Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Μιλάμε για το ΑΠΟΛΥΤΟ Shoot 'Em Up που παιζότανε ανελλιπώς στην δεκαετία του '90. Όχι και τόσο γνωστό αλλά όσοι το ξέρουνε με καταλαβαίνουνε. Διαλέγετε ανάμεσα σε 6 χαρακτήρες, ο καθένας έχει διαφορετικά προτερήματα (όπλο, ενέργεια, ταχύτητα κτλ.) και όσο σκοτώνετε τέρατα κερδίζετε χρήματα και τους καρφώνετε expansions (ή τα βρίσκετε στον δρόμο σας).
Η εταιρεία ανάπτυξης του θρυλικού Amiga Chaos Engine (1993), ετοιμάζει ένα remake της παλιάς έκδοσης του παιχνιδιού για PC και Mac. Στο project δούλεψαν οι παλιοί developers και το Chaos Engine θα κυκλοφορήσει από την GetGamesCo αυτό τον Αύγουστο!