Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Blade & Soul UE4 - 8/Σεπτεμβρίου

31 Aug 2021 21:16 - 03 Sep 2021 20:26 #255079 by Χάρης
[justify]Όχι δεν διαβάσατε λάθος ο τίτλος είναι σωστός,

η NC Soft μετά από ένα επαναλαμβανόμενο και συνεχή βομβαρδισμό παραπόνων από των παικτών του MMORPG Blade & Soul αποφάσισε να τους κάνει την "τιμή" και να αλλάξει το engine του παιχνιδιού με την UE4. Το Blade & Soul αυτήν την στιγμή σύμφωνα με το MMO Population βρίσκετε στην 23η θέση στη κατάταξη των MMO με τον συνολικό αριθμό των παικτών να φτάνει του 24.745 χρήστες.

Αν και οι χρήστες στη Κορέα όπου και πρωτοβγήκε το παιχνίδι παραμένουν σχεδόν οι ίδιοι με μικρά σκαμπανεβάσματα, οι χρήστες στην Ευρώπη αλλά και στην Αμερική από τότε που το παιχνίδι "έφτασε" συνεχώς μειώνονται μιας και το Blade & Soul μετά από το τόσο καινούργιο περιεχόμενο που έχει προσθέσει από τότε που έκανε release έχει καταλήξει με πολύ κακό optimisation και πάρα πολλά bugs, κάνοντάς το σχεδόν unplayable με τα drops των fps χαλώντας έτσι την συνολική εμπειρία του game.

Και εκεί που οι κακόμοιροι Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι παίκτες δεν έβλεπαν στον ήλιο μοίρα και εγκατέλειπαν σιγά σιγά το πλοίο ξεκίνησαν να βλέπουν μία ακτίδα φωτός στην καταιγίδα η NC Soft αποφάσισε να εισακούσει στις προσευχές του comunity της και ανακοίνωσε πως θα "φέρουν" στο Blade & Soul την UE4 στης 8 Σεπτεμβρίου.

Με των ερχομό της UE4 η NC Soft υπόσχεται καλύτερο optimisation, καλύτερο και πιο αποδοτικό combat UI καθώς και καλύτερη ασφάλεια για τα 3rd party programs, μιας και εάν όχι όλοι ένα μεγάλο μέρος του comunity του Blade & Soul στην Ευρώπη και Αμερική χρησιμοποιούν ένα 3rd party program ώστε να έχουν καλύτερο game play experiemce. Μαζί με την οπτική αναβάθμιση του παιχνιδιού η NC Soft ανακοίνωσε και τα specs τα οποία θα χρειαστεί μετά από το update. 
   

Αλλά το comunity του Blade & Soul δεν είναι τόσο αισιόδοξο όσο νομίζετε αντιθέτως έχουν χωριστεί σε δύο "στρατόπεδα" το ένα πιστεύει πως το παιχνίδι θα κερδίσει επιτέλους την αναγνώριση που του αξίζει, ενώ το άλλο υποστηρίζει πως αυτή η κίνηση είναι και "η σταγόνα η οποία θα ξεχειλίσει το ποτήρι" και θα "σκοτώσει" το Blade & Soul.

Το Pre-Download για το BNS στο UE4 ξεκινάει 1/Σεπτεμβρίου/2021
  [/justify]
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification