Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

DiRT 5

24 Oct 2020 17:24 #240419 by Giorgos Tsolaridis
DiRT 5: Ημερομηνία κυκλοφορίας
Ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση.


Η Codemasters μέσω Twitter επιβεβαίωσε ότι ο επερχόμενος racing τίτλος θα κυκλοφορήσει στο PS5, μόλις η κονσόλα είναι διαθέσιμη στην αγορά και θα υποστηρίζει 4K και 120 Frames το δευτερόλεπτο και θα εκμεταλλεύεται τα νέα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου Dualsense.

Η Codemasters διέψευσε τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το αν το Dirt 5 θα προλάβαινε την κυκλοφορία του PS5. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξε το racing game στις 19 Νοεμβρίου στην νέας γενιάς κονσόλα.

Η έκδοση του PS4 που κυκλοφορεί στις 6 Νοεμβρίου θα λάβει επίσης δωρεάν αναβάθμιση για το PS5, αλλά δεν θα μεταφέρεται το save file. Εκτός από τα 4Κ και 120 Frames το δευτερόλεπτο, το Dirt 5 θα είναι συμβατό με τα νέα χαρακτηριστικά του Dualsense όπως είναι οι προσαρμόσιμες σκανδάλες.

Το Dirt 5 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, Xbox Series X, PS4 και Xbox One.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 11:24 #240942 by Giorgos Tsolaridis
Η Take-Two, ιδιοκτήτρια της Rockstar, θέλει να εξαγοράσει την Codemasters
Δίνει "γκάζια'.


Η Take-Two, ιδιοκτήτρια εταιρεία της Rockstar, θέλει να εξαγοράσει την Codemasters, σύμφωνα με το Street Insider.

Η αγορά υπολογίζεται στις 740 εκατομμύρια λίρες (819 εκατομμύρια ευρώ). Η Codemasters έχει στην ιδιοκτησία της σημαντικές σειρές Racing, όπως τις F1, ColinMcRae, DiRT και GRID.

Το DiRt 5 κυκλοφορήσε στις 6 Νοεμβρίου και σας γράφουμε ήδη το σχετικό review.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Nov 2020 11:55 #240950 by Giorgos Tsolaridis
DiRT 5 gameplay videos
Νέο gameplay video σε PS5.


Το DIRT 5 κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα για PS4, όμως οι περισσότεροι σίγουρα περιμένουν την PS5 έκδοση του.
Η Codemasters ικανοποιεί την πείνα για νέο content όσων περιμένουν για τα PS5 τους, με ένα gameplay video του DIRT 5 στο PS5. Ο technical director David Springate μίλησε για τις βελτιώσεις που εισήχθησαν στην PS5 έκδοση του DIRT 5. Αρχικά, το DIRT 5 μπορεί να τρέξει στα 120 fps, χαρακτηριστικό που σίγουρα θα χαροποιήσει τους οπαδούς του Racing. Το DIRT 5 επίσης, εκμεταλλεύεται πλήρως τα χαρακτηριστικά του νέου DualSense χειριστηρίου, αξιοποιώντας την απτική ανάδραση, κάνοντας το DIRT 5 πιο immersive.


Το Dirt 5 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για PC, PS4, Xbox One και Stadia, στις 10 Νοέμβριου για Xbox Series X και Series S και στις 19 Νοεμβρίου για το PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Jan 2021 18:46 #244665 by Giorgos Tsolaridis
Η Take-Two, ιδιοκτήτρια της Rockstar, απέσυρε την προσφορά της από την Codemasters
Η EA "χώθηκε σφήνα".


Η Take-Two απέσυρε την προσφορά της για την εξαγορά της Codemasters.
Η Take-Two είχε άλλωστε προειδοποιήσει ότι αν η Codemasters δεν δεχτεί να συζητήσει μαζί της σε meeting, είτε στις 21 Δεκεμβρίου, είτε στις 12 Ιανουαρίου, τότε θα απέσυρε την προσφορά της, κάτι που όντως έπραξε.

Η Electronic Arts πλέον είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο για την εξαγορά της Codemasters και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωσή της η αγορά φαίνεται πλέον βέβαιη.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Oct 2021 15:00 - 16 Oct 2021 15:02 #256421 by Μαρία Μαλκέζη
Η Codemasters ετοιμάζει ένα triple-A game

Ξεκίνησε προσλήψεις μετά την εξαγορά από την EA.Η Codemasters Cheshire δουλεύει πάνω στον σημαντικότερο τίτλο τους ως τώρα, βάσει της προκήρυξης νέων θέσεων εργασίας από την εταιρεία.Μία νέα ευκαιρία εργασίας που αναρτήθηκε από την EA αποκάλυψε πως η Codemasters προσλαμβάνει έναν  development  manager για το νέο της project, το οποίο παρουσιάζεται ως "ο πιο φιλόδοξος και σημαντικός τίτλος που η Codemasters έχει δημιουργήσει εδώ και μια δεκαετία". Η αναγγελία για τη θέση εργασίας αναφέρει πως η εταιρεία δουλεύει πλέον πάνω σε έναν νέο τίτλο, τώρα που το DiRT 5 κυκλοφόρησε, και υπονοείται πως θα είναι ένα πραγματικά μεγάλο έργο

H Codemasters προσλαμβάνει προσωπικό σε μεγάλη κλίμακα και τη δεδομένη στιγμή μετρά 30 κενές θέσεις εργασίας στις εγκαταστάσεις της, ορισμένες στα γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες στην Μαλαισία. Για το προσωπικό που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η EA ανακοίνωσε πως θα αφήσει το στούντιο να εργαστεί χωρίς να παρεμβαίνει, όπως έκανε με τη Respawn, και πως η Codemasters θα διατηρήσει τον έλεγχο του πως δημιουργούνται τα παιχνίδια της. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι για το μέλλον της Codemasters αφότου  την εξαγόρασε η EA , για το συγκλονιστικό ποσό των 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Φεβρουάριο του 2021.Η απόκτηση της Codemasters από την EA βρισκόταν υπό διαδικασία για καιρό. Η προσφορά της EA ξεπέρασε ακόμη και αυτή της Take-Two ώστε να αποκτήσει τον ιστορικό  developer  εμβληματικών racing games. Η ηγετική ομάδα της Codemasters παραιτήθηκε τέσσερις μήνες αφότου την απέκτησε η η EA.Θα μπορούσε αυτός ο νέος τίτλος, είτε είναι το DiRT 6, το DiRT Rally 3.0, ή κάποιο άλλο F1, ή κάτι τελείως διαφορετικό, να είναι όσο καλός όσο το DiRT 5;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification