Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Castlevania-Contra Anniversary Collection και Arcade Classics

More
14 Mar 2019 19:12 #224074 by Parou
Parou created the topic: Castlevania: Symphony of the Night
Castlevania Anniversary Collection

Εντοπίστηκε στην Αυστραλία.

Το Classification board της Αυστραλίας έχει μια νέα προσθήκη με το όνομα Castlevania Anniversary Collection. Πρόκειται για μια collection που δεν έχει ανακοινωθεί προς τα έξω και την βλέπουμε για πρώτη φορά. Υπάρχουν αναφορές σε nudity, violence και σε παρένθεση υπάρχει η λέξη (multiplatform). Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα δούμε την συλλογή σε διάφορα format. Αυτό που μένει άγνωστο είναι το τί τίτλους θα περιλαμβάνει η Castlevania Anniversary Collection και αν θα πρόκειται για μια απλή HD έκδοση ή πρέπει να περιμένουμε rework.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Mar 2019 09:49 #224324 by Parou
Parou replied the topic: Castlevania: Symphony of the Night
Επιβεβαιώθηκαν και επίσημα
Οι συλλογές των Castlevania και Contra έρχονται στο Steam.

Η Konami γιορτάζει 50 χρόνια και κυκλοφορεί τις συλλογές των Castlevania και Contra για PC. Οι συλλογές αυτές έρχονται στο Steam μαζί με το Arcade Classics, το οποίο θα λανσαριστεί πρώτο και θα έχει παλιά καλά κι αγαπημένα games, στα οποία ακουμπούσαμε...χαρτζηλίκια την εποχή άνθισης των "ουφάδικων". Η συλλογή Arcade Classics περιέχει οκτώ games: Τα Haunted Castle, Typhoon (A-JAX), Nemesis (Gradius), Vulcan Venture (Gradius II), Life Force (Salamander), Thunder Cross, Scramble και TwinBee. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Απριλίου.

Στις συλλογές για τα Castlevania και Contra θα έχουμε οκτώ games στην καθεμία αλλά μόνο τέσσερα από έκαστη έχουν ανακοινωθεί. Πρόκειται για τα εξής:
- Castlevania: Castlevania (NES), Castlevania III Dracula's Curse (NES), Castlevania II Belmont's Revenge (Gameboy) και το Super Castlevania IV (SNES).
- Contra: Contra (Arcade, υπολογιστές και κονσόλες), Super Contra (Arcade, NES), Contra Super C (NES) και Contra III: The Alien Wars (SNES).

Οι συλλογές για τα Castlevania και Contra θα κυκλοφορήσουν στις αρχές του καλοκαιριού και καθεμία θα περιέχει ένα ψηφιακό βιβλίο ως bonus, με νεες πληροφορίες για τα games αυτά, όπως συνεντεύξεις με τους developers, behind-the-scenes βίντεο και design documents τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Το κόστος κάθε συλλογής θα ανέρχεται στα 20 δολάρια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.254 seconds
Notification