Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Sonic Origins

15 Jul 2022 12:30 #265604 by Σταμάτης Καράμπογας
Διαβάστε το review εδώ!
Το Sonic Origins δίνει την ευκαιρία σε νέους και παλιούς fans να παίξουν τα τέσσερα πρώτα κλασικά games του Sonic. Η συλλογή αυτή φέρνει κάποιες αλλαγές, όμως είναι πολύ λίγες για να δικαιολογήσουν την τιμή της. Το Sonic Origins έχει ελαφρώς βελτιωμένη ανάλυση και πλέον μπορείτε να το παίξετε σε 16:9 aspect ratio ή στο original 4:3 αν το επιθυμείτε. Υπάρχουν κάποια νέα modes όπως τα boss rush, mirror mode και mission mode που προσθέτουν λίγο περισσότερο content, όμως αφορούν τις ίδιες πίστες και bosses που θα έχετε συναντήσει στο story mode. Επίσης, το Sonic Origins έχει αλλάξει την μουσική του Sonic 3 λόγω κάποιων προβλημάτων σχετικά με τα δικαιώματα. Προσωπικά, δεν θεωρώ ότι το Sonic Origins έχει κάτι εντελώς καινούργιο ή ξεχωριστό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον όσων έχουν παίξει τα ίδια games παλαιότερα. Εκτός αυτού, η τιμή του θεωρώ πως θα κάνει όσους το ήθελαν, να το ξανασκεφτούν.

Science isn’t about why! It’s about why not!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2023 00:54 #270397 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Sonic Origins
Sonic Origins Plus
Το expansion του Sonic Origins ανακοινώθηκε και κυκλοφορεί σύντομα.

Η Sega ανακοίνωσε το Sonic Origins Plus, ένα expansion του περυσινού Sonic Origins, το οποίο θα περιλαμβάνει τους 12 τίτλους της σειράς που είχαν κυκλοφορήσει στο Game Gear.

Επιπλέον θα ο Knuckles θα είναι playable στο Sonic CD και η Amy σε όλα τα games του πακέτου. Το κόστος του expansion θα είναι 10 δολάρια και θα υπάρχει και ως πακέτο με το αρχικό Sonic Origins στα 40 δολάρια. Στην retail έκδοση θα περιλαμβάνεται artbook και εξώφυλλο 2 όψεων.To Sonic Origins Plus θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου 2023.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification