Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Στηρίξτε το GameWorld

07 May 2008 22:54 #42150 by GTP Clan


Είστε σταθερός αναγνώστης του GameWorld?

Θα εκτιμούσαμε αν θα μπορούσατε να συνεισφέρετε στο έργο μας, με τους παρακάτω τρόπους:

1) Κάντε εγγραφή στο site . Από την στιγμή που είστε μέλος στο site τότε μην ξεχνάτε να συμμετέχετε διαρκώς με σχόλια στα άρθρα και τα reviews, αλλά και με μηνύματα στο Forum, το οποίο χρησιμοποιούμε για εκτενείς απόψεις, οι οποίες καλό είναι να διατηρούνται. Η συμμετοχή σας εντός του GameWorld.gr είναι μια επιβράβευση για την καθημερινή προσπάθειά μας.
2) Facebook Page : Κάντε like στη σελίδα του GameWorld στο Facebook στη διεύθυνση Facebook.com/GameWorldGR . Διαδώστε την σε φίλους σας.
3) YouTube Channel : Κάντε subscribe στο κανάλι μας στο YouTube ώστε να ενημερώνεστε στην κεντρική σελίδα του YouTube (μαζί με τα υπόλοιπα κανάλια όπου έχετε κάνει εγγραφή) για όλα τα νέα βίντεο που ανεβάζει η συντακτική ομάδα του GameWorld.
4) Alexa Sparky : Κατεβάστε το Alexa ώστε να στηρίξτε την επισκεψιμότητα του site. Όσοι χρήστες μπαίνετε έστω μια φορά την ημέρα θα βοηθήσετε το GameWorld.gr να ανέβει στην παγκόσμια λίστα των sites.
5) RSS Feeds : Κάντε κλικ στο "RSS Feeds" για να προσθέσετε ενα RSS Link στην Εργαλειοθήκη Σελιδοδεικτών του browser σας. Κάνοντας κλικ στο RSS Link θα μπορείτε να δείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή τις τελευταίες ειδήσεις του site μας.
6 Γίνετε συντάκτες : Αν έχετε πολυετή εμπειρία στα games και θέλετε να ενισχύσετε την συντακτική ομάδα του site τότε σας περιμένουμε στην παρέα μας. Το GameWorld προσφέρει εργασία από τον χώρο του σπιτιού σας, με βάση τα είδη των games και τα format της προτίμησής σας.
- Δείτε τους χορηγούς: Το GameWorld, όπως και κάθε άλλο site στο Internet, στηρίζεται στους χορηγούς του, οι οποίοι στις περισσότερες περιπτώσεις προέρχονται απ' τον χώρο των games. Θα εκτιμούσαμε λοιπόν αν κάνατε κλικ στα σχετικά banners που υπάρχουν στο site. Σίγουρα θα βρείτε σε αυτά κάτι που σας ενδιαφέρει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο info@gameworld.gr.

Ευχαριστούμε.
The topic has been locked.
Notification