματα Fortnite σε Λύκεια και Κολέγια της Αμερικής. Το Fortnite πλέον θα παίζεται σε τουρνουά, ως άθλημα, όπως αντίστοιχα το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο.

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο τουρνουά οποιαδήποτε συσκευή, ενώ οι συμμετέχοντες από κάθε τάξη θα πρέπει να έχουν μαζί τους και προπονητή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της PlayVS, η πρώτη σεζόν θα ξεκινήσει στις 2 Μαρτίου. Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου για τα Λύκεια και μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου για τα Κολέγια και τα Πανεπιστήμια. Οι παίκτες θα συμμετάσχουν στο Duos mode και οι κορυφαίες ομάδες θα κερδίσουν μια θέση στα playoffs και μια ευκαιρία να πάρουν μια θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fortnite που ξεκινάει τον Μάιο. Ευτυχώς θα ολοκληρωθεί πριν από την εξεταστική.

 

 

Ο Delane Parnel, διευθύνων σύμβουλος της PlayVS, δήλωσε: "Το Fortnite παίζεται από εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο και έχει γίνει μέρος της κουλτούρας μας. Ελπίζουμε η προσθήκη του παιχνιδιού στα games μας και η επέκταση της πλατφόρμας μας στα κολέγια να αποτελέσει πηγή έμπνευσης ώστε όλοι να γίνουν gamers και να συμμετάσχουν στα σχολικά προγράμματά τους. Η Epic Games έγινε σημαντικός συνεργάτης μας και ελπίζουμε να ακολουθήσουν και άλλοι publishers.

Διαβάστε για το dating site Bumble που δημιούργησε γυναικεία ομάδα Fortnite και δείτε τις αλλαγές κανονισμών στα τουρνουά Fortnite και την άποψη του Ninja για αυτούς.

Διαβάστε για το τελευταίο update του Fortnite και συζητήστε για το δημοφιλές Battle Royale στο σχετικό forum topic.

Βρείτε συμπαίκτες για να παίξετε Fortnite. Κάντε κλικ εδώ και ανταλλάξτε IDs.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification