Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum. Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
supermario644ever replied the topic: Διαγωνισμός 12 χρόνια GameWorld: 2η εβδομάδα
Θέλω να κερδίσω το Horizon Zero Dawn (PS4).Το καλύτερο review που διάβασα για φέτος ήταν για το Crash Bandicoot N'sane Trilogy καθώς πρόκειται για έναν must play τίτλο.Καλή επιτυχία σε όλους!
koulisfe replied the topic: Διαγωνισμός 12 χρόνια GameWorld: 2η εβδομάδα
Αν και δεν καταφερα ποτε να κερδισω σε διαγωνισμο, ελπιζω να τα καταφερω, τουλαχιστον υπαρχουν συμετοχες πολλες σε ενα τετοιο διαγωνισμο μαμουθ, ελπιζω να κερδισω το horizon zero dawn (ps4)
paulgouv replied the topic: Διαγωνισμός 12 χρόνια GameWorld: 2η εβδομάδα
Χρόνια Πολλά GameWorld!!Για τη 2η εβδομάδα αν είμαι στους τυχερούς θα ήθελα ένα από τα 5 αντίτυπα του Horizon Zero Dawn (PS4) !!! Ευχαριστούμε και καλή τύχη σε όλους!!