Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Test Drive Le Mans

06 Jun 2021 04:15 #251980 by Γιώργος Τσάκωνας
 

Το Test Drive Le Mans είναι η video game εκδοχή της γνωστής εικοσιτετράωρης κούρσας "24 Hours of Le Mans" που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο Le Mans της Γαλλίας. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το 1999 και θεωρείται ένας κλασσικός racing τίτλος. Ξεκίνησα να παίζω πριν από μερικές ώρες και είναι φανερό πως πρόκειται για ένα πολύ καλό παιχνίδι για την εποχή του. Τα γραφικά είναι πολύ αξιοπρεπή και τα physics υποδειγματικά και μεταφέρουν αρκετά καλά την αίσθηση της οδήγησης. Περισσότερα στο review μου που θα κυκλοφορήσει σύντομα.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Jun 2021 04:12 #252385 by Γιώργος Τσάκωνας
Διαβάστε το review του Test Drive Le Mans.


 
Το Test Drive Le Mans μου άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις. Η αναπαράσταση της πίστας του Le Mans είναι πολύ καλή και το gameplay απολαυστικό και γεμάτο επιλογές. Η πληθώρα από οχήματα, πίστες και τουρνουά με κράτησε απασχολημένο για αρκετό καιρό και θα συνεχίσω να επιστρέφω σε αυτό το παιχνίδι.

Τα γραφικά είναι επίσης πολύ όμορφα και αν και το παιχνίδι είναι εικοσαετίας σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα πως ξενίζουν. Ιδιαίτερα τα μοντέλα των οχημάτων είναι εξαιρετικά. Το rock/trance/electro soundtrack είναι επίσης πολύ δυνατό, ενώ οι ήχοι ρεαλιστικοί. Διαβάστε περισσότερα στο review μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification