Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Arcade Dreams

25 Oct 2020 21:46 - 25 Oct 2020 21:47 #240473 by Μάνος Γρυπάρης


Το ντοκιμαντέρ Arcade Dreams θα αναλύσει έναν αιώνα ιστορίας Arcade μηχανημάτων, η οποία ξεκίνησε με τα φλιπεράκια και συνεχίστηκε με τα video games τα οποία πρωτοεμφανίστηκαν τις δεκαετίες του '50 και του '60.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και αναζητά χρηματοδότηση στο Kickstarter. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Rock Steady Media. Θα ξεκινήσει να αναλύει τα πρώτα στάδια των games και θα φτάσει μέχρι και το σήμερα. Σκηνοθέτης είναι το Zach Weddington, ο οποίος μαζί με την ομάδα του έχει ήδη καταγράψει εκατοντάδες ώρες συνεντεύξεων σε βίντεο, με θρύλους, όπως οι Gary Stern του Stern Pinball και Eugene Jarvis, τον εφευρέτη των Twin-Stick Shooters (όπως το Robotron 2084), με την εταιρεία του, Raw Thrills, να έχει κατασκευάσει αναρίθμητα Arcade.



Τα games και τα arcade μηχανήματα που θα υπάρχουν στη σειρά θα είναι πάρα πολλά, αλλά φυσικά ξεχωρίζουν το Duck Hunt του NES, το Spacewar! που ήταν το πρώτο επίσημο video game, το Out Run που ήταν το πρώτο 3D Arcade Racing, το Street Fighter που αποτέλεσε το πρώτο ιστορικό 2D Fighting που άφησε εποχή, το Space Invaders που επίσης μεγάλωσε πολλές γενιές και βέβαια τα πιο μοντέρνα games και pinball.

Το Arcade Dreams έχει ξεκινήσει Kickstarter δύο μηνών με στόχο τα 95.000 δολάρια. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 5 Δεκεμβρίου και μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 15.000 δολάρια. Πέρα από την ψηφιακή και την physical έκδοση της σειράς, τα βραβεία για τους backers περιλαμβάνουν ένα άλμπουμ, ένα αποκλειστικό μίνι ντοκιμαντέρ, pins, μπλούζες και αυτοκόλλητα.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

06 Nov 2020 20:39 #240874 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Arcade Dreams
Ντοκιμαντέρ Arcade Dreams
Θα αναλύσει 100 χρόνια ιστορίας σε Arcade games και φλιπεράκια.


Η Alamo Drafthouse On Demand, πλατφόρμα στην οποία θα προβληθεί το Arcade Dreams, έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη τρέιλερ του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ, το οποίο θα προβληθεί στις 25 Νοεμβρίου κι όπως θα δείτε θα επικεντρώνεται γύρω από την Midway.


I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification