Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Keyword

Epic Games: Γενική συζήτηση

01 Feb 2021 18:14 #245493 by Giorgos Tsolaridis
Το Epic Games Store έφτασε 160 εκατομμύρια χρήστες και είχε πέρυσι 750 εκατομμύρια downloads
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.


Η Epic Games ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, στις 28 Ιανουαρίου συνολικά ποσά και αριθμούς downloads που έγιναν στο Epic Games Store μέσα στο 2020.

Πρώτη πληροφορία είναι ότι μέσα στο 2020, 160 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν τουλάχιστον μία αγορά από το Epic Games Store ξοδεύοντας συνολικά περισσότερα από 700 εκατομμύρια δολάρια, νούμερο αρκετά μεγαλύτερο από τους 108 εκατομμύρια του 2019. Μέσα στο 2020 το Epic Games Store έδωσε δωρεάν συνολικά 103 τίτλους τους οποίους ο κόσμος κατέβασε συνολικά 750 εκατομμύρια φορές.

Κλείνοντας η Epic Games δήλωσε ότι θέλει να κάνει ακόμα πιο εύκολη την πρόσβαση των εταιρειών ανάπτυξης στο Store καθώς και διάφορες βελτιώσεις στα wishlists και τα achievements και γίνει συνολικά πιο φιλικό προς την κοινότητα.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

03 Feb 2021 13:12 #245612 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games είναι η πιο δημοφιλής εταιρεία στον κόσμο
Σύμφωνα με Βρετανική έρευνα.


Σύμφωνα έρευνα της BusinessFinancing, η Epic Games είναι "το πιο αναγνωρίσιμο gaming brand στον κόσμο".

Η Epic Games βγήκε πρώτη σε 141 από τις 190 χώρες στις οποίες διεξήχθη η έρευνα και ο κυριότερος λόγος ήταν φυσικά το Fortnite, το οποίο το 2020 έφτασε τα 15,3 εκατομμύρια ταυτόχρονους παίκτες.

Οι υπόλοιπες εταιρείες που βρίσκονται μέσα στο Top 5 είναι η Nintendo, η Activision και παραδόξως η Atari και η Gameloft, η τελευταία λόγω των mobile games. Θα περιμέναμε στη θέση τους μία εκ των Sony, Microsoft, Rockster, EA ή Ubisoft.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

08 Feb 2021 22:10 #245944 by Γιάννης Παπαργυρίου
Epic Games Store Spring Showcase
Θα περιλαμβάνει νέες ανακοινώσεις και gameplay videos.


H Epic Games ανακοίνωσε ότι το Epic Games Store Spring Showcase θα ξεκινήσει την Πέμπτη και στα πλαίσιά του θα γίνουν ορισμένες νέες ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, το Epic Games Store Spring Showcase θα κάνει πρεμιέρα στο Twitch την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου και 21:00 ώρα Ελλάδος. Αν και δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ως προς το τι μπορεί κανείς να περιμένει από το εν λόγω event, η Epic ανέφερε ότι σκοπεύει να προβεί σε ορισμένες ανακοινώσεις στα πλαίσιά του.

“Ελάτε μαζί μας καθώς ρίχνουμε μια ματιά σε μερικά από τα games που θα λανσαριστούν φέτος στο Epic Games Store. Έχουμε επιμεληθεί μιας συλλογής από νέες ανακοινώσεις, gameplay και extended looks που θα παρουσιάσουν οι developers οι οποίοι αναπτύσσουν τα games που όλοι αγαπάμε” αναφέρει η εταιρεία.

Με δεδομένη την πρόσφατη ανακοίνωση της Epic Games ότι μέσα σε 2 χρόνια θα βγουν πιο πολλά exclusives από όσα βγήκαν μέχρι σήμερα, αναμένεται οι ανακοινώσεις της στα πλαίσια του event να αφορούν επερχόμενα exclusives του ψηφιακού καταστήματός της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

09 Feb 2021 16:33 #246006 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games μιλάει με επενδυτές σκεπτόμενη IPO (Αρχική δημόσια προσφορά)
Προς το παρόν "Δεν είναι στα πλάνα της αλλά δεν το αποκλείει κιόλας".


Η Epic Games φημολογείται ότι εξετάζει μία αρχική δημόσια προσφορά ώστε να προσελκύσει επενδυτές που θα αγοράσουν τις μετοχές της κι έτσι θα αυξήσει το κεφάλαιό της.

Σε απάντηση ως προς τις παραπάνω φήμες, η Epic Games δήλωσε: "Επίσημα, δεν έχουμε σχέδια για IPO (Αρχική δημόσια προσφορά μετοχών), αλλά δεν το αποκλείουμε κιόλας". Μία αρχική δημόσια προσφορά μετοχών, σημαίνει τις περισσότερες φορές και εισαγωγή της εταιρείας στο χρηματιστήριο.

Προς το παρόν, η εταιρεία του Epic Games Store, της Unreal Engine και του Fortnite, συνεχίζει να προσλαμβάνει κόσμο για να την βοηθήσει σχετικά με τις σχέσεις της με επενδυτές, καθώς "επιβλέπει διαρκώς την αγορά και εξετάζει τις επιλογές της" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. "Είναι συχνό φαινόμενο για εταιρείες μεγέθους σαν το δικό μας να επεκτείνονται και να εμφαθύνουν τις σχέσεις τους με υπάρχοντες επενδυτές, αλλά και να χτίζουν νέες σχέσεις. Προς το παρόν εξετάζουμε στο να επενδύσουμε στην επιχείρησή μας και να δώσουμε αξία σε όσους επενδύουν για εμάς".

Η Epic Games έχει το τελευταίο χρονικό διάστημα επαφές με μεγάλους επενδυτές, όπως για παράδειγμα η Disney, αλλά και με μεγάλα επενδυτικά γραφεία, όπως οι Vulcan Capital, KKR και Endeavor. Θυμίζουμε ότι η Tencent έχει μέρος των μετοχών της Epic Games.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

13 Feb 2021 00:58 #246210 by Giorgos Tsolaridis
Μήνυση της Epic Games σε έφηβο cheater Η υπόθεση διευθετήθηκε τρία χρόνια μετά.

Η υπόθεση με τον τότε 14χρονο cheaters ολοκληρώθηκε μετά από χρόνια δικαστικών διαμαχών. 
 
Το δικαστήριο δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τέλος της υπόθεσης όμως δήλωσε ότι η Epic Games και ο δικαστικός κηδεμόνας του Caleb Rogers απέσυραν όλες τις κατηγορίες και το δικαστήριο το ενέκρινε.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

27 Feb 2021 01:34 - 27 Feb 2021 01:36 #246884 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games θα δώσει δωρεάν V-Bucks, Credits και χρήματα σε όσους είχαν αγοράσει loot boxes με τυχαία αντικείμενα...
Οι αποζημιώσεις αφορούν παίκτες των Fortnite και Rocket League.Σύμφωνα με  αναφορά του The Verge , η Epic Games θα δώσει 1.000 V-bucks σε όσους παίκτες του Fortnite, είχαν αγοράσει προηγουμένως loot boxes με τυχαία αντικείμενα.Σε πρόσφατο blog post,  η Epic Games αναφέρει  ότι ενώ ο συμβιβασμός αφορά τους παίκτες στις ΗΠΑ, η εταιρεία θα επεκτείνει την προσφορά για κάθε παίκτη ανεξαρτήτως χώρας. Η Epic Games δήλωσε ότι οι παίκτες θα λάβουν τα δωρεάν V-Bucks μέσα στις επόμενες ημέρες.
Το Fortnite δεν προσέφερε τυχαία loot boxes, όμως το original Save the World mode, τα συμπεριλάμβανε μέχρι το 2019, όταν η Epic Games άλλαξε το σύστημα ώστε να αποκαλύπτει πάντοτε το περιεχόμενο των Llama πριν από την αγορά τους. Αν είχατε αγοράσει Llama με φανερές τις πιθανότητες των βραβείων τότε δεν βρίσκεστε στην λίστα για να λάβετε δωρεάν V-Bucks, καθώς η λίστα συμπεριλαμβάνει μόνο όσους είχαν αγοράσει ένα ή περισσότερα Llama πριν την αλλαγή από την Epic Games.
Η αγωγή που αντιμετώπισε η Epic Games  και για την οποία προτάθηκε ο συμβιβασμός για την "αποζημίωση" των παικτών με V-bucks, αναφέρει ότι τα εν λόγω loot boxes παραβιάζουν τους νόμους της πολιτείας και παρουσιάζουν ανορθόδοξα την αξία των  in-game  αντικειμένων. Με τον συμβιβασμό αυτό η Epic Games, δεν παραδέχεται ότι έκανε κάτι λάθος, απλώς οι δύο μεριές συμφωνούν στην συγκεκριμένη λύση για το "κοινό όφελος". Η Epic Games δήλωσε επίσης ότι δεν της αρέσουν τα loot boxes και ότι χαίρεται που είχε προβεί σε αφαίρεσή τους πριν από την εν λόγω μήνυση. Προηγουμένως είχε αφαιρέσει τα τυχαία loot boxes από το Rocket League, το οποίο είχε αγοράσει μέσα στο 2019.


Ο διευθύνων σύμβουλος της Epic Games, Tim Sweeney δήλωσε: "Σταματήσαμε να προσφέρουμε τυχαία loot boxes όπως τα Loot Llamas του Fortnite και τα Crates του Rocket League επειδή καταλάβαμε ότι κάποιοι παίκτες ήταν συνεχώς απογοητευμένοι όταν δεν τύχαιναν επανειλημμένα τα αντικείμενα που ήλπιζαν να τύχουν. Οι παίκτες πρέπει να ξέρουν από πριν τι ακριβώς πληρώνουν πριν κάνουν τις in-game αγορές.

Ως μέρος του συμβιβασμού η Epic Games θα δώσει δωρεάν Credits και στους παίκτες του Rocket League που είχαν αγοράσει κάποιο Crate στο παρελθόν. Ο συμβιβασμός που έχει προταθεί συμπεριλαμβάνει επίσης πρόστιμο ύψους 26.4 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα μεγάλο μέρος των οποίων αναμένεται να πάει σε δικαστικά έξοδα όμως τα χρήματα θα απευθυνθούν επίσης σε παίκτες που ισχυρίζονται πως η αγορά των loot boxes τους έβλαψε.

Οι παίκτες του Fortnite ηλικίας άνω των 18 ετών, θα μπορούν να δηλώσουν εάν τους έχει βλάψει ανάλογη αγορά και να διεκδικήσουν 50 δολάρια ή 13,500 V-bucks εάν η αίτησή τους εγκριθεί.

Αν αισθάνεστε ότι η αγορά κάποιου loot box σας έχει βλάψει περισσότερο μπορείτε να το δηλώσετε στο  epiclootboxsettlement.com  και να διεκδικήσετε ενδεχομένως ακόμα μεγαλύτερη αποζημίωση.Όσο για τους παίκτες κάτω των 18 ετών, οι γονείς θα μπορούν να κάνουν την αίτηση εκ μέρους των παικτών, για μη εξουσιοδοτημένη αγοραπωλησία την οποία έκανε το παιδί τους και να λάβουν την ανάλογη αποζημίωση, όμως είναι πιθανό αυτή η πράξη να διαγράψει το Epic Games account του παιδιού τους.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

10 Mar 2021 15:40 - 10 Mar 2021 15:41 #247612 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games αγόρασε εταιρεία που φτιάχνει software 
Φωτογραμμετρίας για τα games
 
Με το Capturing Reality θα σκανάρετε οτιδήποτε εντός των games.Η Epic Games αγόρασε την εταιρεία ανάπτυξης Capturing Reality, η οποία αναπτύσσει software Φωτογραμμετρίας, με το οποίο τα games δείχνουν πιο ρεαλιστικά.Το software ονομάζεται RealityCapture και στόχος της Epic Games είναι να το αξιοποιήσει με την Unreal  Engine .
Η Φωτογραμμετρία είναι μια διαδικασία με την οποία οι  developers  κάνουν scanning σε πραγματικούς ανθρώπους, μέρη και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία μπορούν να εισάγουν στα gamesΗ Epic Games ανακοίνωσε ότι "Η ομάδα του Capturing Reality θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να εργάζεται στενά με την ομάδα της Epic Games που αναπτύσσει την Unreal Engine. Στόχος όλων είναι πλέον η τεχνολογία Capturing Reality να γίνει πιο προσβάσιμη και πιο οικονομική. Ήδη υπάρχει έκπτωση στο πρόγραμμα Capturing Reality, για τους ήδη υπάρχοντες αλλά και νέους πελάτες.


Ο Teddy Bergsman, Senior Director της Quixel στην Epic Games, δήλωσε ότι "Το πρόγραμμα RealityCapture είναι το καλύτερο στην αγορά της Φωτογραμμετρίας και υπήρξε αναπόσπαστο μέρος της δημιουργίας του Quixel Megascans από την ίδρυσή του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε το Capturing Reality στην ομάδα μας και επιταχύνουμε το κοινό μας όραμα να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να scanάρει τον κόσμο". Το πρόγραμμα θα εισαχθεί σύντομα στην Unreal Engine, ώστε οι developers να μπορούν να δημιουργήσουν 3D μοντέλα ταχύτερα σε σχέση με πριν. Επίσης, το πρόγραμμα δεν αφορά μόνο το gaming, αλλά και τα οπτικά εφέ, τις ταινίες, την αρχιτεκτονική, την κατασκευαστική και άλλους τομείς.Η Epic Games αγόρασε επίσης πρόσφατα την Rad Tools, εταιρεία ανάπτυξης middleware software για τα games,  αλλά και την Mediatonic , εταιρεία ανάπτυξης του Fall Guys. 

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 13:53 #249273 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games χάνει τεράστια ποσά χρημάτων με τα exclusivity deals Έχει χάσει περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια.
Η Epic Games καταλαβαίνει ότι ο μόνος τρόπος να ανταγωνιστεί το Steam είναι με το να παρέχει αποκλειστικότητες, οι οποίες όμως είναι κοστοβόρες.

Τα “exclusivity-deals” που εξασφαλίζει η Epic Games φαίνεται να της  κοστίζουν αρκετά . Όπως εντοπίστηκε, παρά το γεγονός ότι η Epic Games πλήρωσε 444 εκατομμύρια δολάρια ως “ελάχιστη εγγύηση” για  third-party  games που θα διέθετε στο Epic Games Store το 2020, οι συνολικές πωλήσεις αυτών των third-party games έφτασαν μόλις τα 265 εκατομμύρια δολάρια. Η Apple ανέφερε ότι η Epic Games έχασε περίπου 181 εκατομμύρια δολάρια στο Epic Games Store μέσα στο 2019, κάτι που πάει τις συνολικές απώλειες στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά το γεγονός ότι το Epic Games Store διέθετε games όπως τα Metro Exodus και Control πριν το Steam, φαίνεται να έχει χάσει αρκετά χρήματα. Φυσικά, αυτά τα χρήματα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο ποσό για μια εταιρεία σαν την Epic Games, η οποία έχει αξία 17 δισεκατομμύρια δολάρια.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

12 Apr 2021 15:59 - 12 Apr 2021 15:59 #249283 by Blood Prince
Δίνει ενδιαφέροντα παιχνίδια.
Απέκτησα το  3 out of 10 και μετά ακολουθούν Deponia,the pillars of earth,the first tree.

File Attachment:


Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

05 May 2021 16:26 #250467 by Giorgos Tsolaridis
Η Epic Games εξαγόρασε το ArtStation Ο διευθύνων σύμβουλος του ArtStation μίλησε για την εξαγορά.

 Η Epic Games εξαγόρασε το  ArtStation , ένα site το οποίο μαζεύει καλλιτέχνες και δημιουργούς δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μοιραστούν με το community δείγματα της δουλειάς τους. Το ArtStation χρησιμοποιείται επίσης από ανθρώπους που εργάζονται σε ταινίες, επιτρέποντας στο κοινό να δει όλες τις αναγκαίες εργασίες για την δημιουργία ψηφιακών αρχιτεκτονικών σχεδίων, τα οποία χρησιμοποιούνται από την βιομηχανία των video games.

 Ένα σημαντικό στοιχείο του ArtStation είναι τα πολυάριθμα εκπαιδευτικά tutorials αλλά και οι πόροι όπου έχουν πρόσβαση τα μέλη. Η συμφωνία μεταξύ Epic Games και ArtStation συμπεριλαμβάνει και την μείωση της προμήθειας του site από 30% στα 12%, μία σημαντική πτώση, που μπορεί να παρομοιαστεί με το επιχειρησιακό μοντέλο που χρησιμοποιεί η Epic Games στο Epic Games Store. Άξιο αναφοράς είναι ότι η Epic Games αμέσως μετά την εξαγορά ανακοίνωσε ότι όλα τα εκπαιδευτικά tutorials του ArtStation θα είναι δωρεάν για όλους μέχρι το τέλος της χρονιάς. Τα tutorials συμπεριλαμβάνουν διαλέξεις από καταξιωμένους εργαζόμενους στον χώρο, όπως ο Kevin Lima της Disney και η Terryl Whitlatch της LucasFilm. Το ArtStation ξεκαθάρισε επίσης ότι θα συνεχίσει να λειτουργεί ως αυτόνομη επιχείρηση υπό την ιδιοκτησία της Epic Games.

  O διευθύνων σύμβουλος του ArtStation , Leonard Teo, δήλωσε: "Θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα ακριβώς όπως και σήμερα και θα συνεχίσουμε να είμαστε ανοικτοί για όλους τους δημιουργούς που ασχολούνται με την 2D ή την 3D σχεδίαση ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούν την Unreal  Engine . Θα συνεχίσουμε να προσλαμβάνουμε επεκτείνοντας την ομάδα του ArtStation. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να βελτιώσουμε την πλατφόρμα και πλέον ως μέρος της Epic θα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα."

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Notification