Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword
×
Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Robot Cache

  • Lithras
  • Lithras's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Αρχισυντάκτης
  • Αρχισυντάκτης
  • Hope is the first step on the road to disappointment.
More
16 Jan 2018 19:13 #211488 by Lithras
Lithras created the topic: Robot Cache

O διευθύνων σύμβουλος της InXile Entertainment (The Bard’s Tale, Wasteland, Torment: Tides of Numenera κ.α.) Brian Fargo αποκάλυψε μια νέα πλατφόρμα ψηφιακής διανομής βασισμένη στην τεχνολογία blockchain.

Η νέα αυτή πλατφόρμα που ονομάζεται Robot Cache θα επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν games όπως γίνεται και με τις άλλες πλατφόρμες, αλλά επιπλέον θα τους επιτρέπει και την μεταπώλησή τους. Το Robot Cache θα έχει το δικό του cryptocurrency το οποίο θα ονομάζεται “iron”, το οποίο οι χρήστες θα μπορούν να αποκτήσουν μέσω mining ή από μεταπωλήσεις games και θα μπορούν να το ξοδέψουν για νέες αγορές στο Robot Cache, ή να το εξαργυρώσουν για χρήματα.

“Η αγορά ψηφιακής διανομής games κυριαρχείται από λίγες μόνο εταιρείες”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Robot Cache, Lee Jacobson. “To Robot Cache σκοπεύει να αλλάξει την βιομηχανία μέσω της πρώτης αποκεντρωμένης αγοράς video games η οποία θα ωφελεί και τους δημιουργούς και τους παίκτες. Όλα αυτά θα επιτευχθούν αξιοποιώντας περίτεχνα την ισχύ, την ευελιξία και την διαφάνεια της τεχνολογίας blockchain.”

Σύμφωνα με την Robot Cache, η τεχνολογία blockchain είναι αυτή που επιτρέπει την μεταπώληση games μιας και αυτή είναι η πιο ασφαλής γνωστή τεχνολογία η οποία μπορεί να εξασφαλίσει την μοναδικότητα κάθε αντιτύπου, κάτι το οποίο η εταιρεία πιστεύει πως θα συμβάλλει στην εμπιστοσύνη των διανομέων προς μια υπηρεσία η οποία θα επιτρέπει μεταπωλήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία πιστεύει πως το χαμηλότερο κόστος διανομής θα επιτρέπει μεγαλύτερο ποσοστό κερδών από μεταπωλήσεις το οποίο θα μοιράζονται οι χρήστες με αυτήν.

Επιπλέον, η Robot Cache υπόσχεται μεγάλα οφέλη για τις εταιρείες ανάπτυξης και διανομής games. Οι Steam και GOG θα παίρνουν ένα μερίδιο 30% από τα games τα οποία θα πουληθούν από τις πλατφόρμες τους, ενώ οι developers θα κρατούν το 95% των εσόδων από τις πωλήσεις νέων games στην πλατφόρμα του Robot Cache, ενώ επίσης θα παίρνουν και ποσοστό 70% από τα έσοδα των μεταπωλήσεων. Το 25% κάθε μεταπώλησης θα το παίρνει ως iron ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του game. Σύμφωνα με τον Fargo, αυτή η τακτική θα επιφέρει μια ροή εσόδων στους developers τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξη νέων games.

Το Robot Cache έχει προγραμματιστεί για εκκίνηση μέσα στο δεύτερο μισό του 2018 και υπόσχεται να είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα, η οποία σύμφωνα με την εταιρεία αναμένεται να παρέχει τα νεότερα και τα σπουδαιότερα games άμεσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.555 seconds
Notification