Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Mario Bros: Αγαπημένες εκδόσεις

10 Apr 2020 22:40 #233119 by BigGreekGamer
Levi’s και Nintendo κυκλοφορούν την Mario Collection
Η νέα συλλογή ρούχων είναι διαθέσιμη

Η συνεργασία της Nintendo με την Levi’s φέρνει στην αγορά την νέα collection ρουχισμού με θέμα τον Super Mario.

Υπάρχει μια ποικιλία ενδυμάτων γυναικείων και αντρικών, από απλά t-shirts μέχρι καπέλα και τζιν τιράντες.


Βρίσκουμε αναφορές στους Mario, Luigi, Yoshi, Bowser και Princess Peach πάνω σε φούτερ και αξεσουάρ όπως μπανάνα μέσης, τσάντες και παπούτσια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Jul 2020 02:10 #236516 by BigGreekGamer
Το σφραγισμένο Super Mario Bros με αξιολόγηση 9.4 πουλήθηκε για 114.000 δολάρια
Είχε αξιολόγηση 9.4.


Ένα σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros πουλήθηκε για 114.000 δολάρια. Είχε αξιολόγηση 9.4/10, την υψηλότερη από κάθε άλλο Super Mario Bros του NES.

To cartridge που κυκλοφόρησε το 1985, πουλήθηκε την Παρασκευή 10 Ιουλίου για το εν λόγω ποσό, στον οίκο δημοπρασιών Heritage Auctions στο Dallas του Texas και ήταν σφραγισμένο για 35 χρόνια. Χρειάστηκαν 29 bids μέχρι να καθοριστεί το τελικό ποσό. Ο δεύτερος πωλητής σφραγισμένου Super Mario Bros. το είχε πουλήσει για 100.150 δολάρια τον Φεβρουάριο του 2019.


Το cartridge που πουλήθηκε χθες ήταν ένα από τα ελάχιστα που είχε κρεμαστό χαρτόνι κάτω από το πλαστικό, ένδειξη ότι αποτελεί μία από τις πρώτες παραλλαγές παραγωγής της Nintendo, όταν άρχισε να χρησιμοποιεί περιτύλιγμα για να σφραγίζει τα games και όχι αυτοκόλλητα. Όποιος το σφράγισε ήξερε καλά τι έκανε.

Το εν λόγω παιχνίδι πιθανόν να είναι το ίδιο με αξιολόγηση 9.4/10 για το οποίο ο ιδιοκτήτης του ζητούσε ένα εκατομμύριο δολάρια. Πήρε πολύ λιγότερα απ' όσα ζήτησε, αλλά σίγουρα έβγαλε στο πολλαπλάσιο το κόστος αξιολόγησης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Aug 2020 04:38 #237631 by BigGreekGamer
Η επενδυτική εταιρεία που αγόρασε το σπάνιο Super Mario Bros για 140.000 δολάρια το μετοχοποίησε
Κάθε μετοχή θα κοστίζει 50 δολάρια!


Μια επενδυτική εταιρία σχεδιάζει να πουλήσει μετοχές ενός σπάνιου αντίτυπου Super Mario Bros, του οποίου η αξία αγγίζει τα 150.000 δολάρια.

Η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού είναι ολοκαίνουργια και σφραγισμένη από το 1987, με βαθμό 9.8 Α+ όσον αφορά την κατάστασή της. Η έκδοση βαθμολογήθηκε από τη Wata Games και είναι μια από τις 14 εργοστασιακά σφραγισμένες εκδόσεις που υπάρχουν παγκοσμίως. Η εταιρία που αγόρασε την συγκεκριμένη έκδοση ονομάζεται Rally και αγόρασε την συγκεκριμένη κασέτα για 140.000 δολάρια.

Στις 21 Αυγούστου, η Rally σχεδιάζει να πουλήσει 3000 μερίδια του παιχνιδιού έναντι των 50 δολαρίων το μερίδιο. Δίνοντας έτσι στους μετόχους “μερική” ιδιοκτησία, καθώς και την δυνατότητα να πουλήσουν τα μερίδιά τους στο marketplace της Rally. Σε περίπτωση που η αξία των μεριδίων πέσει ραγδαία, η Rally θα ρευστοποιήσει την επένδυση της στο παιχνίδι και θα πληρώσει τους μετόχους, σύμφωνα με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ο αντιπρόεδρος της Rally, Fitz Tepper, δήλωσε: “Μέσα στα χρόνια ακούσαμε από τα μέλη μας και παρατηρήσαμε την βιομηχανία να εξελίσσεται και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μια κοινότητα, η οποία πιστεύει τόσο στην οικονομική όσο και στην συναισθηματική αξία αυτών των games και θέλουν να συμμετάσχουν με μερίδια. Είδαμε την ζήτηση που υπάρχει σε ήδη υπάρχοντα assets της πλατφόρμας μας, όπως κάρτες μπέιζμπολ, αθλητικά memorabilia και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσθέσουμε στην λίστα αυτή τα videogames.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Nov 2020 18:12 #241566 by BigGreekGamer
Ρεκόρ πώλησης σε σπάνια αντίτυπα του Super Mario Bros
Σφραγισμένο cartridge του Super Mario Bros. 3 πουλήθηκε για 156.000 δολάρια.


