Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Editorial: Γενική συζήτηση

26 May 2020 11:33 #234723 by Giorgos Tsolaridis
Μέχρι στιγμής πολλές εταιρείες αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάποια συνδρομητική υπηρεσία όπως για παράδειγμα η EA με το EA Access. Εσείς είστε υπέρ του συνδρομητικού gaming? Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το όλο θέμα στο παρακάτω επεισόδιο Editorial:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 May 2020 10:59 #234782 by Ηλιας
Εμενα το συνδρομιτικο μοντελο δεν μου αρεσει. Ο καθενας οπως βολευεται φυσικα, αλλα προτιμω τον κλασσικο τροπο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Jan 2021 14:02 #244429 by Giorgos Tsolaridis
Editorial 24: Αν είσαι βιαστής στα games είσαι και στην πραγματικότητα;
Το Judy Alvarez mod στο Cyberpunk 2077 βάζει...φωτιές.


Με αφορμή την συζητήση που έγινε στη Facebook page του GameWorld.gr σχετικά με το mod του Cyberpunk 2077 που επιτρέπει σε ανδρικό χαρακτήρα V να κάνει σεξ με την Judy Alvarez, το νέο μας βίντεο στο YouTube έχει να κάνει με τα σχόλιά σας.

Ένα μήνυμα ενός αναγνώστη υποστήριζε ότι το να χρησιμοποιήσει κάποιος το mod που επαναπρογραμματίζει την Judy και μας επιτρέπει να κάνουμε σεξ μαζί της σημαίνει ότι θα...έκανε το ίδιο και στην πραγματική ζωή σε κάποια ομοφυλόφιλη γυναίκα! Καιρός λοιπόν για το νέο Editorial.


Το τι κάνουμε στα games, ακόμα και μέσω mods και cheats, όπως το να πάρουμε υπό τον έλεγχό μας τανκς και ελικόπτερα στο Grand Theft Auto και να σκοτώσουμε εκατοντάδες κόσμο ή να χρησιμοποιήσουμε ένα mod για να γδύσουμε τα κορίτσια του Dead or Alive στην παραλία σημαίνει ότι όντως θα το κάναμε αυτό στην πραγματική μας ζωή ή μήπως...κάποιοι ακτιβιστές θέλουν να βλέπουν μόνο την δική τους πλευρά στα video games και τελικά "χαλιούνται" από την πλειοψηφία τους;

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Jan 2021 10:32 #244692 by Giorgos Tsolaridis
Editorial 25: Ένας 14χρονος σκότωσε τους γονείς του λόγω του Grand Theft Auto V;
Βίντεο με το ρεπορτάζ στα κατεχόμενα.


Πριν από μερικές ημέρες, ένας 14χρονος Τουρκοκύπριος σκότωσε τους γονείς του στον Λευκόνοικο της κατεχόμενης Αμμοχώστου και αυτοκτόνησε. Τα ελληνικά μέσα έγραψαν ότι "Έφταιγε το Grand Theft Auto που τον επηρέασε".

Στο GameWorld κάναμε ρεπορτάζ επικοινωνώντας με Τουρκοκύπριους αστυνομικούς και βρίσκοντας τα δελτία τύπου της Τουρκοκυπριακής αστυνομίας στα Τουρκικά μέσα και ανακαλύψαμε το αυτονόητο. Ο ισχυρισμός για το "Grand Theft Auto" προήλθε από έναν και μόνο δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε με...τους γείτονες της άτυχης οικογένειας! Ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο στην ομολογία του 18χρονου αδερφού του δολοφόνου και αυτόχειρα.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο του GameWorld:


Την είδηση ότι "έφταιγε ένα βιντεοπαιχνίδι" αναπαρήγαγε και ο ΑΝΤ1 Κύπρου στους τηλεοπτικούς δέκτες του:

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 10:50 #245807 by Giorgos Tsolaridis
Editorial 26: Επιθετική διαφορετικότητα
Πως επηρεάζει την gaming βιομηχανία;


Με αφορμή την Αμερικανική Ομοσπονδία Εργασίας, η οποία πρότεινε στην Activision να εφαρμόσει την διαφορετικότητα σε όλες της τις προσλήψεις (ωμή παρέμβαση) και η εταιρεία απάντησε ότι το κάνει "μόνο για υψηλόβαθμες θέσεις", αποφασίσαμε να αφιερώσουμε το νέο Editorial στο συγκεκριμένο θέμα.

Πως οι οργανισμοί και οι εταιρείες προσπαθούν να επιβάλουν την διαφορετικότητα στην gaming βιομηχανία; Τι κριτήρια έχουν όταν κάνουν προσλήψεις; Όλα αυτά και πολλά περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:


Βασισμένος στην μέχρι τώρα εμπειρία μου στη βιομηχανία των games οπου έχω δουλέψει κατά σειρά στις εταιρείες Zoo.gr, Aventurine (Darkfall), Artnroll και Betverse, έχω διαπιστώσει ότι στα 8 αυτά χρόνια δεν υπήρξε καμία διάκριση και κανένα ρατσιστικό ή σεξιστικό σχόλιο μεταξύ υπαλλήλων. Θεωρώ ότι οι game developers είναι πολύ έξυπνα και συνηδειοποιημένα άτομα, σε βαθμό που είναι αδιανόητη η αντιμετώπιση που έχουν από ορισμένες εταιρείες του εξωτερικού που προσλαμβάνουν όχι με κριτήρια ικανότητας και βιογραφικού, αλλά πρωτίστως με κριτήρια διαφορετικότητας.

Παρότι στηρίζουμε την ισότητα, η επιτιδευμένη διαφορετικότητα και ο ακτιβισμός, καταπατούν κάθε έννοια ισότητας. Όποιος έχει αντίρρηση ευχαρίστως να το συζητήσουμε στα σχόλια ή στο Forum.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Feb 2021 13:31 - 05 Feb 2021 13:32 #245818 by Frazzle
Replied by Frazzle on topic Μόνιμες στήλες
Χαίρομαι που το GameWorld πήρε την πρωτοβουλία πέρα απο reviews/unboxing κλπ να αναφέρει αλλά και να σχολιάσει την κατάσταση που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο χώρο της gaming βιομηχανίας. Είμαι υπερ της ισότητας εννοείται και κατά κάθε είδους ρατσισμού όμως όταν πρόκειται για μια θέση εργασίας, θα πρέπει το βασικό κριτήριο να είναι η φαντάσια, η εμπειρία, η προϋπηρεσία, οι σπουδές, το μεράκι και η όρεξη που έχει ο ενδιαφερόμενος για την συγκεκριμένη θέση και όχι αν ειναι straight, bi, λευκός ή μαύρος. Επίσης θα πρέπει να είναι στο χέρι του εργοδότη να προσλάβει αυτόν/αυτήν που θέλει και όχι να το επιβάλλει κάποιος άλλος εκτός της εταιρίας. Συνεχίστε έτσι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification