Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Square Enix: Γενική Συζήτηση

08 Jun 2020 23:22 #235277 by Giorgos Tsolaridis
Νέο AAA Action από την Square Enix και τον gameplay designer του Dragon's Dogma
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο τίτλος.


Η Square Enix αναπτύσσει ένα νέο game σε συνεργασία με τον gameplay lead του Dragon’s Dogma, Ryota Suzuki.

Η Square Enix προσλαμβάνει εργαζομένους για να αναπτύξουν ένα νέο Action σε συνεργασία με τον Ryota Suzuki. Ο Suzuki έχει εργαστεί ως designer στο Devil May Cry 5 και ως προγραμματιστής στο Monster Hunter: World και Iceborn. Σύμφωνα με την αγγελία, η εταιρία αναζητά “δημιουργούς που έχουν εμπειρία στην Action σκηνή και στον σχεδιασμό combat, για την ανάπτυξη ενός AAA τίτλου”.

Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος, η αγγελία ανέφερε ότι η ομάδα ανάπτυξης θέλει να δημιουργήσει ένα ενδιαφέρον game που δεν θα περιορίζεται από την υπάρχουσα νόρμα των RPG.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Jun 2020 20:16 #236007 by Giorgos Tsolaridis
Η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες
Τα πρώτα θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι.


Σύμφωνα με το Gematsu, η Square Enix θα ανακοινώσει πολλά games τους επόμενους μήνες, από τον Ιούλιο μέχρι τον Αύγουστο.

Η είδηση αυτή αποκαλύφθηκε σε ένα meeting των μετόχων της εταιρείας, όταν έπεσε η ερώτηση του πως η Ιαπωνική εταιρεία θα ανακοινώσει τα νέα games της, αφού δεν θα διοργανώσει κάποια E3 press conference, καθώς η έκθεση ακυρώθηκε λόγω του κορωνοϊού Covid-19. Η Square Enix απάντησε ότι θα ανακοινώσει τα νέα games της, το καθένα ξεχωριστά και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ορισμένα από τα νέα games θα ανακοινωθούν το διάστημα Ιουλίου - Αυγούστου. Θυμίζουμε ότι η Square Enix ανακοίνωσε στο event αποκάλυψης του PS5 από την Sony το Project Athia, ένα νέο Action-Adventure αποκλειστικά για το PS5.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

01 Jul 2020 13:13 #236138 by Giorgos Tsolaridis
Η Square Enix θέλει να επενδύσει σε συνδρομητικές υπηρεσίες και στα eSports
Αναζητά Brand Manager μέσω αγγελίας.


Σύμφωνα με μια νέα αγγελία εργασίας, η Square Enix μπορεί να επενδύσει στο συνδρομητικό gaming και στα eSports.

Η αγγελία αυτή ζητάει Brand Manager για τα γραφεία της Square Enix στο Λονδίνο. Ο Brand Manager θα πρέπει να αναλάβει καθήκοντα ενός νέου τμήματος "Games as a Service" και να έχει "προϋπηρεσία τόσο στον συγκεκριμένο τομέα (σ.σ. δηλαδή των συνδρομητικών υπηρεσιών), όσο και στα eSports, έχοντας δουλέψει σε τμήματα development, marketing και επικοινωνίας, ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει στρατηγικές απόκτησης νέων χρηστών, διατήρησης των χρηστών αυτών στην πλατφόρμα, αλλά και στρατηγικές δημιουργίας καμπάνιας για monetization", όπως αναφέρει η αγγελία χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το κομμάτι των eSports, ο υποψήφιος θα πρέπει "Να δημιουργήσει την καλύτερη πρακτική σχεδιασμού για την προρώθηση των φιλοδοξιών που έχει η εταιρεία για τα eSports για τα games της και να προσεγγίσει το community ώστε να προσελκύσει eSports gamers κάθε είδους κι έτσι να αναπτύξει το συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας. Τέλος, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει ενεργή συμμετοχή σε επιτυχίες στον τομέα των eSports και βαθιά κατανόηση αυτού του τομέα στο games industry".

Επιπλέον, η Square Enix δημοσίευσε μια αγγελία εργασίας πριν από τρεις εβδομάδες, ζητώντας έναν Senior GaaS Manager. Η αγγελία αυτή συνδέεται με ένα παιχνίδι που διεξάγεται στην Άγρια Δύση.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

31 Jul 2020 17:44 #237126 by Giorgos Tsolaridis
Νέο Action-Adventure από την εταιρία ανάπτυξης του Bulletstorm
Για τις next-gen κονσόλες.


Η People Can Fly, η εταιρία ανάπτυξης του Bulletstorm και του επερχόμενου Outriders, ανακοίνωσε ένα καινούργιο AAA project.

Το όνομα του καινούργιου παιχνιδιού δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο ξέρουμε ότι θα εστιάσει στα PC, next-gen κονσόλες και streaming (Stadia). Η περιγραφή του είναι ένα “φιλόδοξο, ριζοσπαστικό Action-Adventure το οποίο παίρνει την σχεδόν 20ετία εμπειρίας της People Can Fly και ανοίγει νέους δρόμους.”

Μοιάζει περισσότερο με αγγελία για πρόσληψη προσωπικού, παρά για επίσημη ανακοίνωση. Ακόμα, η People Can Fly άνοιξε ένα καινούργιο studio στο Montreal. Το καινούργιο studio θα συνεργαστεί με τα τρία αρχικά studio της εταιρίας πάνω στην ανάπτυξη του καινούργιου project.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

17 Feb 2021 14:25 - 17 Feb 2021 14:25 #246416 by Giorgos Tsolaridis
Square Enix: "Μην μας στείλετε σοκολάτες του Αγίου Βαλεντίνου, λόγω του Covid-19"
Η Ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης θέλει να αποφύγει την διασπορά του κορωνοϊού.Οι υποστηρικτές της Square Enix, συνηθίζουν κάθε χρόνο να στέλνουν σοκολατάκια στην εταιρεία, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Κάποια από τα σοκολατάκια προορίζονται για το προσωπικό και τους δημιουργούς, ενώ άλλα στέλνονται προς τιμήν χαρακτήρων από τα video games της Square Enix. Πρόκειται για έναν τρόπο έκφρασης της ευγνωμοσύνης από το κοινό προς την εταιρεία, όμως φέτος, η Square Enix ζήτησε δημόσια από τους υποστηρικτές της να αποφύγουν την αποστολή των καθιερωμένων γλυκισμάτων.

Σύμφωνα με το Jiji , η Square Enix, ανήρτησε μία σημείωση στο επίσημο site της, αναφέροντας ότι σε αυτή την περίοδο εκτάκτου ανάγκης για την Ιαπωνία και εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα ήταν προτιμότερο οι παίκτες να μην στείλουν σοκολατάκια, για την αποφυγή περεταίρω διασποράς του ιού.Η συγκεκριμένη παράδοση δεν υπάρχει μόνο στην Square Enix καθώς εταιρείες ανάπτυξης, εταιρείες anime μέχρι και εκδότες των manga λαμβάνουν επίσης γλυκίσματα την ημέρα των ερωτευμένων.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 18:47 - 02 Mar 2021 18:47 #247152 by Giorgos Tsolaridis
Ιάπωνες στέλνουν θανατικές απειλές στη Square Enix επειδή χάνουν σε παιχνίδια της
Νέο περιστατικό όπου άνδρας έστειλε 37 θανατικές απειλές.
 Ένας κάτοικος του Saitama της Ιαπωνίας συνελήφθη επειδή έστελνε θανατικές απειλές στην Square Enix.
Ο ύποπτος ονομάζεται Toshiyuki Kan και έστειλε 37 θανατικές απειλές στην εταιρία ανάπτυξης τον προηγούμενο Νοέμβριο. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε η Square Enix να λαμβάνει θανατικές απειλές. Την άνοιξη του 2019, ένας 25-χρονος άνδρας συνελήφθη γιατί είχε στείλει email στην εταιρία ανάπτυξης πως θα τους σκότωνε. Δήλωσε ότι: “Έχω ξοδέψει πάνω από 200.000 yen (1.784 δολάρια) στο παιχνίδι σας και δεν κέρδισα το (in-game) item που ήθελα, έτσι έστειλα ένα email για εκδίκηση.”
Σύμφωνα με  αναφορές , ο Kan έστειλε τις απειλές στην ιστοσελίδα Dragon Quest of the Stars, αρχικά γράφοντας: “τι πρέπει να κάνω για να κερδίσω;”, ενώ στη συνέχεια ο τόνος του έγινε πιο επιθετικός και έγραφε: “σίγουρα θα σκοτώσω όποιον έφτιαξε αυτή την απατεωνιά.”

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

02 Mar 2021 22:11 #247168 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Ελπίζω να μην γίνει τίποτα και τους πειράξουν τώρα που η Square Enix είναι στα καλύτερα της..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Mar 2021 11:12 - 03 Mar 2021 11:12 #247201 by Giorgos Tsolaridis
H Forever Entertainment θα κυκλοφορήσει remakes από games της Square Enix
Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν μελλοντικά.Η Forever Entertainment έκλεισε συμφωνία για την ανάπτυξη και κυκλοφορία πολλαπλών remakes από video games της Square Enix Japan.
H Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε  την συνεργασία ενώ οι τίτλοι των remakes δεν αποκαλύφθηκαν στο κοινό. Θα αποκαλυφθούν στο μέλλον με το λανσάρισμα παγκόσμιας καμπάνιας προώθησης.

Τα remakes θα συμπεριλαμβάνουν νέα γραφική απεικόνιση, διατηρώντας το gameplay και το σενάριο των originals. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας θα ανακοινωθούν επίσης ξεχωριστά σε μελλοντικό χρόνο.Η Forever Entertainment θα λάβει το 50% των πωλήσεων για κάθε αντίτυπο ανεξαρτήτως πλατφόρμας. Η Forever Entertainment είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως το Panzer Dragoon: Remake για PC, PS4, Xbox One και Switch ενώ θα κυκλοφορήσει το Panzer Dragoon II Zwei: Remake μέσα στο 2021. Έχει ανακοινώσει επίσης ότι εργάζεται επάνω στα remakes των The House of the Dead και The House of the Dead 2.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

19 Apr 2021 11:44 #249629 by Giorgos Tsolaridis
Η Square Enix διέψευσε τις φήμες που την ήθελαν να αναζητά αγοραστή Η Ιαπωνική εταιρεία δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για εξαγορά και δεν έχει λάβει κάποια προσφορά.

 Η Square Enix πήρε θέση σχετικά με τις φήμες που την θέλουν να ψάχνει αγοραστή.

 Σήμερα το πρωί, μία  αναφορά του Bloomberg Japan  αποκάλυψε ότι μία σειρά από αγοραστές έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να εξαγοράσουν την Square Enix. Η αναφορά επικαλείται ανώνυμες πηγές, οι οποίες δεν γνώριζαν εάν οι αγοραστές ενδιαφέρονταν για το gaming κομμάτι της Square Enix ή αν ενδιαφέρονταν για ολόκληρη την εταιρεία.

 Σε μία ασυνήθιστη κίνηση, η Square Enix πήρε θέση σχετικά με τις φήμες, καταρρίπτοντάς τες και διαψεύδοντας το άρθρο του Bloomberg Japan. Η Square Enix δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει και δεν έχει λάβει οποιαδήποτε προσφορά εξαγοράς: "Το Bloomberg ανέφερε σήμερα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από διάφορους αγοραστές για να εξαγοράσουν την Square Enix. Παρόλα αυτά η αναφορά δεν βασίζεται σε κάποια ανακοίνωση της Square Enix Holdings Co., LTD. Δεν σκεφτόμαστε την πώληση της εταιρείας ή κάποιου μέρους των επιχειρήσεών της, ούτε και έχουμε λάβει κάποια προσφορά εξαγοράς από κάποια άλλη εταιρεία η οποία ενδιαφέρεται να αγοράσει την εταιρεία ή μέρος της."

 Η Square Enix εργάζεται σε μία σειρά από πολυαναμενόμενα games όπως τα Final Fantasy 7  Remake  Intergrade, Final Fantasy 16 και το Forspoken.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Jun 2021 09:42 #252162 by Giorgos Tsolaridis
Ο δημιουργός του Sonic έφυγε από την Square Enix Παραιτήθηκε και σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί.

 Ο Yuji Naka, δημιουργός του Sonic, ο οποίος ωστόσο εργαζόταν στη Square  Enix, παραιτήθηκε από την Ιαπωνική εταιρεία, καθώς σκέφτεται να συνταξιοδοτηθεί.

 Ο Ιάπωνας game designer είχε αναλάβει το Balan Wonderworld ως director. Πούλησε λιγότερα από 2.100 αντίτυπα στην Ιαπωνία τον Μάρτιο και δεν κατάφερε να μπει στο Top 40 των games της Αγγλίας.

 Ο Naka είχε φύγει από την Sega το 2021, διότι είχε κουραστεί να φτιάχνει διαρκώς Sonic games. Τώρα όπως όλα δείχνουν θέλει να αποσυρθεί και από την Square Enix. Ο ίδιος δήλωσε: "Δεν μπορώ  να μιλήσω για τον λόγο τώρα, αλλά θα μιλήσω όταν έρθει η ώρα. Όσο για το μέλλον, είμαι 55 χρονών, οπότε μπορεί να αποσυρθώ". 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification