Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Thorfinns replied the topic: Tο 1ο παιχνίδι που παίξατε!
Χμμμ.Το πρωτο παιχνιδι πρεπει να ταν σε εκεινες τις κονσολες που ειχαν στη μνημη πολλα παιχνιδια και περναν και κατι κιτρινες κασετες.Καποια απο αυτα που θυμαμαι ηταν contra,το duck hunting ενα mario κ.α.Ολα αυτα πρεπει να ταν στο Β΄μισο της δεκαετιας του 90.
Σε επωνυμη κονσολα το πρωτο game πρεπει να ηταν το super mario στο Gameboy.Η πραγματικη ομως αγαπη για τα games ηρθε με το snes και συγκεκριμενα με το Donkey Kong 2 και το Kiiller Instict, ωρες καψιματος.Παιζαμε 5 χρονια τα ιδια games αλλα δε τα βαριομασταν..
BigGreekGamer replied the topic: Tο 1ο παιχνίδι που παίξατε!
Το πρώτο μου game ήταν το demo του Rachet and Clank στο PlayStation 2. Θυμάμαι μου το είχε δώσει ο πατέρας μου που το είχε πάρει από ένα gaming περιοδικό και είχε ενα CD μεσα με πολλά demos. Αυτο ηταν το πρώτο μου. Μετά από 10-11 χρόνια το βρήκα και το αγόρασα. Το έβαλα στην κονσόλα και ανατρίχιασα.
I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.
Blood Prince replied the topic: Tο 1ο παιχνίδι που παίξατε!
Αν θυμάμαι καλά το πρώτο videogame που έπαιξα ήταν το Sonic στο Sega το 1996.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish
TutuOfTutunia replied the topic: Tο 1ο παιχνίδι που παίξατε!
Το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το Super Mario Land στο πράσινο Game Boy μου.
Και είχα χάσει τον ύπνο μου. Έπαιζα κρυφά όταν και καλά πήγαινα για ύπνο και γενικά δεν ξεκολλούσα.