Το Super Mario Bros. 3 θεωρείται ένα από τα καλύτερα Platform όλων των εποχών και ένας συλλέκτης δαπάνησε 156.000 δολάρια για να το αποκτήσει.

Η Heritage Auctions, η εταιρεία δημοπρασίας έκανε την σχετική ανακοίνωση για το σφραγισμένο cartridge του Super Mario Bros. 3 για το NES, το οποίο πλέον κατέχει το ρεκόρ του πιο ακριβού video game στην ιστορία. Το προηγούμενο ρεκόρ το είχε το αρχικό Super Mario Bros. το οποίο είχε πουληθεί για 114.000 δολάρια, αλλά το Super Mario Bros. 3 είναι ακόμα πιο σπάνιο και αυτό γιατί όπως αναφέρει η Heritage Auctions, η λέξη "Bros. " βρίσκεται στα δεξιά του κουτιού, καλύπτοντας το γάντι του Mario.

Η λεπτομέρεια αυτή δείχνει ότι η συγκεκριμένη κόπια είναι από την πρώτη γραμμή παραγωγής του Super Mario Bros. 3 και ενώ η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή στα 62.500 δολάρια ολοκληρώθηκε με διπλασιασμό του ποσού, με 20 άτομα να παρευρίσκονται για να αποκτήσουν την σπάνια αυτή έκδοση.

Επίσης η κατάσταση του cartridge ήταν Wata 9.2 A+ βαθμού (pristine copy) κάτι που καταδεικνύει την ποιότητα της κόπιας. Η δημοπρασία έλαβε μέρος στις 20 Νοεμβρίου και η Heritage Auctions ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις των video games στις δημοπρασίες ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο. Το πιο ακριβό game μέχρι στιγμής σε αντίστοιχη κατάσταση ήταν το Pokemon Red για το Game Boy, το οποίο είχε πουληθεί για 84.000 δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Nov 2020 15:17 #241621 by Cat Lady
Η Nintendo ανακοίνωσε πως διακόπτει τις online υπηρεσίες για το original Super Mario Maker στο Wii U. Δεν θα μπορείτε πλέον να κάνετε upload τα courses ή να έχετε πρόσβαση στο website του Super Mario Maker Bookmark από τις 31 Μαρτίου 2021.

Ως μέρος της αφαίρεσης αυτών των χαρακτηριστικών, η Nintendo καταργεί το Super Mario Maker από το eShop του Wii U. Δεν θα μπορείτε πλέον να αγοράσετε ένα ψηφιακό αντίγραφο του Super Mario Maker μέσω του storefront system από τις 12 Ιανουαρίου 2021.

Παρόλο που δεν θα μπορείτε να μοιράζεστε νέα courses τον επόμενο χρόνο, η Nintendo λέει ότι θα μπορείτε να παίξετε courses που είχαν ανεβεί στο παρελθόν. Όποιος έχει ήδη αγοράσει το Super Mario Maker ψηφιακά στο σύστημα θα έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει redownload ακόμα και μετά τη διαγραφή του από το eShop.

Το 2015 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, για το Wii U, το original Super Mario Maker. Το επόμενο έτος κυκλοφόρησε στο Nintendo 3DS.
Ένα sequel, το Super Mario Maker 2, κυκλοφόρησε για το Nintendo Wii Switch το 2019. Η Nintendo διευκρινίζει ότι το Mario Maker 2 δεν θα επηρεαστεί από το προαναφερθέν κλείσιμο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Mar 2021 00:00 - 28 Mar 2021 00:04 #248446 by BigGreekGamer
Το πιο σπάνιο αντίτυπο Super Mario Bros. θα πουληθεί για 300.000 δολάρια Έχει αξιολόγηση 9.6.Διάφορα σφραγισμένα Super Mario Bros. με υψηλή αξιολόγηση έχουν πουληθεί για άκρως μεγάλα ποσά.
Το παρακάτω Super Mario Bros. όμως, με αξιολόγηση 9.6, φαίνεται ότι θα σπάσει κάθε ρεκόρ. Είναι ακριβότερο ακόμα και από το αντίστοιχο αντίτυπο με αξιολόγηση 9.4 που είχε πουληθεί στα 100.000 δολάρια.
Το συγκεκριμένο πωλείται online στα  300.000 δολάρια από την Heritage Auctions . Το αντίτυπο δημιουργήθηκε τις χρονιές μεταξύ 1986 και 1987. Η δημοπρασία θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου (ελπίζουμε να μην είναι πρωταπριλιάτικο αστείο!) και θα ολοκληρωθεί στις 4 Απριλίου.
Θυμίζουμε ότι το prototype Nintendo PlayStation, η ιστορική εκείνη κονσόλα που αποτέλεσε το μήλον της έριδος μεταξύ Nintendo και Sony, πουλήθηκε για 380.000 δολάρια. Άραγε έχει αντίστοιχη σημασία ένα αντίτυπο του Super Mario Bros.;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Apr 2021 22:58 #248777 by Geotsak
Το πιο σπάνιο αντίτυπο Super Mario Bros. πουλήθηκε τελικά για 660.000 δολάρια και αποτελεί την ακριβότερη πώληση βιντεοπαιχνιδιού στη ιστορία.

Το τελικό ποσό είναι πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερο αυτού του προηγούμενου ρεκόρ, το οποίο είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2020 με την πώληση ενός σφραγισμένου αντίτυπου του Super Mario Bros. 3 για 156.000 δολάρια. Πριν από αυτό, το ρεκόρ το είχε ένα αντίτυπο του Super Mario Bros. σε κατάσταση “mint” το οποίο πουλήθηκε για 114.000 δολάρια. Τον Φεβρουάριο του 2019, ένα άλλο αντίτυπο του Super Mario Bros είχε πουληθεί για 100.150 δολάρια. Το Super Mario Bros. που πουλήθηκε για 660.000 δολάρια είναι σε κατάσταση “pristine”, σύμφωνα με την εταιρεία δημοπρασιών Heritage Auctions μέσω της οποίας έγινε η πώληση.

Η εταιρεία, η οποία εδρεύει στο Τέξας, είπε πως αυτό το αντίγραφο είναι πολύ ξεχωριστό επειδή αποτελεί το καλύτερο σφραγισμένο με πλαστικό αντίγραφο με διατρητή χαρτονένια ετικέτα που έχουν δει. Επιπλέον η εταιρεία αναφέρει πως πρόκειται για το παλαιότερο σφραγισμένο αντίτυπο του Super Mario Bros. που έχει ποτέ πουλήσει σε δημοπρασία της μιας και πρόκειται για την τέταρτη μόλις έκδοση, η παραγωγή της οποίας διήρκησε για πολύ λίγο καιρό. Αυτό όμως δεν αποτελεί το μοναδικό προϊόν της Nintendo που πέρασε από δημοπρασία της Heritage Auction φτάνοντας πολύ μεγάλο ποσό. Μία κονσόλα Nintendo Play Station είχε πουληθεί εκεί για 380.000 δολάρια τον Μάρτιο του 2020.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Apr 2021 10:12 #249465 by BigGreekGamer
Super Mario Bros: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε speedrun Τερματισμός σε 4 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα.

 Το βίντεο με το τρέχον παγκόσμιο ρεκόρ για το Super Mario Bros. διαρκεί μόνο οκτώ λεπτά, αλλά δεν χρειάζεται να το δείτε όλο για να καταλάβετε ότι κάτι ξεχωριστό συμβαίνει.

 Ο γνωστός για τα speedrun του στο Super Mario Bros. Niftski κατάφερε ένα απίστευτο κατόρθωμα που οι περισσότεροι δεν πιστεύουν ότι είναι δυνατόν. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ωστόσο, είναι όταν ο Niftski σταματά το χρονόμετρο. Τα συναισθήματα πετούν. Ο τελικός αριθμός δείχνει: 4: 54.948.

 Η τελευταία φορά που έσπασε ένα δεύτερο εμπόδιο για τους τίτλους ήταν το 2018, οπότε για τους Super Mario Bros. αυτό δεν είναι συνηθισμένο γεγονός και το συναίσθημα στο βίντεο του Niftski δείχνει πόσο μεγάλο ήταν αυτό το επίτευγμα. Ο ίδιος δήλωσε: "Εγώ και μερικοί άλλοι σπουδαίοι speedrunners ξεκινήσαμε τον αγώνα για τα 4 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα από τον Φεβρουάριο όταν ο Minland κατάφερε και έσπασε τα 4 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα. Όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν μια δύσκολη προσπάθεια αλλά ήμασταν αποφασισμένοι να το καταφέρουμε". Δείτε το βίντεο με το νέο ρεκόρ.


 Η επίτευξη 4:54 είναι μεγάλη υπόθεση. Ωστόσο, σε όσους δεν ανήκουν στην κοινότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί έχει μεγάλη σημασία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification