Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Διαγωνισμοί: Γενική Συζήτηση/Απορίες/Τα δώρα που κερδίσατε

12 Jan 2022 21:06 #260068 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι εγώ να ευχαριστήσω για το πληκτρολόγιο που κέρδισα μέσω του διαγωνισμού στο Youtube. Ανυπομονώ να το πάρω στα χέρια μου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2022 18:25 #260277 by Aνέστης Αδαμίδης
Παρέλαβα το πληκτρολόγιο. Μόλις καταφέρω να το συνδέσω, θα γράψω και άποψη, αν και κάνοντας έρευνα στο ιντερνετ είδα ότι είναι πολύ καλό. Ευχαριστώ και πάλι για το δώρο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 13:50 #261554 by Nikos Georgopoulos
Διαγωνισμός για τις διπλές προσκλήσεις της ταινίας Uncharted: Οι νικητές




Θα την απολαύσουν στα Rio Cinemas του Nicosia Mall.

Ο διαγωνισμός για τις δύο διπλές προσκλήσεις για την ταινία Uncharted στα Rio Premier Cinemas του Nicosia Mall ολοκληρώθηκε.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη μέσω Instagram .

Οι τυχεροί νικητές:
Ιφιγένεια Λαδά
Φίλιππος Βασιλείου

Οι νικήτριες μπορούν να πάνε με ένα ακόμη άτομο, όποια ημέρα και ώρα επιθυμούν, καθώς επίσης και στην ταινία που επιθυμούν.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στις νικήτριες.

Ακολουθήστε τα Rio Premier Cinemas Λευκωσίας στο Facebook  και στο Instagram , ώστε να ενημερώνεστε για τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν.

Μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας και από το  Riopremiercinemas.com.cy .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Feb 2022 23:30 #261608 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλω κι εγώ να πάω να τη δω αυτή την ταινία. Φαίνεται να τραβάει καλές κριτικές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

23 Feb 2022 14:53 #261647 by Απόστολος Μητσακούλης
Εχω ακουσει οτι ειναι καλη μονο για οσους εχουν παιξει τα παιχνιδια. Παντος οι τιτλοι uncharted ειναι λες και βλεπεις οντος ταινια. Αν εχει λιγο την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου δν χρειαζομαι κατι αλλο: )

Please Log in or Create an account to join the conversation.

16 Mar 2022 20:54 - 16 Mar 2022 20:55 #262279 by Μάνος Γρυπάρης
Νέα συνεργασία με το DreamGame

Για τον μήνα Μάρτιο το GameWorld επιστρέφει στους μεγάλους διαγωνισμούς για τους Users του μήνα. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε συνεργασία με το DreamGame.com . Το DreamGame βάζει πολύ καλές προσφορές, ειδικά στα PC games, όπως θα είδατε άλλωστε και από τις επικές προσφορές αυτής της εβδομάδας που ανακοινώσαμε, έως και 75%Κάθε μήνα δίνουμε δώρο games στους Users του μήνα. Όσο κάνετε αγορές από το DreamGame.com , τόσο αυξάνετε και την αξία των games που θα έχετε κάθε μήνα.

Κέρδισε ότι θέλεις
Από αυτό το μήνα το DreamGame  σας κάνει δώρο τα παρακάτω games:

Τι δίνουμε δώρο για τους Users του μήνα:
1) Resident Evil: Village (PC)
2) Capcom Arcade Stadium
3) Το GameWorld δίνει το F1 2018 (Xbox One)
4) Επίσης το DreamGame δίνει δώρο για το βίντεο Νέες κυκλοφορίες: Απρίλιος 2022 - Pokemon Legends: Arceus .

Συνολική αξία δώρων: 160 ευρώ!

Ποιοι επιλέγουν κατά σειρά τα δώρα:
1)Ο user του μήνα
2)Ο user reviewer του μήνα
3)Ο blogger του μήνα

Κλήρωση για το βίντεο νέων κυκλοφοριών στο YouTube
Ο νικητής του βίντεο νέων κυκλοφοριών στο YouTube θα λάβει δώρο το Pokemon Legends: Arceus , προσφορά του DreamGame .Ο διαγωνισμός Game & Users of the month βραβεύει τα πιο ενεργά μέλη του GameWorld.gr κάθε μήνα και αναδεικνύει το παιχνίδι που ξεχώρισε.

Πως κερδίζετε με την ενεργή συμμετοχή σας
Οι νικητές δεν προκύπτουν από κλήρωση, αλλά τους αποφασίζετε εσείς μέσα από ψηφοφορίες στο  Forum του GameWorld.gr .Καθημερινά στο GameWorld.gr γράφετε User reviews, άρθρα προσωπικής άποψης στα Blogs ή συμμετέχετε στο site με σχόλια στα άρθρα και στο Forum. Οι Top 3 users που θα διακριθούν δεν καθορίζονται από κλήρωση, αλλά αποκλειστικά από τις δικές σας ψήφους μέσω του subforum Versus.Ψηφίστε στο subforum Versus.

Game of the month
Μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί στα games του μήνα. Βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε τα reviews των τελευταίων ημερών, βάλτε κάτω όλα τα games κι επιλέξτε το αγαπημένο σας. Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο game του μήνα;Η ψηφοφορία για το Game of the Month διεξάγεται στο subforum Versus.

Υπόλοιπες ψηφοφορίες εκτός διαγωνισμών
- Συντάκτης του μήνα: Ποιος έπαιξε δυνατά για τη φανέλα του GameWorld σε ειδήσεις και reviews; Ψηφίστε κι αποφασίστε.
- Βίντεο του μήνα: Το βίντεο του μήνα που ξεχώρισε από το κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.
- Το άρθρο του μήνα: Ψηφίστε το άρθρο που σας έκανε καλύτερη εντύπωση. Μπορεί να είναι άποψη στις μόνιμες στήλες, preview ή review.Όλες οι ψηφοφορίες βρίσκονται στο subforum Versus.

Ψηφίστε και κερδίστε δωράκια
Μπείτε στο subforum Versus και ψηφίστε στα γκάλοπ την τελευταία ημέρα κάθε και για την πρώτη εβδομάδα του νέου. Το Game of the Month εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του GameWorld, ενώ οι Users του μήνα αποκτάτε δωράκια. Η γνώμη σας μετράει!Ευχαριστούμε για τις ψήφους σας και την καθημερινή σας στήριξη στο GameWorld.gr. Σας περιμένουμε για εκτενή συζήτηση για τους διαγωνισμούς στο παρακάτω forum topic.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

18 Mar 2022 00:02 #262306 by Nikos Georgopoulos
Users του μήνα: Μάρτιος 2022 - Τα δώρα του διαγωνισμού



Νέα συνεργασία με το DreamGame!Για τον μήνα Μάρτιο το GameWorld επιστρέφει στους μεγάλους διαγωνισμούς για τους Users του μήνα. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε συνεργασία με το DreamGame.com . Το DreamGame βάζει πολύ καλές προσφορές, ειδικά στα PC games, όπως θα είδατε άλλωστε και από τις επικές προσφορές αυτής της εβδομάδας που ανακοινώσαμε, έως και 75%Κάθε μήνα δίνουμε δώρο games στους Users του μήνα. Όσο κάνετε αγορές από το DreamGame.com , τόσο αυξάνετε και την αξία των games που θα έχετε κάθε μήνα.Κέρδισε ότι θέλειςΑπό αυτό το μήνα το DreamGame  σας κάνει δώρο τα παρακάτω games:Τι δίνουμε δώρο για τους Users του μήνα:1) Resident Evil: Village (PC) 2) Capcom Arcade Stadium 3) Το GameWorld δίνει το F1 2018 (Xbox One)4) Επίσης το DreamGame δίνει δώρο για το βίντεο Νέες κυκλοφορίες: Απρίλιος 2022 - Pokemon Legends: Arceus .Συνολική αξία δώρων: 160 ευρώ!Ποιοι επιλέγουν κατά σειρά τα δώρα:1)Ο user του μήνα2)Ο user reviewer του μήνα3)Ο blogger του μήναΚλήρωση για το βίντεο νέων κυκλοφοριών στο YouTubeΟ νικητής του βίντεο νέων κυκλοφοριών στο YouTube θα λάβει δώρο το Pokemon Legends: Arceus , προσφορά του DreamGame .Ο διαγωνισμός Game & Users of the month βραβεύει τα πιο ενεργά μέλη του GameWorld.gr κάθε μήνα και αναδεικνύει το παιχνίδι που ξεχώρισε.Πως κερδίζετε με την ενεργή συμμετοχή σαςΟι νικητές δεν προκύπτουν από κλήρωση, αλλά τους αποφασίζετε εσείς μέσα από ψηφοφορίες στο  Forum του GameWorld.gr .Καθημερινά στο GameWorld.gr γράφετε User reviews, άρθρα προσωπικής άποψης στα Blogs ή συμμετέχετε στο site με σχόλια στα άρθρα και στο Forum. Οι Top 3 users που θα διακριθούν δεν καθορίζονται από κλήρωση, αλλά αποκλειστικά από τις δικές σας ψήφους μέσω του subforum Versus.Ψηφίστε στο subforum Versus.Game of the monthΜεγάλη μάχη θα διεξαχθεί στα games του μήνα. Βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε τα reviews των τελευταίων ημερών, βάλτε κάτω όλα τα games κι επιλέξτε το αγαπημένο σας. Ποιο είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο game του μήνα;Η ψηφοφορία για το Game of the Month διεξάγεται στο subforum Versus.Υπόλοιπες ψηφοφορίες εκτός διαγωνισμών- Συντάκτης του μήνα: Ποιος έπαιξε δυνατά για τη φανέλα του GameWorld σε ειδήσεις και reviews; Ψηφίστε κι αποφασίστε.- Βίντεο του μήνα: Το βίντεο του μήνα που ξεχώρισε από το κανάλι του GameWorld.gr στο YouTube.- Το άρθρο του μήνα: Ψηφίστε το άρθρο που σας έκανε καλύτερη εντύπωση. Μπορεί να είναι άποψη στις μόνιμες στήλες, preview ή review.Όλες οι ψηφοφορίες βρίσκονται στο subforum Versus.Ψηφίστε και κερδίστε δωράκιαΜπείτε στο subforum Versus και ψηφίστε στα γκάλοπ την τελευταία ημέρα κάθε και για την πρώτη εβδομάδα του νέου. Το Game of the Month εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του GameWorld, ενώ οι Users του μήνα αποκτάτε δωράκια. Η γνώμη σας μετράει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Apr 2022 11:05 #262989 by Nikos Georgopoulos
Διαγωνισμός για 2 διπλές προσκλήσεις για το Sonic 2 στα Rio Premier Cinemas: Οι νικητές




Μπορούν να δουν όποια ταινία θέλουν.

Ο διαγωνισμός για δύο διπλές προσκλήσεις για τα Rio Premier Cinemas του Nicosia Mall στη Λευκωσία μόλις ολοκληρώθηκε.

Οι τυχεροί νικητές:
@kostaszav
@lucyavramidou

Οι νικητές θα πρέπει να μας στείλουν τα στοιχεία τους στο Instagram (@Gameworldgr), καθώς έχουμε ήδη επικοινωνήσει μαζί τους.

Θα μπορέσουν να δουν μαζί με ένα ακόμη άτομο όποια ταινία θέλουν και σε όποια ώρα παράστασης τους βολεύει.

Για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες ταινίες που κυκλοφορούν, ακολουθήστε τα Rio Premier Cinemas στο Facebook και το Instagram .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Apr 2022 09:34 #263088 by Nikos Georgopoulos
Διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών: Απρίλιος 2022: Ο νικητής




Κερδίζει το Pokemon Legends: Arceus.

Ο διαγωνισμός νέων κυκλοφοριών Απριλίου με δώρο το Pokemon Legends: Arceus για το Nintendo Switch προσφορά του DreamGame.com μόλις ολοκληρώθηκε.

Η τυχερή νικήτρια:
Semina k

Η νικήτρια θα πρέπει να στείλει email στο games [ατ] gameworld.gr για την παραλαβή του δώρου της.

Σας ευχαριστούμε για τις συμμετοχές σας και συγχαρητήρια στους νικητές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification