Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Super Mario Bros: Αγαπημένες εκδόσεις

31 Mar 2015 04:47 #158790 by Αλέξανδρος Βουτσάς
Χμμμ δύσκολη απόφαση.

1. Super Mario Bros. 3
2. Super Mario Kart
3. Super Mario 64

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2015 09:11 #158793 by Αγησίλαος Σιντόρης
1)Super mario 64( για το ds)
2)New super mario bros( για το ds επισης)
3)Mario kart 8 (wii)

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Apr 2015 02:23 #159416 by Γιάννης
Τα δικά μου καλύτερα!!!
1) Super Mario Land (gameboy)
2) Super Mario Kart (N64)
3) Mario 64 (N64)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Jun 2017 16:26 #200328 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Super Mario Bros. σε AR


Το Super Mario Bros. στη...γειτονία σας.

Ο προγραμματιστής λογισμικού Abhishek Singh έφερε τη πρώτη πίστα (World 1-1) του γνωστού Super Mario Bros. στο AR headset της Microsoft, HoloLens. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, ο κόσμος του Super Mario Bros. και συγκεκριμένα η πρώτη πίστα, "δένεται" με την πραγματικότητα και μας προσφέρει μια εντελώς νέα και διαφορετική εμπειρία. Απολαύστε το παρακάτω βίντεο.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν το HoloLens, ο Singh κάνοντας βόλτα στο Central Park της Νέας Υόρκης, παρουσιάζει σε ολογράμματα όλα τα εμπόδια του κλασσικού game, κάνοντας μας να αναπολήσουμε τα παιδικά μας χρόνια. Όπως θα παρατηρήσατε, δεν ακολουθούνται πιστά οι κανόνες του Super Mario Bros. καθώς ο Singh δεν πηδάει πάνω από τους σωλήνες αλλά τους προσπερνάει, ίσως γιατί δεν έχει φτιάξει ακόμα καλά αυτό το σημείο. Περιμένουμε με ανυπομονησία νέο βίντεο του Singh και την συνέχεια του development πάνω στο Super Mario Bros. σε Augmented Reality.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Jun 2017 17:05 - 28 Jun 2017 17:06 #200626 by Angel
Speedrun-Μαραθώνιος σε Πέντε Mario Games


Ο speedrunner Vallu111 κατάφερε να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ σε ένα εξαιρετικά δύσκολο speedrun.

Ο Vallu111 κατάφερε να συλλέξει και τα 982 stars σε πέντε Mario games, με το speedrun να ολοκληρώνεται σε 25 ώρες και 33 λεπτά. Το προηγούμενό του ρεκόρ βρισκόταν στις 27 ώρες. Αυτό που έπρεπε να επιτύχει ο speedrunner, ήταν να μαζέψει όλα τα stars από πέντε “μοντέρνα” games με πρωταγωνιστή τον ιταλό υδραυλικό. Συγκεκριμένα, μάζεψε 602 stars στα Super Mario 64, Super Mario Sunshine, Super Mario Galaxy και Super Mario Galaxy 2.

Επιπλέον, σύλλεξε 380 stars από το Super Mario 3D World του Wii U. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν επρόκειτο να συμπεριλάβει το τελευταίο στο speedrun του, παρόλα αυτά ένας χρήστης του έκανε donate 500 δολάρια για να το προσθέσει και αυτό στη λίστα. Τα τέσσερα πρώτα games τα ολοκλήρωσε σε περίπου 21 ώρες.

Αν έχετε... 25 ώρες στην διάθεσή σας, μπορείτε να δείτε ολόκληρο το stream με τα speedruns πατώντας εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Feb 2018 14:24 #212876 by Angel
Τερμάτισε το Super Mario Bros. σε δυόμιση λεπτά στον Minus World


Ο speedrunner Kosmic κατάφερε και τερμάτισε το Super Mario Bros. μέσω του Minus World μέσα σε 2 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα.

Ο τερματισμός ωστόσο δεν επετεύχθη με κανονικό playthrough του Super Mario Bros. αλλά μέσω glitch, το οποίο ενεργοποιείται στον κόσμο 1-2. Εκεί, αντί στο τέλος της πίστας να πηδήξετε πάνω από τον σωλήνα και να βρεθείτε στην Warp Zone, θα πρέπει να περάσετε μέσα από τον σωλήνα με τον τρόπο που βλέπετε στο βίντεο και εκεί θα διαπιστώσετε ότι η Warp Zone θα σας οδηγήσει σε Minus Worlds.

Ο Kosmic πέρασε τρία Minus Levels με τίτλο World -1, World -2 και World -3, όπου και το παιχνίδι παγώνει οριστικά.



Κατά τα άλλα το παγκόσμιο ρεκόρ του κανονικού speedrun είναι 4 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jun 2018 18:12 #215239 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Speedrunner έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο Super Mario Bros. παίζοντας με το ένα χέρι
Ένας speedrunner έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Super Mario Bros. χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.

Ο Kosmic, αποτελεί τον δημοφιλέστερο speedrunnner του Super Mario Bros. αφού κατέχει πολλά ρεκόρ σε αυτό. Όταν ο somewes speedrunner πέρασε το ρεκόρ του στο Any% Wolrd Record αναγκάστηκε να προβεί σε μία νέα δοκιμασία την οποία έφερε εις πέρας. Συγκεκριμένα κατάφερε σε 4 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα να τερματίσει τον στόχο του με την χρήση μόνο του ενός χεριού. Μάλιστα, υποσχέθηκε να το ξανακάνει στο Summer Games Done Quick που θα διεξαχθεί στο διάστημα μεταξύ 24 Ιουνίου και 1 Ιουλίου.
Ο ίδιος βρίσκεται σε συνεχή μάχη με τον somewes που κατέχει πολλά ρεκόρ στο παιχνίδι ρίχνοντας συνεχώς τους χρόνους του και αναγκάζοντας τον Kosmic να ξεπεράσει ακόμα περισσότερο τον εαυτό του κάθε φορά. Ο somewes θεωρείται πολύ καλός παίκτης φυσικά, ενώ πραγματοποίησε και αυτός ένα ρεκόρ στο οποίο μετρούσε παράλληλα τους χτύπους της καρδιάς του, φτάνοντας τους 163 ανά δευτερόλεπτο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2019 19:56 #223248 by Ελένη Παρούτογλου
Πωλήθηκε σφραγισμένο cartridge του original Super Mario Bros για 100 χιλιάδες δολάρια



Το ποσό έκανε νέο ρεκόρ.

Το cartridge ήταν αυθεντικό και σφραγισμένο στο κουτί του και πωλήθηκε σε δημοπρασία για 100.150 δολάρια.

Είναι με διαφορά το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδευτεί ποτέ για την αγορά ενός video game και αν λάβουμε υπόψιν το πόσο μοναδική περίπτωση αποτελεί η συγκεκριμένη κασέτα φαίνεται αρκετά λογικό. Η συγκεκριμένη έκδοση του κλασικού παιχνιδιού της Nintendo από το 1985 αποτελεί μέρος του πρώτου πακέτου τεμαχίων που κατασκευάστηκε στην Αμερική και χρησιμοποιήθηκε για να γίνει έλεγχος της αγοράς στην Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες πριν την κυκλοφορία του Nintendo Entertainment System στον υπόλοιπο κόσμο. Αν βάλουμε μαζί το γεγονός ότι το cartridge είναι σφραγισμένο εδώ και 34 χρόνια, καθώς και το θρυλικό status του παιχνιδιού καταλήγουμε στην εξωπραγματική τιμή του.

Διάφοροι συλλέκτες συνεργάστηκαν για την εκπόνηση του ποσού αγοράς ενώ η εταιρία Heritage Auctions η οποία έβγαλε σε δημοπρασία το παιχνίδι έχει λάβει δημοσιότητα βάζοντας την αγορά σε δελτία τύπου. Νέα στοιχεία επίσης βγήκαν στην δημοσιότητα σχετικά με την ταυτότητα του πωλητή.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

11 Sep 2019 17:19 #226623 by Giorgos Tsolaridis
Super Mario 3D First-Person Shooter
Μην τους πατάτε. Πυροβολάτε!


H game development κοινότητα, Mapcore, έβαλε πρόσφατα πρόκληση στους σχεδιαστές της να πάρουν το πρώτο level από 1 από τα 3 παρακάτω παιχνίδια (Unreal Tournament, Counter - Strike 1.6 ή Super Mario Bros.) και να το δημιουργήσουν από την αρχή σε software της επιλογής τους.

O level designer, Sean Noonan, ο οποίος και έχει δουλέψει στην σειρά Far Cry, Watch Dogs, Star Citizen και Gears: Tactics δέχτηκε την πρόκληση επιλέγοντας το Super Mario Bros. για το οποίο μπορείτε να δείτε την πρόοδό του στο Twitter. Μετέτρεψε το layout του χάρτη σε 3D περιβάλλον χρησιμοποιώντας την Unreal Engine και δίνοντας στον Mario ένα όπλο το οποίο εκτοξεύει βεντούζες απόφραξης, ταιριαστό λόγω του επαγγέλματος του χαρακτήρα. Όλα τα elements του Super Mario Bros. είναι ανέπαφα και λειτουργικά μέσα στο level, όπως τα Goombas, μανιτάρια, coins, σωλήνες κτλ. Δείτε το βίντεο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

20 Mar 2020 15:41 #232521 by Giorgos Tsolaridis
Levi’s και Nintendo κυκλοφορούν την Mario Collection
Ρούχα βγαλμένα από το Mushroom Kingdom
.

Η γνωστή εταιρεία τζιν Levi’s συνεργάστηκε με τη Nintendo για να σας παρουσιάσουν μία εκλεπτυσμένη σειρά ρούχων. Οι εταιρείες δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες από την κολεξιόν, διαφημίζοντας την προσεχή συνεργασία τους, ως μέρος του εορτασμού της Ημέρας Mario στις 10 Μαρτίου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες, η κολεξιόν διαθέτει όλα τα στοιχεία από τα κλασικά σορτς, jackets και παντελόνια της Levi’s συνδυασμένα με τους γνωστούς, λαμπερούς χαρακτήρες του Super Mario. Φαίνεται ακόμα να υπάρχουν και σχέδια πιο ταπεινά, όπως ένα λευκό Levi’s T-shirt με το Mario, ένα τζιν jacket και μία σαλοπέτα.

Ταυτόχρονα ασυνήθιστο ήταν και το αίτημα πολλών ανθρώπων, οι οποίοι ζητούσαν από τη Levi’s και τη Nintendo να προσλάβουν μοντέλα για την καμπάνια τους που θα ονομάζονται Mario, ως ένα επιπλέον στοιχείο εορτασμού προς τιμή του αγαπημένου τους υδραυλικού.







Η ολοκληρωμένη σειρά ρούχων θα είναι διαθέσιμη την 1 Απριλίου και μάλλον όχι για πολύ καιρό.

Νωρίτερα φέτος, η Nintendo δημοσίευσε πληροφορίες και για την επερχόμενη νέα ταινία της, Super Mario Bros, επιβεβαιώνοντας ότι ισχύει ακόμα η κυκλοφορία της για το 2022.

Σε δήλωσή της η Ιαπωνική εταιρεία είπε τα ακόλουθα: “To πρότζεκτ της ταινίας το οποίο αναπτύσσουμε σε συνεργασία με την Illumination, είναι ένα από τα μεγαλύτερα παραδείγματα του είδους των πρότζεκτ που αναλαμβάνουμε. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η παραγωγή προχωράει ομαλά και στοχεύουμε για μία πρεμιέρα μέσα στο 2022.”

Ταυτόχρονα, το πρώτο θεματικό πάρκο της Super Nintendo ανοίγει στην Ιαπωνία των επόμενο μήνα. Ας ελπίσουμε ότι ο κορωνοϊός δεν θα καθυστερήσει τα εγκαίνιά του.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification