Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

03 Mar 2021 10:06 - 03 Mar 2021 10:07 #247184 by BigGreekGamer
Το GameWorld ξεπέρασε τα 3.000 reviews Αναμένεται και αναβάθμιση στον ομώνυμο τομέα.

 Στο GameWorld είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο  τομέας των reviews  μας φιλοξενεί πλέον πάνω από 3.000 games.Από το 2006 (ένα χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του site) όταν και εγκαινιάσαμε τον τομέα των reviews, μέχρι και σήμερα, δίνουμε πάντοτε βάση στο να καλύπτουμε όλα τα είδη των games, από κάθε είδους πλατφόρμα. Ξεκινήσαμε καλύπτοντας σημαντικά retro games από τις δεκαετίες του '70, του '80 και του '90, ενώ παράλληλα γράφαμε και τα σημαντικότερα νέα games.Στόχος του GameWorld μέσα στην επόμενη διετία είναι να έχει την μεγαλύτερη βάση από reviews ανάμεσα στα ευρωπαϊκά sites.

 Παράλληλα, ο  τομέας των reviews , έχει ένα μοναδικό στο είδος του εκτενές σύστημα αναζήτησης για να βρίσκετε πάντοτε παιχνίδι για να παίζετε, ανάλογα με το αγαπημένο σας είδος, την πλατφόρμα κτλ.Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα ολοκληρωθεί ένα upgrade στα Reviews του GameWorld, ώστε ο τομέας να είναι πιο εμφανίσιμος, ενώ θα υπάρξουν αναβαθμίσεις και σε άλλες εφαρμογές του site. Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε σε ξεχωριστό άρθρο.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 Mar 2021 01:50 #247317 by Manos
Το μεγάλο upgrade του GameWorld είναι σε εξέλιξη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τα εξής:
- Εγκατάσταση Captcha στην εγγραφή και περιορισμός των spam accounts.
- Επαναφορά όλων των λειτουργιών του site, όπως λεξικό (έγινε ήδη: Gamecore/Λεξικό), Downloads (θα γίνει σύντομα) κτλ.
- Αναβάθμιση του τομέα των Reviews και επίλυση όλων των θεμάτων.
- Αναβάθμιση του Forum: Έγινε ήδη και μένει να λύσουμε τα προβλήματα με τα attachments που κάνουν copy-paste το κείμενό σας, το γκάλοπ που δεν λειτουργεί και το copy-paste ειδήσεων που περιέχουν βίντεο (το link του βίντεο "κολλάει" στο κείμενο).
- Εγγραφή μέσω Facebook και Twitter: Αναμένεται να επανέλθει.
- Σωστή εμφάνιση των σχολίων στο κάτω μέρος, με avatars και links προς τις ειδήσεις.
- Αναβάθμιση όλου του software που χρησιμοποιεί το site και εκκαθάριση περιττού software: Έγινε ήδη.
- Το share στο Facebook επιτρέπεται και πάλι.

Συνολικά έχουν γίνει 12 upgrades και θα γίνουν άλλα 14.
Αύριο ο developer μας θα αναβαθμίσει τον τομέα των Reviews και θα επανασχεδιάσουμε πολλά πράγματα σε αυτόν. Αν κάτι δεν λειτουργεί τις πρώτες ημέρες μην εκπλαγείτε. Θα πιάσει πάλι δουλειά από Δευτέρα.

Η αναλυτική λίστα με όλα τα upgrades (τα κλασικά patch notes που ανεβάζουμε) υπολογίζουμε ότι θα γίνει μέσα στην άνοιξη.

Το GameWorld έχει να κάνει μεγάλο upgrade 4 χρόνια και πιστεύουμε ότι ήρθε ο καιρός.
Μετά το μεγάλο upgrade ίσως δούμε και κάποια πιθανή αλλαγή στην κεντρική σελίδα. Ωστόσο, από την στιγμή που κάτι μας βολεύει ως εμφάνιση, είμαι υπέρ του να παραμένει ως έχει και να γίνονται μόνο μικροαλλαγές εκεί που χρειάζονται. Όχι απλά να αλλάζουμε κάτι για να λέμε ότι το αλλάξαμε.

Stay tuned. Έρχονται ωραία πράγματα!

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Frazzle

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Mar 2021 09:36 - 31 Mar 2021 09:37 #248577 by BigGreekGamer
Ο τομέας των reviews του GameWorld αναβαθμίστηκε Εκτενέστερη αναζήτηση και καλύτερη παρουσίαση.
Σας ενημερώνουμε ότι στο GameWorld πραγματοποιήσαμε αναβάθμιση στον  τομέα των reviews .

Οι αναβαθμίσεις έχουν να κάνουν με τα εξής:
- Αναβάθμιση της  κεντρικής σελίδας των reviews , η οποία πλέον περιλαμβάνει και το όνομα/προφίλ συντάκτη μαζί με το  avatar  του, αλλά και τον υπότιτλο του review.
- Στην ίδια  κεντρική σελίδα των reviews  έχουμε αναβάθμιση της αναζήτησης! Πλέον, μπορείτε να αναζητήσετε ένα παιχνίδι βάζοντας όνομα review, εταιρείας ανάπτυξης, εκδότριας εταιρείας, είδος (π.χ. RPG, Action κτλ) ή το Format που θέλετε το παιχνίδι. Μπορείτε να κάνετε συνδυασμό αυτών των πεδίων.
Παραδείγματα:
Format: PS4, Είδος: RPG
Format: Xbox One, Είδος: FPS
Format: PC, Είδος: RPG, Ανάπτυξη: Bioware
κ.ο.κ.
- Η  σελίδα κάθε review  έχει αναβαθμιστεί και περιλαμβάνει πλέον:
Ξεκάθαρο τίτλο στο πάνω μέρος, όνομα συντάκτη, format και μενού που εμφανίζουν σωστά τις ειδήσεις.
- Υπάρχει επίσης  σύστημα εκτενής αναζήτησης ειδήσεων και reviews , όπου επιλέγετε κατηγορία είδησης, τίτλο, tags κτλ. Αν συμπληρώσετε άλλα πεδία τότε η αναζήτηση θα ψάξει μόνο εντός των reviews και όχι εντός των ειδήσεων. Οι ειδήσεις δεν έχουν μέσα τους τα επιμέρους πεδία.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2021 19:29 #248694 by Professor_Severus_Snape
Καλησπέρα. Θα ήθελα να πω ορισμένα πράγματα γιατί έχω κάνει πολύ μεγάλη υπομονή εδώ και πολλά χρόνια που είμαι μέλος του site, αλλά το θέμα επανέρχεται συνεχώς μέσα από αυτά που συμβαίνουν, κάθε φορά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, αλλά απολύτως ίδια λογική. Αμέτρητες φορές έχω κάνει τα στραβά μάτια. Τώρα όμως, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και κάποιος πρέπει να μιλήσει για την ασυδοσία ορισμένων.

Το θέμα μου είναι οι ψηφοφορίες για τους ενεργούς users κάθε μήνα, οι οποίοι υποτίθεται ότι επι-βραβεύονται κάθε φορά για τη συμμετοχή τους στις διάφορες κατηγορίες του site.

Ξεκινώ από αυτό που έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα ακριβώς και αφορά την κατηγορία των user blogs. Τον μήνα Φεβρουάριο δε γράφτηκε κανένα απολύτως blog στο site. Την 1η Μαρτίου αναρτήθηκαν δύο blogs, εκ των οποίων το ένα από moderator, τα οποία τελικά συμπεριλήφθηκαν στην ψηφοφορία Φεβρουαρίου, κάτι που είναι τουλάχιστον ασυνήθιστο, αν όχι ανεπίτρετο. Το πρώτο που αναρτήθηκε χρονικά ήταν για το Assassin's Creed Valhalla και το δεύτερο για το Ghost of Tsushima.

Από τα δύο αυτά blogs ψηφίστηκε εν τέλει αυτό που αναρτήθηκε τελευταίο χρονικά, δηλαδή για το Ghost of Tsushima. Χθες, αιφνιδιάστηκα βλέποντας ότι στη νέα ψηφοφορία, για τους users του μήνα Μαρτίου, στο διαγωνισμό για blog του μήνα έχουν συμπεριληφθεί και αυτά τα δύο κείμενα για δεύτερη συνεχόμενη φορά! Ακόμη περισσότερο, πριν από λίγη ώρα, το blog για το Ghost of Tsushima που κέρδισε για τον μήνα Φεβρουάριο, αφαιρέθηκε προσχηματικά από την ψηφοφορία, για να μείνει το άλλο, για το Valhalla, που είναι -με κάποιες ώρες διαφορά- παλιότερο από το πρώτο!

Ακόμη χειρότερα, κάποιοι moderators ή/και community supporters φρόντισαν με το που έληξε η ψηφοφορία του μήνα Φεβρουαρίου (στις 8 Μαρτίου), να αφαιρέσουν με edit post στο forum το blog για το Valhalla ώστε να μη φαίνεται(!), για να συμπεριληφθεί στην επόμενη ψηφοφορία! Άλλωστε ήδη από τις 2 Μαρτίου εγώ είχα αναρτήσει το πρώτο από τα τέσσερα blogs μου για αυτόν το μήνα, συνεπώς υπήρχε ήδη ανταγωνισμός (υποτίθεται).

Μέχρι πρότινος, moderators και μέλη του community support (παλιότερα ήταν άλλοι, πριν από εσάς) αλληλοψηφίζονταν στις διαδικασίες αυτές, κάτι που είναι αδιανόητο για μια ανοιχτή διαδικασία μεν, αλλά στην οποία όσοι είμαστε ενεργοί χρήστες γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ότι ασχολούνται απειροελάχιστοι για να ψηφίσουν, από τη στιγμή που δεν έχουν προσωπικό όφελος.

Στα παραπάνω δεν συνυπολογίζω την πράγματι ουδέτερη συμμετοχή ενός ή δύο απλών μελών κάθε φορά (και δε μιλώ για ουρανοκατέβατα μέλη που συνδέονται για να ψηφίσουν συγκεκριμένους και ξαναχάνονται μετά, όπως και συμβαίνει σποραδικά), η οποία όμως δεν είναι ικανή να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον, όμως, η ιστορία αυτή πέρασε στο επόμενο level. Γι’ αυτό και απερίφραστα σας λέω εσάς που εμπλέκεστε σ’ αυτή τη διαδικασία κάθε φορά, εσάς που διαμορφώνετε αποτελέσματα κατά το δοκούν, εσάς που πλέον βάζετε όποια blogs θέλετε σε όποιες ψηφοφορίες θέλετε, εσάς που κάνετε edit στις ψηφοφορίες ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή τους στοχεύοντας στην επόμενη, θα πρέπει να ντρέπεστε. Δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι και σίγουρα δεν είστε τόσο έξυπνοι. Είστε κουτοπόνηροι.

Το Gameworld, ειδικά από την καραντίνα και μετά, ανεβαίνει ξανά, κι αυτό το βλέπουμε όσοι συμμετέχουμε ενεργά εδώ και χρόνια και μπορούμε να αντιληφθούμε τις όποιες αναταράξεις στο site. Εσείς είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσετε λίγο ακόμα και μετά από κάποια χρόνια να πάτε παρακάτω. Άνθρωποι όμως όπως εγώ, εμπιστευόμαστε το Gameworld για την ενημέρωσή μας και παραμένουμε σταθεροί αναγνώστες και ενεργά μέλη εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είμαστε εδώ για να κερδίζουμε δώρα που εν πολλοίς καθορίζουμε εμείς πού θα καταλήξουν, δεν είμαστε εδώ για το χαβαλέ και την καφρίλα, αλλά γιατί το Gameworld καλύπτει εξαιρετικά την ενημέρωσή μας. Κι αυτός είναι ο μεγαλύτερος έπαινος που μπορεί να αποδώσει κάποιος σε ένα δημοσιογραφικό gaming site.

Τα δώρα αυτού του μήνα, που είναι ακριβότερα και σίγουρα πιο ποιοτικά από κάθε άλλη φορά (κάρτες Steam και PSN, Valheim, Skyrim Special Edition, Super Seducer 2), μαρτυρούν αυτήν την άνοδο κι αυτή τη δυναμική. Αν, λοιπόν, έχετε τόσο μεγάλη ανάγκη να τσιμπάτε αυτά τα δώρα κάθε μήνα σε ψηφοφορίες όπως αυτές, από εμένα χαλάλι σας. Προσωπικά μπορώ να πληρώσω και να αποκτήσω τα games που επιθυμώ, συνεπώς τα συγκεκριμένα δεν τα έχω ανάγκη.

Δε γράφω blogs προσχηματικά για να κερδίζω δώρα, αλλά γιατί αγαπώ πραγματικά το γράψιμο και τα games που παίζω. Αλλά όμως, δε γουστάρω να σύρομαι σε τέτοιου είδους διαδικασίες κάθε φορά, οι οποίες συμβαίνουν πολύ πριν εμφανιστείτε εσείς (υπάρχει σχετικό post μου το 2016, και τότε ήταν άλλοι στη θέση σας).

Για τους λόγους αυτούς, καταγγέλλω ως διάτρητη τη διαδικασία για το καλύτερο blog του μήνα Μαρτίου και ζητώ να εξαιρεθώ από αυτόν και όλους τους μελλοντικούς διαγωνισμούς για users του μήνα.

Υ.Γ.: Αύριο θα αναρτηθεί νέο blog μου, με σκέψεις γύρω από το τρίτο Broken Sword που ανέπτυξε η Revolution και κυκλοφόρησε το 2001.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Apr 2021 21:18 - 02 Apr 2021 01:19 #248696 by Manos
Καλησπέρα,

Σχετικά με την ψηφοφορία του Φεβρουαρίου, κανένας αναγνώστης δεν έγραψε κάτι για τον Φεβρουάριο. Αρα δεν γινόταν να μην πάρει το δώρο κανείς. Γι' αυτό και γράφτηκαν blog posts τελευταία στιγμή. Όλα τα δώρα πρέπει να δίνονται.

Επίσης για ότι έχει γίνει παλιότερα με τα blog posts, μόνο μία φορά θυμάμαι ότι πάλι σε μήνα όπου δεν γράφτηκε κάποιο blog post, ο Kingloi είχε ανεβάσει σε ψηφοφορία ένα ίδιο blog post του προηγούμενου μήνα και του είπαμε τότε να γράψει νέο. Δεν θυμάμαι να έχει γίνει καμία άλλη παρατυπία. Αν έχει γίνει στείλε μας εδώ τα links να την ελέγξουμε.

Σχετικά με την ψηφοφορία Μαρτίου έχεις δίκιο που διαμαρτύρεσαι γιατί δεν γίνεται από την μία να υπάρχει ένα blog post τεσσάρων παραγράφων και από την άλλη να έχεις γράψει 4 blog posts σεντόνια με ανάλυση. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι παρότι έχουμε ένα τόσο μεγάλο community, δυστυχώς στις ψηφοφορίες του μήνα ψηφίζουν απειροελάχιστα άτομα, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ικανοποιητικό δείγμα. Αν ψήφιζαν 100 άτομα, για αυτό το μήνα θεωρώ ότι από τα μέλη και μόνο θα έπαιρνες τον τίτλο του Blogger του μήνα και δεν θα χρειαζόταν να παρέμβω. Αλλά αν δεν ψηφίζουν έστω π.χ. 20 άτομα τότε είναι αδύνατο να βγει ένα αντικειμενικά σωστό αποτέλεσμα.

Επίσης την στιγμή που έγραψες το μήνυμα είχαν ψηφίσει μόλις δύο άτομα. Από αυτά τα δύο, ο Blood Prince δεν είναι στην ομάδα του Community Support. Ακόμα όμως και όσα μέλη είναι στην ομάδα του Community Support, δεν έχουν επιπλέον "προνόμια" από τους άλλους, αλλά τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι.

Από αυτό το μήνα, στο καλύτερο user review και στο καλύτερο user blog θα ψηφίζουν και οι συντάκτες. Ήδη όπως βλέπεις είσαι 1ος στην σχετική ψηφοφορία. Το δώρο θα δοθεί σε σένα και επειδή θα έχουμε περισσότερα άτομα σε αυτές τις δύο ψηφοφορίες κάθε μήνα, που αφορούν την άποψη ενός κειμένου, θεωρώ ότι σίγουρα τα δώρα θα δίνονται πιο αντικειμενικά.

File Attachment:
File Attachment:
File Attachment:


"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Professor_Severus_Snape

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification