Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Gran Turismo 6

29 Jul 2012 13:12 #110796 by Άγγελος Φασούλης


Θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 3 τον Δεκέμβριο.

Η ανάπτυξη του Gran Turismo 6 είχε ξεκινήσει από τον Νοέμβριο του 2010, όταν και είχε κυκλοφορήσει το Gran Turismo 5. Όσο για το περιεχόμενο του GT6, ο Yamauchi αρκέστηκε στο να σχολιάσει "Στοχεύουμε πάντα στο να αναπτύξουμε την πιο πρόσφατη τεχνολογία και τις νεότερες τάσεις αυτής".

Οι φήμες λένε πάντως ότι ετοιμάζεται και το Gran Turismo στο PS Vita, καθώς για την εν λόγω έκδοση ο Kazunori Yamauchi δήλωσε: "Αν επρόκειτο να την αναπτύξουμε, θα κάναμε χρήση της δυνατότητας του να παίζουμε οποουδήποτε, καθώς και της χρήσης 3G ανά πάσα στιγμή.

Διαβάστε το review του Gran Turismo 5 για PlayStation 3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 Feb 2013 16:49 #120448 by Γιάννης Νικολάκης
νομιζω οτι αποτελει λαικη απετυση το gran turismo 6 να περιεχει μηχανές. θα του ανεβασουν τις πολυσεις κατακόρυφα, αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

28 Feb 2013 00:37 #121088 by Κώστας Λάβαρης
Gran Turismo 6



[UPDATE 27/2/13] Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο GTPlanet, o Michael Denny, o αντιπρόεδρος της Sony αποκάλυψε...κατά λάθος ότι μέσα στο 2013 θα δούμε το Gran Turismo 6. O Denny ανέφερε χαρακτηριστικά: "To PS3 παραμένει μια εντυπωσιακή κονσόλα, κάτι που αποδεικνύεται από τα games που θα κυκλοφορήσουν την τρέχουσα χρονιά για αυτό, όπως το The Last of Us, το Beyond: Two Souls και το GT6."

Το γεγονός ότι το Gran Turismo 6 ενδέχεται να κυκλοφορήσει για το PS3 και όχι για τον διάδοχό του δεν θα πρέπει να αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς αναπτύσσεται τα τελευταία τρία χρόνια από την Polyphony Digital. Η επίσημη τοποθέτηση της Sony είναι ότι το προσεχές διάστημα θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έκτο κεφάλαιο της δημοφιλούς σειράς Racing.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Apr 2013 17:33 #122966 by Βασίλης Καμακάρης
Gran Turismo 6: Ημερομηνία κυκλοφορίας



Ενδέχεται να μας έρθει στις 28 Νοεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Apr 2013 17:24 #123222 by Βασίλης Καμακάρης

Vasilis wrote: Gran Turismo 6: Ημερομηνία κυκλοφορίας



Ενδέχεται να μας έρθει στις 28 Νοεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες



[UPDATE] Η ιταλική αλυσίδα καταστημάτων Multiplayer.com ανέβασε επίσης μια ανάρτηση που επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες.

Η ημερομηνία εξακολουθεί να είναι η 28η Νοεμβρίου 2013 και η τιμών πώλησης τα 60 ευρώ. Φυσικά όλα αυτά για το PlayStation 3. Το site αυτό αποκαλύπτει ακόμη ένα εξώφυλλο το οποίο δεν γνωρίζουμε αν είναι τελικό προϊόν ή κάτι το προσωρινό.

Απ' τη στιγμή που το παιχνίδι επιβεβαιώνεται από δύο διαφορετικά sites είναι βέβαιο ότι η πληροφορία ισχύει. Εκτός κι αν...η Sony αλλάξει γνώμη μέχρι την έκθεση E3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Apr 2013 02:27 #123303 by Θεοφανης Καμπανης
τί να πώ το 5 μας γκάστρωσε μέχρι να βγει και τελικά δεν προσέφερε καινούριες ιδέες ας ελπίσουμε το 6 να έχει !!! πχ bikes

Now playing
Shadow of mordor (PS4)
NBA 2k15 (PS4)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

25 Apr 2013 23:16 #123365 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Σωστός! Παρά τα γραφικά και την εγγύηση του ονόματος ειδικά η καθυστέρηση που έιχε ήταν ανεπίτρεπτη. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το 6. Ας ελπίσουμε να μην βγάλουν κανένα prototype πρώτα :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

30 Apr 2013 21:01 #123689 by κωστας διγκας
Καταπληκτικα νεα !!!! Ελπιζω να βαλουν ολες τις πιστες απο Φ1 ολες τις μαρκες με τα κυριοτερα αυτοκινητα για να ξεφυγουν απο το κλασσικο μοτιβο του παιχνιδιου που ηταν γεματο κατα κυριο λογω ιαπωνικα αυτοκινητα. Για τις μηχανες που αναφερουν οι φιλοι διαφωνω λογω οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι για αυτοκινητα και εξελισονται πανω σε αυτο και σε πολυ καλο βαθμο!!!! τα 24 ωρα να μη βαλουν γτ δεν παλευεται η κατασταση και τη δυνατοτητα να φτιαξεις πιστα οχι με βαση τησ δικεσ τους αλλα απο την αρχη δυνοντας καποιες δυνατοτητες χωρις τους περιορισμουσ του 5!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 May 2013 20:27 #123979 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 9/5]Η Sony Computer Entertainment γιορτάζει τα 15 χρόνια του θρυλικού Gran Turismo με ένα μεγάλο event την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση για τις 15 Μαΐου στην αγωνιστική πίστα του SilverStone στην Αγγλία, όπου οι παρευρισκόμενοι θα τιμήσουν την επιτυχημένη πορεία του διάσημου racing της Polyphony Digital. Όπως όλα δείχνουν, η Sony αναμένεται να ανακοινώσει παράλληλα το επόμενο video game της σειράς, για το οποίο ήδη έχει ήδη διαρρεύσει μέχρι και πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας .

Ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Gran Turismo, σύμφωνα με τη Sony ο σχεδιαστής, πρωτεργάτης της σειράς και πρόεδρος της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi θα είναι παρών στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Εκεί θα μιλήσει για το μέλλον του εν λόγω τίτλου και υπόσχεται να αποκαλύψει «κάτι μεγάλο». Να θυμίσουμε πως στις 8 Μάιου πριν από 15 χρόνια κυκλοφόρησε για το PlayStation τo αρχικό Gran Turismo.

Ωστόσο, εάν λάβουμε υπόψη τη χρονική στιγμή που λαμβάνει χώρα η συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και τον παρατεταμένο χρόνο ανάπτυξης του Gran Turismo 5, είναι πολύ πιθανό τελικά ο επόμενος τίτλος της Polyphony Digital να κυκλοφορήσει για το επερχόμενο PS4, αν και ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

15 May 2013 22:31 #124157 by Κώστας Λάβαρης
[UPDATE 15/5/13] H Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα το Gran Turismo 6, το νέο racing της Polyphony Digital, το οποίο τελικά θα κυκλοφορήσει για PS3 τον ερχόμενο χειμώνα. Δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση για εκδόσεις σε PlayStation 4 και PlayStation Vita.

Το Gran Turismo 6 θα περιλαμβάνει 1200 αυτοκίνητα, 33 είδη αγώνων και 71 διαδρομές. Χάρις στη νέα, πλήρως ανανεωμένη μηχανή rendering τα οχήματα θα φαίνονται «σχεδόν σαν αληθινά» και θα «φτάνει το PS3 στα όριά του». Μέσω DLC θα γίνονται διαθέσιμα επιπλέον αυτοκίνητα και πίστες, ενώ η Sony υπόσχεται τέτοια DLC σε μηνιαία βάση.

Ακόμα ένα χαρακτηριστικό του Gran Turismo 6 είναι η ανανεωμένη μηχανή γραφικών που διαθέτει, η οποία θα επιτρέπει καλύτερη απόδοση των αναρτήσεων, των ελαστικών και της αεροδυναμικής. Επίσης θα υπάρχουν εργαλεία δημιουργίας της δικής σας διαδρομής.

Σχετικά με το online, θα μπορείτε πλέον να δημιουργήσετε τις δικές σας racing κοινότητες και να διαγωνιστείτε στα δικά σας πρωταθλήματα, ενώ θα υπάρχει πληθώρα social δυνατοτήτων μέσω της νέας εφαρμογής Gran Turismo για κινητά, tablets και PC. Δείτε εδώ το πρώτο επίσημο τρέιλερ αλλά και τις πρώτες εικόνες του παιχνιδιού στο τέλος του άρθρου.

[youtube:38wp88ve]
[/youtube:38wp88ve]

Ο πρόεδρος της Polyphony Digital, Kazunori Yamauchi, δήλωσε στην ειδική εκδήλωση στην αγωνιστική πίστα του SilverStone: «Είναι εκπληκτικό αν το σκεφτείτε πως πέρασαν 15 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο Gran Turismo. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ από τότε και τώρα το Gran Turismo 6 είναι μια περεταίρω εξέλιξη του οράματός μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παραδίδουμε το παιχνίδι στο PlayStation 3 καθώς έχουμε μια πολύ πιστή κοινότητα οπαδών σε αυτή την κονσόλα. Ωστόσο, έχουμε επεξεργαστεί τον νέο μας τίτλο ώστε να είναι ευέλικτος και εύκολος σε επεκτάσεις για να μπορέσουμε να τον αναπτύξουμε και μελλοντικά».

Συνεχίζοντας τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα πάντα στο νέο παιχνίδι και τις καινούριες προσθήκες, αλλά η αρχική του κυκλοφορία θα είναι μόνο η αρχή για το Gran Turismo 6. Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται στη διάρκεια της ζωής του. Ήδη έχω πολλές ιδέες σχετικά με αυτά που θέλω να πετύχω στα επόμενα 15 χρόνια της σειράς!». Όπως αντιλαμβάνεστε, μπορεί να μην είχαμε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το PS4, αλλά ο Kazunori Yamauchi άφησε να εννοηθεί πως είναι θέμα χρόνου.

Για όσους βιάζονται να δοκιμάσουν τον νέο τίτλο της Polyphony Digital, ανακοινώθηκε ακόμη πως θα κυκλοφορήσει ένα playable demo του Gran Turismo 6 τον Ιούλιο. Το demo αυτό θα συμπέσει με τον ετήσιο διαγωνισμό GT Academy της σειράς. Ακόμη δεν γνωρίζουμε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα, ούτε εάν το demo αυτό θα είναι διαθέσιμο για όλους μέσω PlayStation Network.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification