Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Steam: Γενική Συζήτηση/Απορίες

19 Sep 2021 19:06 #255620 by Kadaz
Πολύ καλό και βοηθητικό θα έλεγα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

21 Sep 2021 15:24 #255642 by Kostas Dalaklidis
Η Valve ετοιμάζει τεχνολογία που θα σας επιτρέπει να παίζετε games καθώς κατεβαίνουν

Η Valve φαίνεται ότι ετοιμάζει μερικές πολύ συναρπαστικές ενημερώσεις για το Steam. Πιο συγκεκριμένα ετοιμάζεται μία τεχνολογία που θα μπορούσε, μεταξύ άλλων, να επιτρέψει στους χρήστες να παίζουν games κατά τη λήψη, κάτι παρόμοιο με αυτό που γίνεται, σε ορισμένες  περιπτώσεις, στις κονσόλες.

Εν ολίγοις, αυτό είναι ένα σύστημα που θα επιτρέπει στο Steam να παρακολουθεί τις λειτουργίες ανάγνωσης που εκτελούνται από το αρχείο .exe ενός παιχνιδιού, προκειμένου να σχεδιάσει έναν “χάρτη” για το τι και πόσο συχνά υπάρχει πρόσβαση στα δεδομένα. Στη συνέχεια, η Valve θα χρησιμοποιεί αυτήν την τηλεμετρία για να δώσει προτεραιότητα, για παράδειγμα, σε ορισμένα αρχεία κατά τη διαδικασία λήψης, για να επιτρέψει στους παίκτες να ξεκινήσουν να παίζουν νωρίς, χωρίς να χρειάζεται να περιμένουν να ολοκληρωθεί το download.

Η ίδια τεχνολογία θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει το Steam να απαλλαγεί από “άχρηστα” αρχεία χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα του παιχνιδιού, σε περιπτώσεις όπου πρέπει να ελευθερώσετε λίγο χώρο. Η Valve εξήγησε ότι αυτό θα μπορούσε ακόμη και να βοηθήσει στην προ-ανάκτηση συγκεκριμένων αρχείων για να μειωθεί η καθυστέρηση κατά τη φόρτωση. Φυσικά, αυτό το σύστημα δεν είναι εντελώς καινοτόμο. Το να παίζετε games καθώς τα κατεβάζετε ήταν ένα από τα σημεία πώλησης των PS4 και Xbox One και η ίδια τεχνολογία χρησιμοποιείται σήμερα και από το PS5 και το Xbox Series X/S.

Στην πραγματικότητα, η ίδια η Valve δοκίμασε μια έκδοση αυτού του συστήματος το 2015 κατά την κυκλοφορία του Mortal Kombat 10, ρυθμίζοντας το παιχνίδι για λήψη σε μικρότερα κομμάτια. Τελικά όμως κατέληξε να κάνει πίσω, γιατί προκλήθηκε μια σειρά προβλημάτων. Πράγματι όμως, ακόμη και η ιδέα της δημιουργίας ανεξάρτητων αρχείων για τη μείωση των δεδομένων ενός παιχνιδιού είναι μια λειτουργία που χρησιμοποιείται τακτικά από το Call of Duty, επιτρέποντας στους παίκτες να κατεβάζουν ή να αφαιρούν επιλεκτικά ορισμένα στοιχεία, διατηρώντας αυτά θέλουν να παίξουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

22 Sep 2021 21:13 #255714 by Moose
Η Valve θα προσφέρει “εκατοντάδες” demos

Το πρώτο Steam Next Fest πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο και παρουσιάστηκαν περίπου 700 demos, ανάμεσα στα οποία υπήρχαν και αρκετά “διαμαντάκια”. Λίγο αργότερα, η Valve ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί ακόμα ένα Steam Next Fest από 1 έως 8 Οκτωβρίου.
Το Steam Next Fest, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, θα έχει να κάνει με όλα όσα θα δούμε στο μέλλον στο Steam. Αυτό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια του event είναι ότι πολλά demos γίνονται διαθέσιμα για να δοκιμαστούν από τους παίκτες. Το event απέκτησε πλέον και το δικό του τρέιλερ.

Το event δεν έχει ακόμη πρόγραμμα, αλλά θα περιλαμβάνει livestreams των developer και συνεντεύξεις για games που βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένος αριθμός των games που θα προβληθούν, εκτός από το "εκατοντάδες", αν και μάλλον θα είναι περισσότερα από όσα μπορείτε λογικά να παίξετε σε μια εβδομάδα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να μειώνει το Next Fest, καθώς για χρόνια οι μικρότεροι developers είχαν προβλήματα με την προβολή των games τους μπροστά σε κόσμο και σε events.

Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στο Steam Next Fest .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

29 Sep 2021 21:52 #255869 by Moose
Το Steam θα επιτρέπει τελικά την πρόσβαση σε παλιότερα builds των games

Η Valve δήλωσε στο PC Gamer ότι τελικά το Steam θα επιτρέπει την πρόσβαση σε παλιότερες εκδόσεις των games.
Η Valve είπε συγκεκριμένα: "Αυτό που δουλεύουμε είναι μια προσέγγιση για τον χειρισμό υποθέσεων που αφορούν άγνωστο περιεχόμενο και βοηθά τους developers μας να καταργήσουν εύκολα τα builds που πρέπει να καταργηθούν, όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις που αφορούν copyright. Θα πούμε περισσότερα όταν το update μας κυκλοφορήσει."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

26 Oct 2021 11:41 - 26 Oct 2021 11:41 #256748 by Sigg
H Valve αποκάλυψε τις ημερομηνίες των Steam Sales μέχρι το τέλος του 2021.

 

Οι ημερομηνίες των Steam Sales τείνουν να διαρρέουν εβδομάδες και μήνες πριν από την έναρξή των εκπτώσεων, αλλά αυτή τη φορά η Valve τις αποκάλυψε στο site  Steamworks . Oι ημερομηνίες προορίζονται ως οδηγός για τους εκδότες και τους developers, αλλά μπορείτε να έχετε πρόσβαση και εσείς. Το Steamworks επιβεβαιώνει τις ημερομηνίες για το Steam Autumn Sale και το Steam Winter Sale, και τα δύο είναι αρκετά προφανή. Οι εκπτώσεις θα πραγματοποιηθούν:
 Steam  Autumn Sale - 24 - 30 Νοεμβρίου 2021
Steam Winter Sale - 22 Δεκεμβρίου 2021 - 5 Ιανουαρίου 2022

 Αυτές είναι μόνο οι ημερομηνίες για τις μεγάλες εκπτώσεις της Valve: Οι μεμονωμένες πωλήσεις εκδοτών είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν μεταξύ αυτών, και η επιβεβαιωμένη προηγουμένως Steam Halloween Sale ξεκινά στις 28 Οκτωβρίου. Οι συνήθεις εκπτώσεις Midweek Madness θα συνεχίσουν να γίνονται επίσης, οπότε με άλλα λόγια, δεν υπάρχει ποτέ καλή στιγμή για να πληρώσετε τη συνήθη τιμή που ζητάτε για ένα τίτλο.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification